QUOTE(Satura @ 2010 11 24, 21:37)
lapuaite, patarsiu tau tikrintis atmetimo būdu: pirmiausiai eliminuoti vandenį. Užsiplikyk kokio nuoviro, galima naudoti negazuotą mineralinį vandenį. Ir taip pabūk savaitę-dvi. Matysi, ar situacija gerėja. Jei ne, tada pakeisk kuo nors hidrolatą, galima tuo pačiu mineraliniu. Lygiai taip ir su kremu. Nes mes suplukę galim be galo spėlioti, kas čia gali būti, bet tik tavo organizmas padiktuos atsakymą
beje, o vakare kuo veidas prausiamas?
vakare velgi vandeniu, poto dar aliejumi nuvalau veida, purskiu hydrolatu, jei tempia veida uztepu kremo ar aliejaus laseli.
as tikrai nemanau, kad mane galetu alergizuoti vanduo ar hydrolatas.. nemanau todel, kad seniau to nebudavo,jokiu alergiju naudojant hydrolata ir t.t. taciau viena diena eme ir isbere siaubingai veida,bet tas berimas mane tik antra karta aplanke, toks grynai veidas raudonas ir daug smulkiu spuogeliu, seniau niekada taip nebudavo.
itariu , kad galbutu mane sualergizavo arbatmedis arba sviestmedis, nes si karta pamenu juo tepliojau veida, ir po keliu dienu mane ir isbere