Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 78

QUOTE(Nidulia @ 2010 11 22, 23:01)
nesuprantu, kas cia mano (.)(.)  darosi, 2 dydziais didesni,

gal pagrandukas is svajoniu beldzias nestuke.gif

QUOTE(Etama @ 2010 11 22, 23:01)
Daryti tepimo pertrauka per mm ar tepti kaip tik per jas? ax.gif

per mm daryti pertraukele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 11 22, 19:20)
gal kas galetu palyginti sias kaukes?norciau antros, bet kad laukti dar jos reikia, tai manau apie pirma.mano oda normali, misri, poros isipletusios, spuogiuku nemazai 4u.gif
My Webpage

My Webpage

ta pirma, kaip supratau, daugiau paaugliu problematiskai odai. Jei tave vis dar kankina jaunatviniai spuogeliai, pirma kauke tiktu.

As turejau ta antra, tik su roziniu moliu, jis svelnesnis, nes mano oda sausa. Visai patenkinta. Problemu del odos neturiu, tik profilaktiskai pasidarau molio kauke kiekviena savaite.

O del cattier, jei tave domina, kitos priemones, gal nori prisijungti prie traukinio is Prancuzijos? visos detales bloge
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 22, 17:01)
"Coconut Oil Virgin Organic (Food Grade)". Ką reiškia tas "food grade"?

Kaip merginos ir rase, tinkamas jis ir maisto gamybai. Pati esu savo kokosu alieju viskam naudojus: kunui, plaukams, maistui (man labai skanu miltiniai blynai ant jo kepami buvo). Zodziu, kunui nejo sis aliejus, o didelis kiekis, tai bandziau maistui, bet irgi nelabai naudojau, tai galiausiai plauku kaukems suejo.
Atsakyti
Daddygirl, primink prašau kaip tu ten su kondicionieriumi maišai chna ir basma kai dažaisi plaukus? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 23 lapkričio 2010 - 09:24
QUOTE(Nidulia @ 2010 11 23, 01:39)
cia jusu neroliai uznestina lotuliukas.gif

Labiau tikėčiau, kad tokį poveikį daro pelargonijų su ylang projektas biggrin.gif Bet kad Nidulia kaip supratau pastaruoju metu nenaudojo ax.gif
Atsakyti
Atejau pasisakyti, kad siek tiek isgasdino mane snd. zaliojo molio kauke, ja dariausi plaukams, bet liko, tai uztepiau ir ant veido. Tai taip sutonizavo, uzkaitino oda, kad net issigandau, bet po kokiu 10-15 min tas raudonis nuo veido praejo ir dabar visai mielas pojutis. Noriu, tik paklausti, ar cia normalu, kad taip oda uzkaista, nes rasoma, kad turi buti tonizuonatis poveikis, bet tokio stipraus nesitikejau.
Beja, prisijungiu prie nerolio faniu. Naudoju hidrolata. Labai patinka!
Atsakyti
Įspūdžiai iš paskutinių pirkinių.
Naktinis kremas brandžiai odai NeoBio. Puikiai drėkina, maitina, skaniai kvepia, jokio odos sudirginimo, svarbiausia nepadauginti. Pirkiniu patenkinta.
user posted image
Weleda Almond Sensitive skin. Tepuosi dieną. Greitai susigeria, paprastos sudėties, užtepus ant drėgnos odos - matinis, ant sausos kiek blizga. Gerai drėkina, jokių bėrimų, niežėjimo ar kitokio netoleravimo. Puikus kremas, pirkčiau dar kartą.
user posted image
Bekvapis muilas Urtekram. A JėzMarija ... prausiau veidą - siaubas. Graužia akis, odą nesvietiškai. Oda paraudo ir lyg su švitriniu popieriumi nutrinta - piestu pasišiaušė. Kūno prausti nesiryžau, rankas plauti galima.
user posted image
Faith in Nature muilas su kanapėm. Prausiau veidą - kiek geriau nei Utrekram, bet iš principo pojūčiai labai panašūs. Prausiau kūną - po procedūros jaučiasi odos tempimas ir sausumas. Plaunu rankas.
user posted image
Faith in Nature rozmarinų šampūnas. Išplauna taukmedžio, nilinį sviestą, aliejus. Skalsus. Turiu antrą šampūną šitos firmos ir man jie labai panašūs. Ar vienu ar kitu galvą išsitrinkus, plaukai lyg zilkos. Sekantį kartą bandysiu kitos firmos produktą.
user posted image

Šiam kartui tiek. Damos, sakykit, ar neteršiu temos savo rašliava? Ar kam yra naudos? Mažu jau visos viską bandė, tik be reikalo vietą užimu unsure.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benicio: 23 lapkričio 2010 - 11:56
QUOTE(Nidulia @ 2010 11 23, 11:33)
kaip tai nenaudojau??? kiekviena vakara  ylangai su pelargonijomis garinami:) visi namai kvepia, MB kaip katinas slampineja ratais ir murkia  lotuliukas.gif  gal ir primurke:)

ooo kaip įdomu bigsmile.gif kokiomis proporcijomis ar vienodai maišosi garinimui? tai čia eterinio aliejaus lemputėje? noriuuu ir aš lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Benicio @ 2010 11 23, 11:54)
... Šiam kartui tiek. Damos, sakykit, ar neteršiu temos savo rašliava? Ar kam yra naudos? Mažu jau visos viską bandė, tik be reikalo vietą užimu  unsure.gif .

Ačiū man labai naudinga info ... o dar su vaizdine medžiaga thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sigeika @ 2010 11 23, 12:53)

Šiam kartui tiek. Damos, sakykit, ar neteršiu temos savo rašliava? Ar kam yra naudos? Mažu jau visos viską bandė, tik be reikalo vietą užimu  unsure.gif .

aisku, kad netersi, kiekvienas atsiliepimas mums svarbus 4u.gif o kiek tamstai metu?? klausiu, nes patiko tavo atsiliepimai apie neobio naktini kremuka:)
QUOTE(PUka @ 2010 11 23, 12:56)
ooo kaip įdomu  bigsmile.gif  kokiomis proporcijomis ar vienodai maišosi garinimui? tai čia eterinio aliejaus lemputėje? noriuuu ir aš  lotuliukas.gif
Papildyta:

aga, i eteriniu alieju garinimo lempute:) pelargoniju lasink dvigubai maziau nei ylangu:) super derinukas:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 11 23, 13:20)
aisku, kad netersi, kiekvienas atsiliepimas mums svarbus  4u.gif o kiek tamstai metu?? klausiu, nes patiko tavo atsiliepimai apie neobio naktini kremuka:)

Amžius mano nėra ''brandus''. Šitas kremas atėjo vietoje kito tos pačios firmos. Tiesiog nebuvo ko norėjau, jamiau šitą. Kremo sudėtis gausi, bet neradau kažko tokio, kas netiktų vidutinio amžiaus odai.
Nu, va, jaučiuos gerą darbą nudirbusi. Smagu, kad yra kam įdomu.

Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 11 23, 13:59)
visada rasyk atsiliepimus, cia gi tam ir skirta tema, jie labai naudingi:)  4u.gif

drinks_cheers.gif

Kaip tik ateinu pasidalint atsiliepimu apie nerolio hidrolatą. Man jo kvapas šiek tiek dirginantis, kelia čiaudulį, atrodo lyg uostyčiau žiedadulkes, bet pats poveikis odai malonus, pasipurškus jos netraukia.
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 11 23, 13:05)
Kaip tik ateinu pasidalint atsiliepimu apie nerolio hidrolatą. bet pats poveikis odai malonus, pasipurškus jos netraukia.

Kaip keista, nerolio hidrolatas kaip tik riebesnei odai, o tavo kiek pamenu sausa ax.gif
Atsakyti