Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 78

QUOTE(sigeika @ 2010 11 23, 11:53)
Atejau pasisakyti, kad siek tiek isgasdino mane snd. zaliojo molio kauke,
Mano oda prie jautresniu, tai isvis nesidarau vien zalio molio kaukes. stiprokas jis ir nera ko stebetis, kad uzrausta veido oda.
QUOTE(Benicio @ 2010 11 23, 11:54)
Faith in Nature rozmarinų šampūnas. Išplauna taukmedžio, nilinį sviestą, aliejus. Skalsus. Turiu antrą šampūną šitos firmos ir man jie labai panašūs. Ar vienu ar kitu galvą išsitrinkus, plaukai lyg zilkos. Sekantį kartą bandysiu kitos firmos produktą.

Šiam kartui tiek. Damos, sakykit, ar neteršiu temos savo rašliava? Ar kam yra naudos? Mažu jau visos viską bandė, tik be reikalo vietą užimu  unsure.gif .
Patikslink truputi-lyg zilkos, tai nutise, ar stagarai? ax.gif

Tai tam tema ir skirta, dalintis atsiliepimais ir patarimais apie iv. gaminius. ir uzeina cia ne tik senbuves,bet ir naujokes, taip kad apie viska reikia info drinks_cheers.gif
Atsakyti
pasikartosiu truputi smile.gif ylang ylang is AN ir KN ar yra jums koks nors skirtumas tarp ju? tokie patys, ar kvapnesnis kuris nors? pasisakykit kas nors smile.gif
ir dar merginos atsirado melvita serumas mondebio smile.gif o del nerolio hidrolato, turejau is AN, man visiskai nesausino odos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2010 11 23, 15:30)
pasikartosiu truputi smile.gif  ylang ylang is AN ir KN ar yra jums koks nors skirtumas tarp ju? tokie patys, ar kvapnesnis kuris nors? pasisakykit kas nors smile.gif

Gal niekas neturėjo iš AN ir KN, kad galėtų palygint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 11 23, 15:16)
Patikslink truputi-lyg zilkos, tai nutise, ar stagarai? ax.gif

Mano plaukai patys garbanojasi kaip jiems patogu, ne dažyti, vien žodž specialiai chemiškai neapdoroti. Jei kada teko zilką braukti tarp pirštų, tai toks pat pojūtis perbraukus šlapius plaukus. Kai išdžiūva, kaip ir viskas normaliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benicio: 23 lapkričio 2010 - 14:36
QUOTE(Benicio @ 2010 11 23, 14:34)
Mano plaukai patys garbanojasi kaip jiems patogu, ne dažyti, vien žodž specialiai chemiškai neapdoroti. Jei kada teko zilką braukti tarp pirštų, tai toks pat pojūtis  perbraukus šlapius plaukus. Kai išdžiūva, kaip ir viskas normaliai.

Idomiai apibudinti sugalvojai, bet, rodos, supratau ta jausma drinks_cheers.gif dar nebandziau fin rozmarinu samp., bet esu nusiziurejusi. siaip man ju prekes tokios astresnes atrodo, ne tiek poveikiu, kiek pojuciu. irgi gerai cia suskeliau biggrin.gif balzamas alaviju irgi toks kazkoks neaiskus, turiu jau gal 4-5men ir neprisiverciu galiuko sunaudoti doh.gif nelabai man patinka ju produkcija.
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 11 23, 15:51)
... balzamas alaviju irgi toks kazkoks neaiskus...

Pasirašau po šitais žodžiais. Sunaudojau 250ml kanapių ir baltųjų putonių kondicionieriaus butelaitį, nusipirkau 400ml. Maniau, kad pirmąjį naudojant nesupratau ar yra koks poveikis ar nėr. Bet pradėjus antrą galiu tik pakartoti tuos pačius žodžius - kažkoks neaiškus. Nei to veikia, nei tai neveikia.
Atsakyti
dar vienas saunus filmukas smile.gif http://www.storyofstuff.org/.

jei neskaitet, tyrimas - parabenai rasti beveik visu tirtu amerikieciu slapime...

Apie antimikrobiniu muilu potencialu toksiskuma (ir kitu antimikrobiniu produktu):
http://www.sfgate.co...?entry_id=67333
http://www.environme...photosynthesis/

kelios istraukos:
Triclosan is an anti-microbial chemical widely used in personal care products, like toothpaste and anti-bacterial hand soap. It is added to cleaning products and is applied to many items, including clothing, toys, shower curtains and kitchenware.

When released into waterways from wastewater treatment plants, the antimicrobial triclosan continues to do what it was designed to do – kill bacteria – and starts doing what it was not designed to do – interfere with photosynthesis in algae.

Don't buy anything that contains triclosan, or its pseudonyms: Irgasan DP-300, Lexol 300, Ster-Zac, Cloxifenolum, BioFresh and Microban.

Also avoid: Colgate Total Toothpaste, Neutrogena Deep Clean Body Scrub Bar, Clearasil Daily Face Wash, Clean & Clear Oil Free Foaming Facial Cleanser, Right Guard Sport Deodorant and Old Spice Red Zone deodorants.
Atsakyti
Mielosios, priminkit, kaip jus naudojat alaviju geli? 4u.gif i saknis trinti? ir paskuj isplauti? ka daro, lyg ir purina ar ne? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 11 23, 16:16)
Mielosios, priminkit, kaip jus naudojat alaviju geli?  4u.gif i saknis trinti? ir paskuj isplauti? ka daro, lyg ir purina ar ne? ax.gif

Išsiplovus plaukus, įtrinti dar drėgnas šaknis, nenuskalauti. Purina smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2010 11 23, 16:09)
dar vienas saunus filmukas smile.gif http://www.storyofstuff.org/.
jei neskaitet, tyrimas - parabenai rasti beveik visu tirtu amerikieciu slapime...
Apie antimikrobiniu muilu potencialu toksiskuma (ir kitu antimikrobiniu produktu):
http://www.sfgate.co...?entry_id=67333
http://www.environme...photosynthesis/

kelios istraukos:

Aš galvoju, kad visa tai būtų verta ir į pirmą žinutę įdėt kuriant kitą temą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 23 lapkričio 2010 - 15:27
QUOTE(Honey @ 2010 11 23, 13:40)
Kaip rašiau aukščiau, kad sutraukiančio poveikio nepastebėjau schmoll.gif Įdomu, ar gali būt, kad AN hidrolatas švelnesnis negu KN?  g.gif

Aš tų pačių hidrolatų nesu bandžiusiu iš skirtingų tiekėjų (turiu omeny KN ar AN), bet jeigu tau tinka ir patinka, naudok 4u.gif

QUOTE(sher @ 2010 11 23, 13:41)
o ylang ylang is AN ir KN ar yra jums koks nors skirtumas tarp ju? tokie patys, ar kvapnesnis kuris nors? smile.gif

Esu turėjusi iš abiejų. Man pasirodė abudu vienodi kvapo prasme (na tik kaina skiriasi) 4u.gif

QUOTE(micefee @ 2010 11 23, 13:42)
Dabar jau turbūt daugiau nei matai nebegeriu, tai vėl sugrįžo, nors ir nakvišų aliejų geriu kasdien reguliariai...

Kiek laiko gurkšnoji? Gal per trumpas laikas? As asmeniškai sugeriu vieną buteliuką, tada pertraukėlė gerų poros mėn., vėl geriu. Bet šį kartą matyt per ilgą pertrauką padariau, reikės susigriebt. Labai nemalonus jausmas tie pilvo skausmai doh.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 11 23, 13:44)
Satura mano žiniomis nenaudoja (nebent nuo praeito ketvirtadienio pradėjo biggrin.gif), čia iš kN paskaitos 4u.gif

QUOTE(Satura @ 2010 11 23, 13:48)
teptis drėgną kūną, pilvo sritį  4u.gif

Dėkui, reikės pabandyti 4u.gif

Gal dar kurį ea paminėjo per paskaitas nuo panašių skausmų? ax.gif

QUOTE(Benicio @ 2010 11 23, 13:53)

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 23 lapkričio 2010 - 15:32
QUOTE(Dovish @ 2010 11 23, 15:29)
Gal dar kurį ea paminėjo per paskaitas nuo panašių skausmų? ax.gif

būtent šitą, kaip stebuklingai veikiantį 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(agnuta @ 2010 11 23, 15:21)
Aš galvoju, kad visa tai būtų verta ir į pirmą žinutę įdėt kuriant kitą temą ax.gif

nusikopijavau, ir jūs nusikopijuokit drinks_cheers.gif Filmukas jau yra pirmame poste, nuorodos vertingos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sigeika @ 2010 11 23, 15:13)
Aciu, zinosiu, kad cia normalus tas zalio molio stiprumas:) Ieskosiu kitu panaudojimo budu, nes su akcija pirkau ir nemaza maiseli pagriebiau.
Gali paeksperimentuoti dedama zalia moli kaip sudetine dali kaukes, maisyti su kt. moliais, milteliais ar pan. o siaip yra ispraduotuve-jei jauti, kad nenaudosi, parduok dali drinks_cheers.gif
QUOTE(Dolphin @ 2010 11 23, 15:16)
Mielosios, priminkit, kaip jus naudojat alaviju geli?  4u.gif i saknis trinti? ir paskuj isplauti? ka daro, lyg ir purina ar ne? ax.gif
I saknis, o del nuskalavimo dabar galvoju-isskalavau ar ne. lyg ir ne g.gif Turi purinti, bet man nepurino, poveikis buvo panasus i silikono rolleyes.gif
Atsakyti