Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 78

Man uztenka, bet tik ne lietuvoj smile.gif
Atsakyti
pirmame poste parašyta, kur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 11 17, 12:20)
ernesin, o kaip tau Lavera pienelio kvapas? Gal gali įmesti nuorodėlė būtent kuris?  4u.gif

Kvapas labai švelnus/neutralus, kalbu apie tokį 4u.gif

QUOTE(Satura @ 2010 11 17, 17:44)
tepu, bet matyt per mažai. Ir rankų kremą naudoju, ir net super gerai drėkinantį Druide losjoną su bičių pieneliu vakarais, bet įsizarazino juodai  blink.gif Prisitepsiu ir vakarais dar ir sviestmedžio ant viršaus, nieko kito nebelieka  4u.gif
Nebandei Lavera Basis serijos rankų kremo?
Man jis nepakartojamas, jau gal penktą iš eilės naudoju smile.gif

QUOTE(Ruutta @ 2010 11 17, 20:35)
Dar norėjau paklausti,kokias natūralias dantų pastas naudojate?
Labiausiai iš visų turėtų patinka AloeDent Sensitive, gerai putoja, valo, gaivi good.gif

QUOTE(Saphia @ 2010 11 18, 14:41)
Jei yra norinciu is to puslapio uzsisakyti, as galiu suorganizuoti, nes man reiketu pora priemoniu i LT nusiusti. Reiketu surinkti uzsakyma uz daugiau nei 150 euru
Jungčiausi su plaukų serumu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 18 lapkričio 2010 - 16:52
Ot prisisakysim iš Melvita man atrodo serumo net nenutuokdamos kas per daiktas biggrin.gif Saphia, o tau nėra galimybės kokioje parduotuvėje jį gyvai pačiupinėti, man knieti ar jo konsistencija tikrai kaip serumo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2010 11 17, 22:35)
Dar norėjau paklausti,kokias natūralias dantų pastas naudojate?

Man labiausiai patinka Weledos druskinė, gerai nuvalo apnašas, pabalina, suteikia gaivumo jausmą. Patinka, kad vakare išsivalius ryte burnoje būna malonu ir jaučiasi šiokia tokia gaiva net po nakties. Mama ypač ją pamėgo, nes negalėdavo jokia įprasta pasta normaliai valyti dantų- visos sukeldavo kosulį iki vėmimo, tai vis prašo, kad Weledos druskinės parūpinčiau smile.gif
Atsakyti
O aš noriu paklausti apie Dr.Organic dantų pastas, jos visos geros sudėties, ar tik tam tikros? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2010 11 18, 17:59)
Aha, man irgi ydomu? g.gif Kaip supratau Weledos druskinę jau galima bėgti pirkti biggrin.gif

Tik ne visiems jos skonis priimtinas smile.gif
Atsakyti
Kokia didelė Kleopatros vonia bigsmile.gif Čia ne mano vonytė kojoms schmoll.gif biggrin.gif

Ateinu išgirti atrasto derinio: Natuderm šampūnas riebiems plaukams ir purškiamas Logona kondicionierius. Galvą plaudavau kasdien, ryte išplovus, po nakties jau niekur eit nebegalėdavau. Dabar po šito derinio kitą rytą plaukai tebebūna purūs thumbup.gif Iki pietų dar palaidais plaukais galėčiau būti, popiet jau susirišus. Logona kondicionierius man ir skalsus pasirodė, keturi purkštelėjimai - ir gana. Plaukai lengvai išsišukuoja (jei nedarau tiurbano iš rankšluosčio ant galvos, nes tada sunarplioju grifką doh.gif ).

Šampūnas "Natuderm Anti fett"(apie 20 Lt už 200 ml, randami Eurokos)
user posted image

Kondicionierius Logona mit naturlichem Betain (apie 14 Lt už 150 ml, pirkau Biotekoje):
user posted image

Kvapai malonūs, neturėtų šokiruoti pereinančias prie eko prekių nuo sintetinių valgomų kvapų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitsė: 18 lapkričio 2010 - 18:21
QUOTE(Pasaulė @ 2010 11 16, 10:07)
Lavera mangų.

Domina plaukų tipas mirksiukas.gif Ar neapsunkina plaukučių Lavera mangų šampūnas? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Saphia @ 2010 11 16, 01:47)
Lavera Mangu  thumbup.gif  daugumos isgirtas.

Aubrey Organics GPB - vienintelis minusas, kad jis smirda. Nesusidraugavau su jo kvapu  schmoll.gif

Kokie tavo plaukučiai? Nes kažkaip buvau susidariusi nuomonę, kad AO GPB šampūnas labiau toks normaliems plaukams,purinantis kažkiek šampūnas, o Lavera Mangų drėkinantis labai ir glotninantis ax.gif Įdomu ar neapsunkina Lavera mangų? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brilliant: 18 lapkričio 2010 - 18:55
Merginos, norėčiau atsiliepimų apie Sante nagų lakus, lūpų blizgius ir akių šešėlius. Kaip tepasi, laikosi, kokio intensyvumo spalvos ir pan. Šiandien pamačiau, kad Bioteka ėmė prekiauti Sante dekoratyvine, o mano blogietiškas blizgesys jau prie pabaigos.
Ir gal atsiras kas rekomenduos kokį gerą blizgį? Iki perėjimo prie eko kosmetikos, naudodavau artdeco- patikdavo jų klampumas, smulkūs žėručiai, blizgesys ir ta, kad ilgai išsilaiko. Norėčiau kažko panašiai žėrinčio, bet ekologiško- ką patarsit? Nes kiek pirkau, tai vis ne tas doh.gif
Atsakyti
"Ekobangoje" atsirado ir dekoratyvinės "Nilens Jord"kosmetikos, tiesa, kol kas ne pilnas asortimentas. Taip pat yra ir "Anthyllis" sampunu, duso zele, intimios higienos prausikliu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2010 11 18, 19:06)
"Ekobangoje" atsirado ir dekoratyvinės "Nilens Jord"kosmetikos, tiesa, kol kas ne pilnas asortimentas. Taip pat yra ir "Anthyllis" sampunu, duso zele, intimios higienos prausikliu. 4u.gif

Mane sudomino "Anthyllis" kondicionuojantys šampūnai - ar tai reiškia, kad po jų kondicinieriaus nebereikėtų? smile.gif Ir kokios šampūnų kainos? 4u.gif
Atsakyti