Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 78

Perskaičiau, kad vieno bazilikų EA negalima trinti į odą, reikia būtinai atskiesti aliejumi ("Application (diluted to 1% in vegetable oil) on the solar plexus (stomach spasms) or along the spine (fatigue and depression)"). Aš tai tokia višta būčiau jau pritrynusi. lotuliukas.gif
Atsakyti
micefee, gal agnuta geriau prisimins, bet nepamenu, kad būtų akcentuota atskiedimo būtinybė g.gif
Atsakyti
Aš čia taip radau aroma-zone parašyta, gal čia konkrečiai šitam EA, bet kad čia paprastas bazilikas, ne koks tai ypatingas... O kitur rašo, kad sumaišyti santykiu 1:1 su masažiniu aliejumi arba gali būti naudojamas masažui sumaišytas 1:1:1 su mėtų ir rozmarinų aliejais... Ir suprask dabar kad gudrus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2010 11 23, 00:42)
50 ml. bazinio aliejaus ( ne simonsijų)
10 lašų ylang-ylang EA
10 lašų pelarginijų EA
4u.gif

Ir ką tas mišinukas daro? Sumažina krūtų skausmą, tempimą ar kaip? unsure.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 11 23, 14:20)
aga, i eteriniu alieju garinimo lempute:) pelargoniju lasink dvigubai maziau nei ylangu:) super derinukas:)

O ylang ylang su pelargonijom ką daro, koks poveikis? Kažką aš praleidau, kad šitoj vietoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 23, 17:39)
Ir suprask dabar kad gudrus.  g.gif

reikia bandyti ir žiūrėti, kaip oda reaguoja. Palmarozos priskiriamos prie tų, kurios nedirgina, bet mane asmeniškai net labai dirgina - išsinerčiau iš odos pati biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 11 23, 16:21)
Išsiplovus plaukus, įtrinti dar drėgnas šaknis, nenuskalauti. Purina smile.gif

QUOTE(Etama @ 2010 11 23, 16:52)
I saknis, o del nuskalavimo dabar galvoju-isskalavau ar ne. lyg ir ne g.gif Turi purinti, bet man nepurino, poveikis buvo panasus i silikono rolleyes.gif

4u.gif turiu alavijo is AN ir galvoju optimizuoti, kiek cia stoves smile.gif o kokiu pagerinimu verta deti? pvz rozmarinu ea?

QUOTE(Galadrielė @ 2010 11 23, 18:42)
O ylang ylang su pelargonijom ką daro, koks poveikis? Kažką aš praleidau, kad šitoj vietoj g.gif

gi cia sex bomba lotuliukas.gif panos sake, kad sitas kvapas labai kelia aistra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 23, 16:39)
Aš čia taip radau aroma-zone parašyta, gal čia konkrečiai šitam EA, bet kad čia paprastas bazilikas, ne koks tai ypatingas... O kitur rašo, kad sumaišyti santykiu 1:1 su masažiniu aliejumi arba gali būti naudojamas masažui sumaišytas 1:1:1 su mėtų ir rozmarinų aliejais... Ir suprask dabar kad gudrus.  g.gif

Visada yra individualaus jautrumo vienai ar kitai medziagai faktorius. Bet kalbant bendrai apie et alieju toksiskuma, kaip taisykle, parduotuves rekomeduoja labai saugu kieki. Kad eteriniai turetu medicinini (gydomaji) poveiki, reiktu naudoti ju didesne koncentracija.

Siaip bendra taisykle - oda sugeria maziau nei 50% eterinio aliejaus. Likusi dalis nugaruoja. Tai pvz jei vienu kartu susitepsim 5ml misinio, kuriame yra 3% eterinio aliejaus, i oda isigers tik apie 0.05ml eterinio aliejaus. Kas yra l maza doze.
Sugerima, zinoma, itakoja labai daug veiksniu - eterinio rusis, bazinio aliejaus rusis, temperatura, ar oda pazeista (pazeista sugers iki 100%), odos amzius, ar oda uzdengiama po patepimo ir t.t.

Pvz. Plaukuota odos vieta geriau sugers ea.

Skaiciau apie viena amerikieciu tyrima, kurio metu nustate, kad net 75% ea prasiskverbe i oda misiniu uztepus oda ir iskart aprisus. O tuo paciu misiniu patepus ir neaprisus, organizmas pasisavino tik 4% medziagu.

Dar keli tyrimai: tik 2% d-limonene (pagr citrusiniu ea sudetine dalis) prasiskverbia per oda ir tik 10% levandu eterinio aliejaus, patekusio ant odos. Coumarinas (esantis pvz cinamono ea) prasiskverbia pro oda lengviau - net 46%.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 23 lapkričio 2010 - 19:25
Benecos Maximum Volume juodas tušas - pirmas skubotas bandymas, dar telefonu fotografuota, kokybės nelabai yra.. Bet normalių foto gali ir nebūt - tingiu žaist biggrin.gif
user posted image
Dar matosi akies kamputyje nenuvalytas išteptas plotelis - išsipaišiau visa aplink akis besidažydama, reikia priprast prie šepetuko smile.gif Taip pat reikia pašukuoti su šukutėm, sulipo (o šukučių seniai nebenaudoju, buvau atsirinkusi nelipinančius tušus). Niekis, išmoksiu ir su šitu peckiotis smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2010 11 23, 11:54)
Įspūdžiai iš paskutinių pirkinių.

Šiam kartui tiek. Damos, sakykit, ar neteršiu temos savo rašliava? Ar kam yra naudos? Mažu jau visos viską bandė, tik be reikalo vietą užimu  unsure.gif .

Zinoma, kad viskas idomu, butinai rasyk thumbup.gif

Siuo metu veida prausiu FIN user posted image
Mano oda sausa ir panasiai i muila reaguoja kaip ir tavo. Sis prausiklos odos nesausi, svelniai nuplauna veida, po jo lieka malonus jausmas. Puikus kokybes/kainos santykis.
Atsakyti
QUOTE(ingridzi @ 2010 11 23, 20:26)
Wow kokios blakstienos ilgos...Pavydziu baltu pavydu  bigsmile.gif

QUOTE(Galadrielė @ 2010 11 23, 20:48)
Mitse, labai labai gražu wub.gif , tik kad iš tiesų jis lipina blakstienas... Ir man taip buvo iš pradžių kaip antroj nuotraukoj, bet paskui išmokau su juo tvarkytis, pašukuoju dabar ir tvarka thumbup.gif

Ačiū, merginos smile.gif Dar pasipratinsiu ir gal sintetinių nesiilgėsiu smile.gif Galadriele, kaip tau šis tušas šlapiu oru?
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 23, 16:40)
Kad netrumpai... Aš kapsulėm geriu, iš 180 tablečių gal koks trečdalis likęs.  g.gif

Aš geriu gryną aliejų, poveikis greičiau pasireiškia, tik čia dėl skonio galima ginčytis, nes kitus žmones netgi vimdo 4u.gif Anksčiau ir aš kapsules gerdavau smile.gif

QUOTE(Mitsė @ 2010 11 23, 19:58)
Benecos Maximum Volume juodas tušas

Lėlės blakstienos bigsmile.gif Įdėk vėliau akių nuotrauką, kai įvaldysi šepetėlį. Beje tušą pirkai internetu? 4u.gif
Labai gražūs auskarai (kiek įžiūriu) wub.gif

QUOTE(Saphia @ 2010 11 23, 20:22)
Siuo metu veida prausiu FIN

Kokia konsistencija? Putos? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 23 lapkričio 2010 - 21:23
Merginos patarkit kurį garintuvą pasirinkti g.gif
šitą user posted imagear šitąuser posted image
Atsakyti