Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 78

QUOTE(lapuaite @ 2010 11 21, 13:38)
is sampunu zadu pameginti Laveros su apelsinais arba Urtekram su rozemis? kaip jie?
kaip kam, siaip naudojami
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 11 21, 15:38)
gal koki plauku balzama rekomenduotumete normaliems plaukams?
is sampunu zadu pameginti Laveros su apelsinais arba Urtekram su rozemis? kaip jie?

Paskaitykit blogą, ir apie vieną, ir apie kitą ten nemažai komentarų yra. Ir tarp balzamų iškart pamatysit, kuris daugelio išbandytas ir išgirtas (Lavera Basis sensitiv ir Sante Brilliant care). O šiaip reikia bandyt, nes pasitaiko, kad alergizuoja galvos odą šampūnai, individualu čia labai.
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 11 21, 13:38)
gal koki plauku balzama rekomenduotumete normaliems plaukams?

Urtekam nebandziau.

Is Laveros, man labiausiai patiko mangu (tiek sampunas, tiek kondicionierius ir kauke).
apelsinu neblogas, man kvapas kazko uzstrigo.

QUOTE(Ayaan @ 2010 11 21, 16:38)
daugelio išbandytas ir išgirtas (Lavera Basis sensitiv ir Sante Brilliant care). O šiaip reikia bandyt, nes pasitaiko, kad alergizuoja galvos odą šampūnai, individualu čia labai.

Sante Brilliant care tikrai vienas is geriausiu thumbup.gif sulaukes daug pagyru. Man jis labai patinka, reguliariai perku. Siulau pabandyti.
Atsakyti
cia sitas geras?
http://www.ekolinija...ante-200ml.html
Atsakyti
Šitas. wink.gif
Atsakyti
o kokia duso zele atradot,kad kvepetu,gaivi butu.Buvau pripratus prie tu parfumuotu,kokie kvepalai,tokia ir duso zele,losjonas
Atsakyti
Atkeliu ir i cia savo galutinius atsiliepimus apie Suki 'intensive brightening masque' kauke, nes katik pabaigiau. Visgi to tikro poveikio nemaciau - pradzioj lyg ir pradejo oda grazet, bet paskui kaip buvo, taip ir liko, nors naudojau pagal instrukcija ir nuolatos (na ir dar viena karta kazkaip netaip buvo sureagavus su oda kai visa israudau kaip burokas). Konsistencija kaip kremo, tepantis jausmas toks pat, bet neskalsi pasirode - visam veidukui padengt ne maziau 10 paspaudimu reikedavo (ir budavo tik tiek uztepta, kad atrodo, jog nepilnai kremas susigeres, bet nelabai matydavosi, kad kas tepta). Nors po jos odyte labai svelni budavo - bet tuo paciu keistas jausmas, nes pradedi nuplaut kauke, tai atrodo, kad ne nusiplauna, o tiesiog po veida pasiskirsto ir lieka tokia svelnumo plevele ji ant odos... g.gif
user posted image

QUOTE(ingaul @ 2010 11 21, 18:38)
o kokia duso zele atradot,kad kvepetu,gaivi butu.Buvau pripratus prie tu parfumuotu,kokie kvepalai,tokia ir duso zele,losjonas

Weleda man patiko duso zeles - netirstos, nestipriu kvapu. Nors duso zelems nesu isranki, tai man turbut visos sueina be problemu - va tik Anne Marie Borlind 'lemongrass' nepatiko, nes gana brangi, kvapas neitin (nors yra kas giria jas ir kuno losjonus). Is patikusiu dar yra Depth, Giovanni, One with Nature, Kiss My Face, Shikai, (tik siu turbut LT nera).

Atsakyti
Merginos, o morkų ir morkų sėklų hidrolatas tai vienas ir tas pats ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Ayaan @ 2010 11 21, 17:38)
kuris daugelio išbandytas ir išgirtas (Lavera Basis sensitiv ir Sante Brilliant care)

patys pačiausi iš bandytų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 11 21, 21:41)
Merginos, o morkų ir morkų sėklų hidrolatas tai vienas ir tas pats ar ne?

taip, tas pats drinks_cheers.gif
Atsakyti
Įkeliu nuotrauką, pasižaidimai su Hauchkos ir Benecos tušais:

Kairėje abi nuotraukos- akys nedažytos
Dešinėje dvi nuotraukos- Hauchka
Apačioje dvi nuotraukos- Benecos tušas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 19, 12:55)
console.gif Man pačiai dabar stresas paaštrino alergiją, bet ji kitokia, tai gal ir gydymo būdas netiks. Aš ėmiau naudoti ramunėlių CO2 ekstraktą iš Kvapų namų, atgausiu pirštus, jau matau  thumbup.gif

Norejau Saturos paklausti, kaip naudojat ramuneliu CO2 ant ranku? nes su ranku alergija vargstu jau ilgai ir niekaip neisrisu, kas ja sukelia. Jau ir pati kremus verdu (padeda, bet vis atsinaujina) ir simtus alieju isbandziau ir n kitokiu dalyku. Turiu medetku CO2 tik nesu tikra, ar ji galima gryna tepti, ar reikia skiesti su kokiu aliejum?
Atsakyti