Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 78

QUOTE(Galadrielė @ 2010 11 24, 19:42)
Sakau taip ir sakyk, kad nori, jog jį atiduočiau tau biggrin.gif

O pelargonijų EA tepi gryną ar su kitais aliejukais pamaišai?

labai pagrįsti įtarimai biggrin.gif

grynutėlį, dezinfekcijai 4u.gif

QUOTE(lapuaite @ 2010 11 24, 19:43)
ryte atsikelus kaip ir apmazeje viskas buna, o vat nuprausus veida iskart vel isberia,

kuo prausi veidą?

QUOTE(micefee @ 2010 11 24, 20:10)
Mane irgi beria, kaktą ypatingai.unsure.gif

Elytė sakė, kad čia gali būti nervai, stresas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 24, 22:25)
Elytė sakė, kad čia gali būti nervai, stresas  g.gif

Realiai tai pagrindinės odos bėrimo priežastys būna stresas, hormonai ir netinkama priežiūra, bet mes gi čia visos mylim save, neroliais lepinamės, vadinasi trečias variantas atkrenta biggrin.gif
Atsakyti
mano atveju per kaktą pasireikšdavo didelė įtampa, bet be masažų ir kitko toks paprastas buitiškas būdas yra - reikia išmokti kontroliuoti galvos odą (plaukuotąją dalį) ir ją vis atpalaiduoti, kai jaučiat, kad įsitempusi. Pamatysit, kaip dažnai esam įsitempę ir stresuotos. Ir raukšlės nesiformuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 24, 20:25)

kuo prausi veidą?

paprasciausiai vandeniu is krano, poto hydrolatas, kremukas... bet tikrai nemanau, kad nuo vandens bertu, nes jei nuo jo tai pastoviai bertu, o dabar kazkaip periodiskai lyg, tokiais grynai alerginiais pulingais mazais spuogiukais skruostai nueina ir ju lb daug vienas prie kito buna,veida demem net ismusa.. g.gif dabar jau taisosi veidas, bet man labai idomu nuo ko cia taip... g.gif
Atsakyti
lapuaite, patarsiu tau tikrintis atmetimo būdu: pirmiausiai eliminuoti vandenį. Užsiplikyk kokio nuoviro, galima naudoti negazuotą mineralinį vandenį. Ir taip pabūk savaitę-dvi. Matysi, ar situacija gerėja. Jei ne, tada pakeisk kuo nors hidrolatą, galima tuo pačiu mineraliniu. Lygiai taip ir su kremu. Nes mes suplukę galim be galo spėlioti, kas čia gali būti, bet tik tavo organizmas padiktuos atsakymą 4u.gif

beje, o vakare kuo veidas prausiamas?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 24, 21:37)
lapuaite, patarsiu tau tikrintis atmetimo būdu: pirmiausiai eliminuoti vandenį. Užsiplikyk kokio nuoviro, galima naudoti negazuotą mineralinį vandenį. Ir taip pabūk savaitę-dvi. Matysi, ar situacija gerėja. Jei ne, tada pakeisk kuo nors hidrolatą, galima tuo pačiu mineraliniu. Lygiai taip ir su kremu. Nes mes suplukę galim be galo spėlioti, kas čia gali būti, bet tik tavo organizmas padiktuos atsakymą  4u.gif

beje, o vakare kuo veidas prausiamas?

vakare velgi vandeniu, poto dar aliejumi nuvalau veida, purskiu hydrolatu, jei tempia veida uztepu kremo ar aliejaus laseli.

as tikrai nemanau, kad mane galetu alergizuoti vanduo ar hydrolatas.. nemanau todel, kad seniau to nebudavo,jokiu alergiju naudojant hydrolata ir t.t. taciau viena diena eme ir isbere siaubingai veida,bet tas berimas mane tik antra karta aplanke, toks grynai veidas raudonas ir daug smulkiu spuogeliu, seniau niekada taip nebudavo.
itariu , kad galbutu mane sualergizavo arbatmedis arba sviestmedis, nes si karta pamenu juo tepliojau veida, ir po keliu dienu mane ir isbere g.gif
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 11 24, 21:51)
itariu , kad galbutu mane sualergizavo arbatmedis arba sviestmedis, nes si karta pamenu juo tepliojau veida, ir po keliu dienu mane ir isbere g.gif

tavo sausa oda? Kodėl sviestmedį tepei? Labai gali būti. Mano draugei nuo nilinio sviestmedžio ranka kaip pipirais nuplikyta paraudo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 24, 21:52)
tavo sausa oda? Kodėl sviestmedį tepei? Labai gali būti. Mano draugei nuo nilinio sviestmedžio ranka kaip pipirais nuplikyta paraudo  doh.gif

mano normali oda, kartais linkusi sauseti. o tepiau sviestmedi, nes norejau vakare pamaitinti veiduka, kazkaip tokie orai, maniau bus atgaiva veidui blush2.gif galbut cia jis ir kaltas... g.gif labai gaila nepamenu ar ji tepiau ir pati pirmaji karta kai veida siaubingai isbere g.gif
o sakai per riebu veidui sviestmedis? man jis toks fainas, riebus, rankoms tai visai man jis nieko,neberia.. biggrin.gif
Atsakyti
Pasidalinkit paprastu lūpų balzamo receptuku pradedantiesiems?
Sesė labai nori... Ji planuoja dėl kedro/kėnio EA, ar bus koks nors saugantis poveikis?
Turiu avokadų ir kokoso aliejų, bet baziniam rekomenduočiau jai simondsijas, ok?
4u.gif
Atsakyti
lapuaite, sviestmedis netgi labai gali būti bėrimų priežastim. Mano sausą odą nuo jo paberia, tai stengiuosi naudoti labai mažais kiekiais ir tik ypač išsausėjusioms vietoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 11 24, 21:56)
o sakai per riebu veidui sviestmedis? man jis toks fainas, riebus, rankoms tai visai man jis nieko,neberia.. biggrin.gif

žmogaus kūne yra dvi vietos, kuriose yra daugiausiai riebalinių liaukų. Tai yra veidas ir nugara. Jeigu kažkas ypač gerai tinka rankoms, kojoms, pilvui, nereiškia, kad bus gerai ir paminėtoms dviems teritorijoms. Su jomis reikia atsargiai, nes, kaip matai, jos skiriasi nuo viso kitko smile.gif

aš nilinį sviestmedį panaudoju kaip paakių kremą, man labai patinka. Įmaišiau kažkada į veido prausimo aliejų, bet jau jautėsi per daug sunkumas, riebumas.

sakyčiau, pasilik tokius eksperimentus gūdžiai žiemai. Jiems dabar dar tikrai ne laikas 4u.gif
Atsakyti
Tas ir keisciausia, kad naudojant chemine kosmetika nebuvo problemu su oda, o atsirado naudojant naturalia. Jauciuos kaip i paauglyste gryzus biggrin.gif
Kazkas man aiskino, kad chemine viska uzblokuoja odos viduje ir neleidzia jai naturaliai apsivalyt, o kai jos nebenaudoji, tos visos uzkoncervuotos odoje blogybes lenda i pavirsiu. Bet kad labai jau ilgai jos lenda g.gif
Atsakyti