ingridizi, dėl medetkų, tai manyčiau, kad irgi galima tiesiai tepti O ramunėlių ekstraktą tepu paprastai - išlašinu lašiuką, patepu ir einu miegoti, kad per visą naktį veiktų
Galadriele, Hauschka atrodo puikiai Kiek kartų čia tepta? Vieną, du?
QUOTE(Saphia @ 2010 11 19, 18:10)
as pirma vata sudrekinu hidrolatu, tada uzlasinu pora laseliu aliejaus ir valau. Tokiu budu mn geriau nusivalo, gal per daug aliejaus buvo ir jo, bei tuso pateko i akis, todel ir persti. Su sezamu aliejum niekda nevaliau, bet gal jis nera pats tinkamiausias, reiketu pasirinkti koki neutralesni alieju kaip pvz jojobos, migdolu, argano,
Papildyta:
lauksiu iki kol susirinks reikia suma nemokamam siuntimui, kadangi dauguma nori butent sio serumo, tai lauksiu, kol papildys asortimenta, o tada jau reikes greitai suktis, nes butu geai uzsakyti iki gruodzio pirmos dienos.
Papildyta:
lauksiu iki kol susirinks reikia suma nemokamam siuntimui, kadangi dauguma nori butent sio serumo, tai lauksiu, kol papildys asortimenta, o tada jau reikes greitai suktis, nes butu geai uzsakyti iki gruodzio pirmos dienos.
QUOTE(Galadrielė @ 2010 11 21, 21:20)
Įkeliu nuotrauką, pasižaidimai su Hauchkos ir Benecos tušais:
Kairėje abi nuotraukos- akys nedažytos
Dešinėje dvi nuotraukos- Hauchka
Apačioje dvi nuotraukos- Benecos tušas
Kairėje abi nuotraukos- akys nedažytos
Dešinėje dvi nuotraukos- Hauchka
Apačioje dvi nuotraukos- Benecos tušas
As irgi benecos tusa naudoju. Neseniai isdrysau atsisakyti paskutinio cheminio dalyko savo kosmetikos krepselyje - tai tuso, nes vis bijojau, kad naturalus nieko gero su mano trumpom sviesiom blakstienom nepadarys. Bet buvau labai maloniai nustebinta. As aisku megstu daugiau sluoksniu jo uzsitept, todel nuotraukoj butu labai didelis skirtumas tarp pries ir po. Ir kai pagalvoji kad jo kaina trigubai mazesne nei mano naudoto cheminio tusi, tai isvis super. Nu va prisidziaugiau cia
Papildyta:
[quote=Satura,2010 11 21, 21:58]
ingridizi, dėl medetkų, tai manyčiau, kad irgi galima tiesiai tepti O ramunėlių ekstraktą tepu paprastai - išlašinu lašiuką, patepu ir einu miegoti, kad per visą naktį veiktų
Dekui pabandysiu butinai, nes jau baisu kad oda visai nusilups
Gal kuri gali pakomentuoti sudėtį?
Ingredients:
Aqua, Jojoba esters, Sodium PCA, Cetearyl wheatstraw glycosides (&) cetearyl alcohol, Cetyl alcohol, Macadamia ternifolia seed oil, Persea gratissima oil, Simmondsia chinensis oil**, Stearic acid, Glycerin, Citrus grandis seed extract, Sclerotium gum, Leptospermum scoparium oil, Melaleuca alternifolia oil, Tocopherol, [May contain: +/- Titanium dioxide (CI 77891), Iron oxides (CI 77491, CI 77492, Ultramarine pink (CI 77007), Zinc oxide (CI 77947), Ultramarine blue (CI 77007), Iron oxide (CI 77499), Talc (CI 77718)]
**Certified organic
Čia Living Nature pudra, apie ją neblogi atsiliepimai, bet įdomu kiek natūralumo joje Kiek skaičiau, jie turi BDIH sertifikatą, bet nežinau, ar čia tik tos kelios sudėtinės dalys sertifikuotos, ar visa jų kosmetika. Gal kuri domėjotės? O gal ir bandžiusių šią pudrą yra?
Ingredients:
Aqua, Jojoba esters, Sodium PCA, Cetearyl wheatstraw glycosides (&) cetearyl alcohol, Cetyl alcohol, Macadamia ternifolia seed oil, Persea gratissima oil, Simmondsia chinensis oil**, Stearic acid, Glycerin, Citrus grandis seed extract, Sclerotium gum, Leptospermum scoparium oil, Melaleuca alternifolia oil, Tocopherol, [May contain: +/- Titanium dioxide (CI 77891), Iron oxides (CI 77491, CI 77492, Ultramarine pink (CI 77007), Zinc oxide (CI 77947), Ultramarine blue (CI 77007), Iron oxide (CI 77499), Talc (CI 77718)]
**Certified organic
Čia Living Nature pudra, apie ją neblogi atsiliepimai, bet įdomu kiek natūralumo joje Kiek skaičiau, jie turi BDIH sertifikatą, bet nežinau, ar čia tik tos kelios sudėtinės dalys sertifikuotos, ar visa jų kosmetika. Gal kuri domėjotės? O gal ir bandžiusių šią pudrą yra?
QUOTE(ernesin @ 2010 11 21, 12:52)
Ga gali palyginti Medium Beige ir Neutral Beige atspalvius?
negaliu, nes neturejau niekada neutral beige:) tik medium beige:)
QUOTE(ingaul @ 2010 11 21, 18:38)
o kokia duso zele atradot,kad kvepetu,gaivi butu.Buvau pripratus prie tu parfumuotu,kokie kvepalai,tokia ir duso zele,losjonas
Skaniausiai man kvepia Lavera, Alverde ir berods dar Anne Lind Dušo žėlės. Weleda irgi visai nieko.
Mergaites,o jus aliejais taip ir tepat veiduka,vietoj kremo?
QUOTE(Flos @ 2010 11 22, 17:11)
Na, aš manau,kad tinka ir maisto gamybai.. Būtent šį esu pirkusi - kvepia nuostabiai kokosais ir atitinka visus kokosų aliejaus bruožus Tik aš maistui nebandžiau - lepinau savo ir savo namiškių moterų odą bei plaukus
Aišku, ačiū. Aš maistui irgi nenaudoju.
QUOTE(ingaul @ 2010 11 22, 17:13)
Mergaites,o jus aliejais taip ir tepat veiduka,vietoj kremo?
Aš tepu plaukus arba kūną, veidui aliejus reikia atsargiai rinktis, nes gali kimšti poras. Veidui labiausiai tinka erškėtrožių, lazdynų, kamelijų aliejai.
QUOTE(micefee @ 2010 11 22, 16:01)
Nedaug, suma keičiasi priklausomai nuo kiekio. Apie 3 svarus vidutiniškai kažkur. Reikia sukrauti krepšelį ir tada parodys.
Aš galvoju pabandyti iš Akomos kokosų aliejų, "Coconut Oil Virgin Organic (Food Grade)". Ką reiškia tas "food grade"?
Aš galvoju pabandyti iš Akomos kokosų aliejų, "Coconut Oil Virgin Organic (Food Grade)". Ką reiškia tas "food grade"?
aciukas, jau matau, kai prisiloginau
merginos, o koki krema ar gal tiesiog gryna alieju patartumete vyrui po skutimos?
QUOTE(Satura @ 2010 11 21, 23:58)
Galadriele, Hauschka atrodo puikiai Kiek kartų čia tepta? Vieną, du?
Ačiū Dukart plonu sluoksniu
QUOTE(Dolphin @ 2010 11 22, 00:34)
Mano naturalios blakstienos tokios, kaip jusu padazytos, tai ziuriu ir truksta spakliaus Bet jei jus megstat taip, tai nepriimkit piktai
Maniškės labai ilgos ir gana tamsios, bet plonokos. Aš nematau didelio skirtumo tarp savo dažytų ir nedažytų akių, dažytos blakstienos nebent ilgesnės. O tepu tai visada plonai, nes man dieninis makiažas turi būti kuo natūralesnis ir kuklesnis, vakarui tai jau galima ir riebiau jas patepti, bet kad retai taip darau, absoliuti minimalistė aš
QUOTE(Odora @ 2010 11 22, 19:46)
sveikos,
turiu klausima toms, kurios darosi aliejinius veido valymus: kokius aliejus naudojate?
as jauciu, kad is principo procedura odai tinka, bet gal aliejus ne toks, dabar naudoju migdolu alieju
turiu klausima toms, kurios darosi aliejinius veido valymus: kokius aliejus naudojate?
as jauciu, kad is principo procedura odai tinka, bet gal aliejus ne toks, dabar naudoju migdolu alieju
Naudojau argano ir sezamo aliejus. Su sezamais man labiau patinka.
QUOTE(Odora @ 2010 11 22, 18:46)
sveikos,
as sezamo aliejumi, uzsisakiau dar i nakvisu aliejaus siam reikaliukui:)
QUOTE(Odora @ 2010 11 22, 18:46)
sveikos,
as lazdynu. migdolu kimso poras