Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 78

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 11 24, 16:50)
Sveikos mergaites 4u.gif nebeliko laiko net pas jus uzsukti verysad.gif nezinau ar nuo kt vandens ar kas bet mano oda isprotejo, sauseja,beria, nors priemones naudoju kaip ir anskciau, tik kad darytis reguliariai molio kaukytes nebeliko laiko....naudoju morku hidrolata, bei hauschkos svarainiuka, vakarais nuprausus papurskiu nerolio hidrolatu bei eliksyru neroliu patepu, sakau gal nuo nerolio valosi oda bet abejoju unsure.gif

Sveika,

Tau gal pasikeitus gyvenamajai vietai viskas taip? unsure.gif Nerolio visom formom gal dabar atsisakyčiau tavo vietoj, nes kažkam kažkada nerolio hidrolatas sausino odą 4u.gif Ir pasieškok kokio labiau drėkinančio kremo.
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 11 24, 15:50)
Sveikos mergaites 4u.gif nebeliko laiko net pas jus uzsukti verysad.gif nezinau ar nuo kt vandens ar kas bet mano oda isprotejo, sauseja,beria, nors priemones naudoju kaip ir anskciau, tik kad darytis reguliariai molio kaukytes nebeliko laiko....naudoju morku hidrolata, bei hauschkos svarainiuka, vakarais nuprausus papurskiu nerolio hidrolatu bei eliksyru neroliu patepu, sakau gal nuo nerolio valosi oda bet abejoju unsure.gif

Man ilgesnį laiką panaudojus hauschkos svarainių kremą taip oda sudurniavo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsė @ 2010 11 23, 23:09)
Ačiū, merginos smile.gif Dar pasipratinsiu ir gal sintetinių nesiilgėsiu smile.gif Galadriele, kaip tau šis tušas šlapiu oru?

Realiai šlapiu oru jo ir neišbandžiau kaip reikiant smile.gif Prasiėjau per drėgmę, kai buvo dulksna, tai nieko nenutiko- viskas liko savo vietoj. Čia gal dėl to, kad turiu akių apsaugas- akinius biggrin.gif O tau kaip jis tokiu oru? Man va Hauchka buvo piktą pokštą iškrėtęs vakar- vėjas pripūtė į akis, tai jos ėmė ašarot ir namo grįžau kaip panda doh.gif

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 11 24, 17:50)
sakau gal nuo nerolio valosi oda bet abejoju unsure.gif

O realu, kad nuo nerolio oda imtųsi valytis? Nes vienu metu ir mane buvo baisingai išbėrę, bet gal čia sutapimas, tai dabar naudoju, baisiausiai patinka nerolis, bet bijau, kad vėl neišsispuoguočiau verysad.gif
Atsakyti
O kai isberia jus - kokiose vietose? Nes as kai chemine kosmetika naudojau, tai vaiksciojau lygia oda, o dabar vis isberta. Sakytum valosi nuo naturalios kosmetikos, bet jau ilgokai naudoju, be to ir priemones vis keiciasi. Man beria smilkiniu zona, apatinio zandikaulio zona, kakta. Niekaip neissiaiskinu, kas tuos berimus sukelia...
Atsakyti
Man tai beria tas vietas po skruostais. Na, kur tepami skaistalai ir bronzatas, nes kitaip nemoku paaiškinti biggrin.gif Kai tik pradėjau naudoti ekologišką kosmetiką, oda buvo tokia, kad negalėjau ja atsidžiaugti- gyvenime tokios lygios ir švytinčios neturėjau, vėliau baisiai išbėrė, tada viskas praėjo, dabar vėl beria...
Atsakyti
aš kažkaip netikiu tais odos valymaisi nuo nerolio ar paprastų kremų g.gif Neturi taip darytis. Arba viduje yra problemų, arba alergija, arba per daug pritepama ir poros kemšasi, susidaro infekcijos...
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 11 24, 18:11)
Man tai beria tas vietas po skruostais. Na, kur tepami skaistalai ir bronzatas, nes kitaip nemoku paaiškinti  biggrin.gif Kai tik pradėjau naudoti ekologišką kosmetiką, oda buvo tokia, kad negalėjau ja atsidžiaugti- gyvenime tokios lygios ir švytinčios neturėjau, vėliau baisiai išbėrė, tada viskas praėjo, dabar vėl beria...

Gal padės tai 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 24, 20:20)
aš kažkaip netikiu tais odos valymaisi nuo nerolio ar paprastų kremų  g.gif Neturi taip darytis. Arba viduje yra problemų, arba alergija, arba per daug pritepama ir poros kemšasi, susidaro infekcijos...

Man tai gali būti susiję su mm, nes visada beria savaitę prieš ir ciklo viduryje, taigi dukart per mėnesį. Bėrimas pilnai praeina per savaitę, vadinasi per mėnesį dvi savaites mano oda būna graži, o dvi savaites nors lįsk į maišą ph34r.gif
O gal dar kažkiek prideda mano potraukis saldumynams, nes esu nereali smaližė, bet riboju save, neleidžiu daug piktnaudžiauti blush2.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 11 24, 20:20)
Gal padės tai 4u.gif

user posted image

O ta vieta kur beria ir nepažymėta, nes tarp 6 ir 8 smile.gif Net ramiau, vadinasi bėdos ne iš vidaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 11 24, 18:49)
Man tai gali būti susiję su mm, nes visada beria savaitę prieš ir ciklo viduryje, taigi dukart per mėnesį.

hormoninis bėrimas, ne kosmetika čia kalta smile.gif Kad būtų ramiau, pasakysiu, kad man irgi taip būna, bet plaukioju retesnėm bangom - kas mėnesį, kas du. Žiūrėk, labai gerai kurį laiką, jau pamiršti viską ir staiga - o, siurprizai prasideda bigsmile.gif

kas man padeda: aliejiniai šilti ir lengvi veido valymai kas vakarą. Jei kyla koks skauduliukas, masažiniai judesiai gerai pavarinėja limfą ir dažnai jie net nesusiformuoja, "išsinešioja" natūraliai. Mineralinė pudra. Gražiai dengia ir priduoda odai sveikatos iš cinko. Nerolis arba Hauschkos Rejuvenating kaukė vakarais, nerolį naudoju žymiai dažniau. Dabar nesąmones gesinu su himalajinių pelargonijų EA. Nes tai hormonai, o pelargonijos tinka moteriškiems hormonams balansuoti smile.gif

ir stengiuosi nepertepti kremų. Pakabinu ryte vos vos Argital rožių, o jei nešalta, graži diena, tai lengvesnio kremo, kad oda nebūtų apsunkinta ir gerai gultų mineralinė smile.gif

ai, saldumynus, ypač su kakava, valgau ypač retai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 24, 21:00)
kas man padeda: aliejiniai šilti ir lengvi veido valymai kas vakarą. Jei kyla koks skauduliukas, masažiniai judesiai gerai pavarinėja limfą ir dažnai jie net nesusiformuoja, "išsinešioja" natūraliai. Mineralinė pudra. Gražiai dengia ir priduoda odai sveikatos iš cinko. Nerolis arba Hauschkos Rejuvenating kaukė vakarais, nerolį naudoju žymiai dažniau. Dabar nesąmones gesinu su himalajinių pelargonijų EA. Nes tai hormonai, o pelargonijos tinka moteriškiems hormonams balansuoti smile.gif

O aš atvirkščiai darau su valymais- jeigu išberia pūlinukais, tai pristabdau su aliejiniais valymais- bijau išnešioti juos po visą veidą, nes kartą yra taip buvę... Gal ir reikėtų kartais pavalyti kai nusipuoguoju, nes dėl kraujotakos tai tu teisi- greičiau išnyktų gal viskas. Mineralinė tai tikrai gėris, kartais tai ir storiau patepu spuogelius, kad greičiau dingtų jie smile.gif Nerolį irgi naudoju dabar kas vakarą, tai draugė man aiškina, kad jis riebiai, o ne sausai odai skirtas. Sakau taip ir sakyk, kad nori, jog jį atiduočiau tau biggrin.gif Mano kol kas svarbiausios priemonės tai argital rožių kremas ir nerolis, oda bent jau nebesilupa ir netrūkinėja kaip kažkada, o jaučiasi komfortiškai, tik kartais pasikaprizina smile.gif
O pelargonijų EA tepi gryną ar su kitais aliejukais pamaišai? Prisirinkau AN įvairių EA, bet dar nedarau užsakymo, nes kasdien dar kokį nors EA įsimetu į krepšelį. Ot jau ta meilė EA... biggrin.gif
Atsakyti
o man jau antra karta is niekur nieko labai smarkiai isbere skruostus, tokiais mazais raudonais pulingais spuogeliais..nzn nuo ko cia taip g.gif pradzioj galvojau gal veido erkute kokia ar kas g.gif ir pastebejau, kad ryte atsikelus kaip ir apmazeje viskas buna, o vat nuprausus veida iskart vel isberia, ir taip jau gal savaite man tesiasi. o kai naudodavau cheminius kremus oda buvo lygut lygutele, spuogai ar berimai nekamuodavo. doh.gif
Atsakyti
Mane irgi beria, kaktą ypatingai.unsure.gif Ir inkštirai nesivalo, nors ir darausi Hauschka molio kaukę, bet tam kartui po jos švaru, o vakare jau vėl inkštirų pilna. doh.gif

Atsakyti