Sveikos.
Noriu nusipirkti URTEKRAM sampuna,tik nezinau koks geriausias
Naudojau su chna,bet man sausino plaukus...
Plaukai mano siaip sausoki,plaunu kas 3d,dazyti sruogelemis.
Gal ka patarsite?
QUOTE(Babi* @ 2010 11 20, 18:08)
Dabar bandau Lavera mangų šampūną. Kvapas, kaip ir Lavera apelsinų, labai patiko Labiausiai bijojau, kad plaukai ims greičiau riebaluotis, bet išbūna kaip ir visada: 3 dienas. Poveikiu man kolkas labai panašus į Lavera apelsinų.
Plaukučiai dažyti ar ne?
Papildyta:
QUOTE(Gilberta @ 2010 11 20, 18:33)
Sveikos.
Gal ka patarsite?
Gal ka patarsite?
Iš Urtekram šampūnų rekomenduočiau su rožėmis Šis tikrai neturėtų sausinti: (Tai itin švelniai plaunantis ir labai maloniai rožėmis bei jazminais kvepiantis šampūnas. Suteikia švelnumo, minkštumo ir žvilgesio.) Man tikrai patiko Ir buvo giriamas ne vienos SM narės
Šiandien buvau Biotekoje, patyrinėjau Sante stendą ir prigriebiau dar vieną Laveros alijošių pienelį, keliaus į sandėliuką
Taigi, apie Santę- pasirinkimas nemažas, visų produktų yra testeriukai. Kainos tokios vidutinės, ne mažos, bet ir ne iš pačių didžiausių. Norėjau nusipirkti lūpų blizgį, bet labai nepatiko pakuotė, nors spalvos gražios. Pakuotė- toks kubelis, iš kurio reikia kabinti pirštu tą blizgį. Man kadangi tokios pakuotės nepatinka, tai net nesigilinau plačiau, nors pardavėja sakė, kad blizgiai silpnai pigmentuoti ir atrodo kaip balzamai ant lūpų. Didelis nagų lakų pasirinkimas, neblogos spalvos, tačiau kaina didelė, net 38lt Tai nepirkau, per brangu man. Buvo daug pieštukų įvairių, pudrų, tad rinktis yra iš ko, nes stendas nemažas. Tik kažkaip neatsimenu šešėliai buvo ar ne? Bet turbūt buvo, tik dėmesio neatkreipiau
Taigi, apie Santę- pasirinkimas nemažas, visų produktų yra testeriukai. Kainos tokios vidutinės, ne mažos, bet ir ne iš pačių didžiausių. Norėjau nusipirkti lūpų blizgį, bet labai nepatiko pakuotė, nors spalvos gražios. Pakuotė- toks kubelis, iš kurio reikia kabinti pirštu tą blizgį. Man kadangi tokios pakuotės nepatinka, tai net nesigilinau plačiau, nors pardavėja sakė, kad blizgiai silpnai pigmentuoti ir atrodo kaip balzamai ant lūpų. Didelis nagų lakų pasirinkimas, neblogos spalvos, tačiau kaina didelė, net 38lt Tai nepirkau, per brangu man. Buvo daug pieštukų įvairių, pudrų, tad rinktis yra iš ko, nes stendas nemažas. Tik kažkaip neatsimenu šešėliai buvo ar ne? Bet turbūt buvo, tik dėmesio neatkreipiau
Aš nusipirkau va tokį šveitiklį veidui http://www.ikove.co....liate-p-39.html, tai nesuprantu,kas per š.... veidas lieka riebaluotas,kaip sviestu išteptas Dar niekad neturėjau tokio šveitiklio veidui
QUOTE(Ruutta @ 2010 11 20, 23:47)
Aš nusipirkau va tokį šveitiklį veidui http://www.ikove.co....liate-p-39.html, tai nesuprantu,kas per š.... veidas lieka riebaluotas,kaip sviestu išteptas Dar niekad neturėjau tokio šveitiklio veidui
Atsiprašau, kad nesusilaikau, bet iš kur tu trauki tokią produkciją, kuri smirda (pagal ankstesnį komentarą, kiek pamenu, irgi tos pačios firmos kremą turėjai) ir dar prastai savo paskirtį atlieka?
Aš tavo vietoje pasiskaityčiau daugiau atsiliepimų ir rinkčiaus labiau patikrintas priemones, nes net pagal juos galima apsišauti, o perkant aklai, tai išvis didelė rizika
QUOTE(Ayaan @ 2010 11 20, 01:04)
Kas turite nei pernelyg šviesų, nei pernelyg tamsų odos atspalvį, gal esat išbandę LL arba EM birią pudrą ir galėtumėt parašyt, kuris atspalvis jum pasirodė natūraliausias, gražiausiai atrodė ant odos, o kurio visiškai nerekomenduotumėt bandyt? Žinau, kad individualu ir maišyt galima, bet vis dėlto
pas mane EM medium Beige (mate formule) man jis labai
QUOTE(ernesin @ 2010 11 20, 01:49)
Man iš EM Neutral Beige(semi matte formulės) atspalvis idealiai tinka
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 11 20, 15:21)
rekomenduokit prasau purskiama nenuplaunama balzama plaukams?maciau apie logona kalbeta buvo, o kazkoks lyg ir naturdem yta, ernesin, berods yra naudojusi? nes nesusitvarkau su savo plaukais, net dedama balzama po plovomo, ir pries plovima, sunkiai isiukuoju
paziurek isparduotuve, kaip tik parduoda druide nenuplaunama, paskaiciau aprasyma, tai jis kaip tik isnarpliojimui plauku:)
QUOTE(Galadrielė @ 2010 11 20, 20:23)
Šiandien buvau Biotekoje, patyrinėjau Sante stendą ir prigriebiau dar vieną Laveros alijošių pienelį, keliaus į sandėliuką
Yra seseliu
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 11 20, 14:21)
ar esat naudojusio argital naslaiciu krema?ar tiktu misriai, i spuogiukus odai ?maciau isparduotuvei, galvoju gal paiimti
Esu naudojusi, nežinau kokiai odai jis skirtas, bet man pasirodė normalus, toks lengvas, drėkinantis, lengvai maitinantis ir raminantis
QUOTE(Nidulia @ 2010 11 21, 00:31)
Ga gali palyginti Medium Beige ir Neutral Beige atspalvius?
QUOTE(Babi* @ 2010 11 20, 18:08)
Beje, praeitą savaitgalį dariausi kaukę plaukams, labai patiko poveikis, nes sumažėjo plaukų slinkimas, kvapas liko, bet labai silpnas.
1 valg. šaukštas alijošiau sulčių;
1 valg. šaukštas medaus;
1 arb. šaukštelis česnako sulčių.
Laikyti ~2 valandas.
o po to vos gave dregmes plaukai cesnaku nedvokia?
QUOTE(Nidulia @ 2010 11 21, 01:31)
paziurek isparduotuve, kaip tik parduoda druide nenuplaunama, paskaiciau aprasyma, tai jis kaip tik isnarpliojimui plauku:)
as jau i ji kesinuosi
Baigėsi mano akių alergijos ir pagaliau išbandžiau Hauchkos tušą Dažo lengvai, labai juodai, tačiau pakankamai plonai, taip kasdieniškai, neiššaukiančiai. Nesulipina blakstienų. Išbuvau pasidažiusi visą dieną, teko ir sušilti, ir sušalti, ir drėgmėje pabūti, tai neištepė nei vokų, nei paakių (nors labai bijojau, kad taip bus), o vakare vos vos aptrupėjo tik todėl, kad akį pasitryniau Nusivalė irgi labai lengvai, valiau su Laveros alavijų pieneliu. Pirmas įspūdis geras, patiko. Žiūrėsim kaip seksis toliau naudoti.
Gal kada prie progis įkelsiu nuotrauką kaip dažo
Gal kada prie progis įkelsiu nuotrauką kaip dažo