Atkeliu ir i cia savo galutinius atsiliepimus apie
Suki 'intensive brightening masque' kauke, nes katik pabaigiau. Visgi to tikro poveikio nemaciau - pradzioj lyg ir pradejo oda grazet, bet paskui kaip buvo, taip ir liko, nors naudojau pagal instrukcija ir nuolatos (na ir dar viena karta kazkaip netaip buvo sureagavus su oda kai visa israudau kaip burokas). Konsistencija kaip kremo, tepantis jausmas toks pat, bet neskalsi pasirode - visam veidukui padengt ne maziau 10 paspaudimu reikedavo (ir budavo tik tiek uztepta, kad atrodo, jog nepilnai kremas susigeres, bet nelabai matydavosi, kad kas tepta). Nors po jos odyte labai svelni budavo - bet tuo paciu keistas jausmas, nes pradedi nuplaut kauke, tai atrodo, kad ne nusiplauna, o tiesiog po veida pasiskirsto ir lieka tokia svelnumo plevele ji ant odos...
QUOTE(ingaul @ 2010 11 21, 18:38)
o kokia duso zele atradot,kad kvepetu,gaivi butu.Buvau pripratus prie tu parfumuotu,kokie kvepalai,tokia ir duso zele,losjonas
Weleda man patiko duso zeles - netirstos, nestipriu kvapu. Nors duso zelems nesu isranki, tai man turbut visos sueina be problemu - va tik
Anne Marie Borlind 'lemongrass' nepatiko, nes gana brangi, kvapas neitin (nors yra kas giria jas ir kuno losjonus). Is patikusiu dar yra Depth, Giovanni, One with Nature, Kiss My Face, Shikai, (tik siu turbut LT nera).