Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 78

QUOTE(Benicio @ 2010 11 23, 12:54)
Bekvapis muilas Urtekram. A JėzMarija ... prausiau veidą - siaubas. Graužia akis, odą nesvietiškai. Oda paraudo ir lyg su švitriniu popieriumi nutrinta - piestu pasišiaušė. Kūno prausti nesiryžau, rankas plauti galima.

Benicio, rašyk, viskas naudinga mirksiukas.gif

Aš Urtekram sėkmingai naudojau kūnui vietoj dušo žele, man nesausino smile.gif Veidui niekad nebandžiau.
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 11 23, 14:08)
Kaip keista, nerolio hidrolatas kaip tik riebesnei odai, o tavo kiek pamenu sausa ax.gif

Taip, mano sausa smile.gif Aprašymas iš AN apie nerolio hidrolatą: Regeneruoja visų tipų odą, Tonizuoja, jaunina, žvalina ir gaivina odą. Tinka jautrios, sausoss, normalios, senstančios odos priežiūrai.
Jei būtų riebiai, nebūčiau net užsisakinėjus 4u.gif

Paskaičiau, kad KN tikrai rekomenduoja riebesniai odai kaip sutraukiantį, bet nieko sutraukiančio nepastebėjau g.gif Tikrai yra daug stipriau sutraukiančių (pvz dumblių) nei šis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 23 lapkričio 2010 - 13:36
QUOTE(Honey @ 2010 11 23, 13:31)
Aprašymas iš AN apie nerolio hidrolatą: Regeneruoja visų tipų odą, Tonizuoja, jaunina, žvalina ir gaivina odą. Tinka jautrios, sausoss, normalios, senstančios odos priežiūrai.

KN rašo taip 4u.gif Pamenu ir merginos anksčiau riebiaodės naudojo smile.gif

QUOTE(micefee @ 2010 11 23, 13:31)
Kad man šiaip PMS nelabai būna, bet per pačias mm laaabai pilvą skauda. Satura buvo rašiusi, kad bazilikai padeda, tik nežinau, kaip juos naudoti.  g.gif

Skausmai pilvo ir man kartais užeina, va paskutinį kartą be vaistų neapsėjau. Vienu metu galvojau apalpsiu doh.gif Nors man labai padeda nakvišų al. gėrimas, buvau padarius pertrauką, matyt vėl reikės pagerti ax.gif

Gal Satura primins kaip naudoja bazilikų ea šiam reikalui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 11 23, 13:31)
Paskaičiau, kad KN tikrai rekomenduoja riebesniai odai kaip sutraukiantį, bet nieko sutraukiančio nepastebėjau g.gif Tikrai yra daug stipriau sutraukiančių (pvz dumblių) nei šis.

Aš netgi atsimenu, kad kitoms sausino odą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 11 23, 14:38)
KN rašo taip 4u.gif Pamenu ir merginos anksčiau riebiaodės naudojo smile.gif

Kaip rašiau aukščiau, kad sutraukiančio poveikio nepastebėjau schmoll.gif Įdomu, ar gali būt, kad AN hidrolatas švelnesnis negu KN? g.gif
Atsakyti
o ylang ylang is AN ir KN ar yra jums koks nors skirtumas tarp ju? tokie patys, ar kvapnesnis kuris nors? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 11 23, 14:40)
Kaip rašiau aukščiau, kad sutraukiančio poveikio nepastebėjau schmoll.gif Įdomu, ar gali būt, kad AN hidrolatas švelnesnis negu KN?  g.gif

Kadangi šiandien dirbu namuose ir be makiažo, nuėjau ir pasipurškiau su tuo neroliu. Greit susigėrė, neišsausino, oda švelni g.gif Ai, gal nebesigilinsiu ir tiesiog naudosiu toliau, jeigu tinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 23, 13:31)
Satura buvo rašiusi, kad bazilikai padeda, tik nežinau, kaip juos naudoti.  g.gif

teptis drėgną kūną, pilvo sritį 4u.gif

QUOTE(Dovish @ 2010 11 23, 13:38)
Gal Satura primins kaip naudoja bazilikų ea šiam reikalui 4u.gif

agnuta jau atsakė biggrin.gif Dar nenaudojau, bet būtinai bandysiu, kadangi su 10 minučių skausmu neapsieinu, man turėtų būti kelios nedarbo dienos į mėnesį, kol praeina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 11 23, 14:40)
Kaip rašiau aukščiau, kad sutraukiančio poveikio nepastebėjau schmoll.gif Įdomu, ar gali būt, kad AN hidrolatas švelnesnis negu KN?  g.gif

As turiu KN nerolio hidrolata, AN neturejau, tai palygint negaliu, bet tikrai pastebejau toki sutraukianti poveiki, mano oda misri, tai pajutau, kad pasausina t.y. sunormalizuoja odos bukle. Lyg net poros susiaurejo. O naudoju tik savaitele, bet kasdiena:)
Atsakyti
QUOTE(sigeika @ 2010 11 23, 14:51)
As turiu KN nerolio hidrolata, AN neturejau, tai palygint negaliu, bet tikrai pastebejau toki sutraukianti poveiki, mano oda misri, tai pajutau, kad pasausina t.y. sunormalizuoja odos bukle. Lyg net poros susiaurejo. O naudoju tik savaitele, bet kasdiena:)

Aš iš KN nieko nesu turėjusi, tai irgi palyginti negaliu. Bet esu pastebėjusi, kad pvz AN ir AZ hamamelių hidrolatai skyrėsi (AZ labiau sausino).. Arba man čia placebo efektas - paskaičiau, kad sausai odai tinka, tai ir nesausina lotuliukas.gif
Gal atsiras, kuri naudojo nerolį tiek iš AN, tiek iš KN ir galės palyginti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 11 23, 14:59)
Gal atsiras, kuri naudojo nerolį tiek iš AN, tiek iš KN ir galės palyginti 4u.gif

Dabar naudoju iš KN, bet palyginimui paėmiau ir iš AN, tik kol pastarąjį prasidarysiu, dar truputėlį praeis laiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 11 23, 15:04)
Lauksiu atsiliepimų 4u.gif

Bus 4u.gif
Papildyta:
Vis neprisiruošiu parašyt apie AO nenuplaunamą kondicionierių plaukams. Naudojau jau gal kokius 4 kartus, bet kad galėčiau susidaryt galutinę nuomonę, reikia ilgiau panaudot. Šiaip neriebina plauko (nežinau, ar įmanoma padaugint), puikiai susigeria, bet gal šiek tiek neskalsus, nes padarau nemažai papurškimų. Ar palengvina iššukavimą (man atrodo, kad šukavimą labiau palengvina įprastas kondicionierius, šito šiek tiek kitoks poveikis) ir ar suteikia blizgesio (nu neblizga kažkaip ypatingai, kiek blizgėjo/neblizgėjo plaukai iki šiol, taip ir dabar) negaliu pasakyt g.gif Dėl galiukų padrėkinimo dar per anksti kažką sakyti.
Atsakyti