Perskaičiau, kad vieno bazilikų EA negalima trinti į odą, reikia būtinai atskiesti aliejumi ("Application (diluted to 1% in vegetable oil) on the solar plexus (stomach spasms) or along the spine (fatigue and depression)"). Aš tai tokia višta būčiau jau pritrynusi.
micefee, gal agnuta geriau prisimins, bet nepamenu, kad būtų akcentuota atskiedimo būtinybė
Aš čia taip radau aroma-zone parašyta, gal čia konkrečiai šitam EA, bet kad čia paprastas bazilikas, ne koks tai ypatingas... O kitur rašo, kad sumaišyti santykiu 1:1 su masažiniu aliejumi arba gali būti naudojamas masažui sumaišytas 1:1:1 su mėtų ir rozmarinų aliejais... Ir suprask dabar kad gudrus.
QUOTE(ragana @ 2010 11 23, 00:42)
50 ml. bazinio aliejaus ( ne simonsijų)
10 lašų ylang-ylang EA
10 lašų pelarginijų EA
10 lašų ylang-ylang EA
10 lašų pelarginijų EA
Ir ką tas mišinukas daro? Sumažina krūtų skausmą, tempimą ar kaip?
QUOTE(Nidulia @ 2010 11 23, 14:20)
aga, i eteriniu alieju garinimo lempute:) pelargoniju lasink dvigubai maziau nei ylangu:) super derinukas:)
O ylang ylang su pelargonijom ką daro, koks poveikis? Kažką aš praleidau, kad šitoj vietoj
QUOTE(micefee @ 2010 11 23, 17:39)
Ir suprask dabar kad gudrus.
reikia bandyti ir žiūrėti, kaip oda reaguoja. Palmarozos priskiriamos prie tų, kurios nedirgina, bet mane asmeniškai net labai dirgina - išsinerčiau iš odos pati
QUOTE(agnuta @ 2010 11 23, 16:21)
Išsiplovus plaukus, įtrinti dar drėgnas šaknis, nenuskalauti. Purina
QUOTE(Etama @ 2010 11 23, 16:52)
I saknis, o del nuskalavimo dabar galvoju-isskalavau ar ne. lyg ir ne Turi purinti, bet man nepurino, poveikis buvo panasus i silikono
turiu alavijo is AN ir galvoju optimizuoti, kiek cia stoves o kokiu pagerinimu verta deti? pvz rozmarinu ea?
QUOTE(Galadrielė @ 2010 11 23, 18:42)
O ylang ylang su pelargonijom ką daro, koks poveikis? Kažką aš praleidau, kad šitoj vietoj
gi cia sex bomba panos sake, kad sitas kvapas labai kelia aistra
QUOTE(micefee @ 2010 11 23, 16:39)
Aš čia taip radau aroma-zone parašyta, gal čia konkrečiai šitam EA, bet kad čia paprastas bazilikas, ne koks tai ypatingas... O kitur rašo, kad sumaišyti santykiu 1:1 su masažiniu aliejumi arba gali būti naudojamas masažui sumaišytas 1:1:1 su mėtų ir rozmarinų aliejais... Ir suprask dabar kad gudrus.
Visada yra individualaus jautrumo vienai ar kitai medziagai faktorius. Bet kalbant bendrai apie et alieju toksiskuma, kaip taisykle, parduotuves rekomeduoja labai saugu kieki. Kad eteriniai turetu medicinini (gydomaji) poveiki, reiktu naudoti ju didesne koncentracija.
Siaip bendra taisykle - oda sugeria maziau nei 50% eterinio aliejaus. Likusi dalis nugaruoja. Tai pvz jei vienu kartu susitepsim 5ml misinio, kuriame yra 3% eterinio aliejaus, i oda isigers tik apie 0.05ml eterinio aliejaus. Kas yra l maza doze.
Sugerima, zinoma, itakoja labai daug veiksniu - eterinio rusis, bazinio aliejaus rusis, temperatura, ar oda pazeista (pazeista sugers iki 100%), odos amzius, ar oda uzdengiama po patepimo ir t.t.
Pvz. Plaukuota odos vieta geriau sugers ea.
Skaiciau apie viena amerikieciu tyrima, kurio metu nustate, kad net 75% ea prasiskverbe i oda misiniu uztepus oda ir iskart aprisus. O tuo paciu misiniu patepus ir neaprisus, organizmas pasisavino tik 4% medziagu.
Dar keli tyrimai: tik 2% d-limonene (pagr citrusiniu ea sudetine dalis) prasiskverbia per oda ir tik 10% levandu eterinio aliejaus, patekusio ant odos. Coumarinas (esantis pvz cinamono ea) prasiskverbia pro oda lengviau - net 46%.
Benecos Maximum Volume juodas tušas - pirmas skubotas bandymas, dar telefonu fotografuota, kokybės nelabai yra.. Bet normalių foto gali ir nebūt - tingiu žaist
Dar matosi akies kamputyje nenuvalytas išteptas plotelis - išsipaišiau visa aplink akis besidažydama, reikia priprast prie šepetuko Taip pat reikia pašukuoti su šukutėm, sulipo (o šukučių seniai nebenaudoju, buvau atsirinkusi nelipinančius tušus). Niekis, išmoksiu ir su šitu peckiotis
Dar matosi akies kamputyje nenuvalytas išteptas plotelis - išsipaišiau visa aplink akis besidažydama, reikia priprast prie šepetuko Taip pat reikia pašukuoti su šukutėm, sulipo (o šukučių seniai nebenaudoju, buvau atsirinkusi nelipinančius tušus). Niekis, išmoksiu ir su šitu peckiotis
QUOTE(Benicio @ 2010 11 23, 11:54)
Įspūdžiai iš paskutinių pirkinių.
Šiam kartui tiek. Damos, sakykit, ar neteršiu temos savo rašliava? Ar kam yra naudos? Mažu jau visos viską bandė, tik be reikalo vietą užimu .
Šiam kartui tiek. Damos, sakykit, ar neteršiu temos savo rašliava? Ar kam yra naudos? Mažu jau visos viską bandė, tik be reikalo vietą užimu .
Zinoma, kad viskas idomu, butinai rasyk
Siuo metu veida prausiu FIN
Mano oda sausa ir panasiai i muila reaguoja kaip ir tavo. Sis prausiklos odos nesausi, svelniai nuplauna veida, po jo lieka malonus jausmas. Puikus kokybes/kainos santykis.
QUOTE(ingridzi @ 2010 11 23, 20:26)
Wow kokios blakstienos ilgos...Pavydziu baltu pavydu
QUOTE(Galadrielė @ 2010 11 23, 20:48)
Mitse, labai labai gražu , tik kad iš tiesų jis lipina blakstienas... Ir man taip buvo iš pradžių kaip antroj nuotraukoj, bet paskui išmokau su juo tvarkytis, pašukuoju dabar ir tvarka
Ačiū, merginos Dar pasipratinsiu ir gal sintetinių nesiilgėsiu Galadriele, kaip tau šis tušas šlapiu oru?
QUOTE(micefee @ 2010 11 23, 16:40)
Kad netrumpai... Aš kapsulėm geriu, iš 180 tablečių gal koks trečdalis likęs.
Aš geriu gryną aliejų, poveikis greičiau pasireiškia, tik čia dėl skonio galima ginčytis, nes kitus žmones netgi vimdo Anksčiau ir aš kapsules gerdavau
QUOTE(Mitsė @ 2010 11 23, 19:58)
Benecos Maximum Volume juodas tušas
Lėlės blakstienos Įdėk vėliau akių nuotrauką, kai įvaldysi šepetėlį. Beje tušą pirkai internetu?
Labai gražūs auskarai (kiek įžiūriu)
QUOTE(Saphia @ 2010 11 23, 20:22)
Siuo metu veida prausiu FIN
Kokia konsistencija? Putos?
Merginos patarkit kurį garintuvą pasirinkti
šitą ar šitą
šitą ar šitą