Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 78

Sveikos.
Noriu nusipirkti URTEKRAM sampuna,tik nezinau koks geriausias biggrin.gif
Naudojau su chna,bet man sausino plaukus...
Plaukai mano siaip sausoki,plaunu kas 3d,dazyti sruogelemis.
Gal ka patarsite?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gilberta: 20 lapkričio 2010 - 17:33
QUOTE(Babi* @ 2010 11 20, 18:08)
Dabar bandau Lavera mangų šampūną. Kvapas, kaip ir Lavera apelsinų, labai patiko wub.gif Labiausiai bijojau, kad plaukai ims greičiau riebaluotis, bet išbūna kaip ir visada: 3 dienas. Poveikiu man kolkas labai panašus į Lavera apelsinų.

Plaukučiai dažyti ar ne? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gilberta @ 2010 11 20, 18:33)
Sveikos.
Noriu nusipirkti URTEKRAM sampuna,tik nezinau koks geriausias biggrin.gif
Naudojau su chna,bet man sausino plaukus...
Plaukai mano siaip sausoki,plaunu kas 3d,dazyti sruogelemis.
Gal ka patarsite?

Iš Urtekram šampūnų rekomenduočiau su rožėmis mirksiukas.gif Šis tikrai neturėtų sausinti: (Tai itin švelniai plaunantis ir labai maloniai rožėmis bei jazminais kvepiantis šampūnas. Suteikia švelnumo, minkštumo ir žvilgesio.) Man tikrai patiko wub.gif Ir buvo giriamas ne vienos SM narės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brilliant: 20 lapkričio 2010 - 17:58
QUOTE(Brilliant @ 2010 11 20, 18:58)
Plaukučiai dažyti ar ne? mirksiukas.gif

Ne smile.gif
Atsakyti
Šiandien buvau Biotekoje, patyrinėjau Sante stendą ir prigriebiau dar vieną Laveros alijošių pienelį, keliaus į sandėliuką smile.gif

Taigi, apie Santę- pasirinkimas nemažas, visų produktų yra testeriukai. Kainos tokios vidutinės, ne mažos, bet ir ne iš pačių didžiausių. Norėjau nusipirkti lūpų blizgį, bet labai nepatiko pakuotė, nors spalvos gražios. Pakuotė- toks kubelis, iš kurio reikia kabinti pirštu tą blizgį. Man kadangi tokios pakuotės nepatinka, tai net nesigilinau plačiau, nors pardavėja sakė, kad blizgiai silpnai pigmentuoti ir atrodo kaip balzamai ant lūpų. Didelis nagų lakų pasirinkimas, neblogos spalvos, tačiau kaina didelė, net 38lt doh.gif Tai nepirkau, per brangu man. Buvo daug pieštukų įvairių, pudrų, tad rinktis yra iš ko, nes stendas nemažas. Tik kažkaip neatsimenu šešėliai buvo ar ne? Bet turbūt buvo, tik dėmesio neatkreipiau smile.gif
Atsakyti
Aš nusipirkau va tokį šveitiklį veidui http://www.ikove.co....liate-p-39.html, tai nesuprantu,kas per š.... g.gif veidas lieka riebaluotas,kaip sviestu išteptas blink.gif Dar niekad neturėjau tokio šveitiklio veidui schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2010 11 20, 23:47)
Aš nusipirkau va tokį šveitiklį veidui http://www.ikove.co....liate-p-39.html, tai nesuprantu,kas per š.... g.gif  veidas lieka riebaluotas,kaip sviestu išteptas  blink.gif Dar niekad neturėjau tokio šveitiklio veidui schmoll.gif

Atsiprašau, kad nesusilaikau, bet iš kur tu trauki tokią produkciją, kuri smirda (pagal ankstesnį komentarą, kiek pamenu, irgi tos pačios firmos kremą turėjai) ir dar prastai savo paskirtį atlieka? biggrin.gif
Aš tavo vietoje pasiskaityčiau daugiau atsiliepimų ir rinkčiaus labiau patikrintas priemones, nes net pagal juos galima apsišauti, o perkant aklai, tai išvis didelė rizika ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 21 lapkričio 2010 - 00:06
QUOTE(Ayaan @ 2010 11 20, 01:04)
Kas turite nei pernelyg šviesų, nei pernelyg tamsų odos atspalvį, gal esat išbandę LL arba EM birią pudrą ir galėtumėt parašyt, kuris atspalvis jum pasirodė natūraliausias, gražiausiai atrodė ant odos, o kurio visiškai nerekomenduotumėt bandyt? Žinau, kad individualu ir maišyt galima, bet vis dėlto 4u.gif

pas mane EM medium Beige (mate formule) man jis labai wub.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 11 20, 01:49)
Man iš EM Neutral Beige(semi matte formulės) atspalvis idealiai tinka smile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 11 20, 15:21)
rekomenduokit prasau purskiama nenuplaunama balzama plaukams?maciau apie logona kalbeta buvo, o kazkoks lyg ir naturdem yta, ernesin, berods yra naudojusi? 4u.gif nes nesusitvarkau su savo plaukais, net dedama balzama po plovomo, ir pries plovima, sunkiai isiukuoju ax.gif

paziurek isparduotuve, kaip tik parduoda druide nenuplaunama, paskaiciau aprasyma, tai jis kaip tik isnarpliojimui plauku:)
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 11 20, 20:23)
Šiandien buvau Biotekoje, patyrinėjau Sante stendą ir prigriebiau dar vieną Laveros alijošių pienelį, keliaus į sandėliuką smile.gif

Taigi, apie Santę- pasirinkimas nemažas, visų produktų yra testeriukai. Kainos tokios vidutinės, ne mažos, bet ir ne iš pačių didžiausių. Norėjau nusipirkti lūpų blizgį, bet labai nepatiko pakuotė, nors spalvos gražios. Pakuotė- toks kubelis, iš kurio reikia kabinti pirštu tą blizgį. Man kadangi tokios pakuotės nepatinka, tai net nesigilinau plačiau, nors pardavėja sakė, kad blizgiai silpnai pigmentuoti ir atrodo kaip balzamai ant lūpų. Didelis nagų lakų pasirinkimas, neblogos spalvos, tačiau kaina didelė, net 38lt doh.gif Tai nepirkau, per brangu man. Buvo daug pieštukų įvairių, pudrų, tad rinktis yra iš ko, nes stendas nemažas. Tik kažkaip neatsimenu šešėliai buvo ar ne? Bet turbūt buvo, tik dėmesio neatkreipiau smile.gif

Yra seseliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 11 20, 14:21)
ar esat naudojusio argital naslaiciu krema?ar tiktu misriai, i spuogiukus odai 4u.gif ?maciau isparduotuvei, galvoju gal paiimti

Esu naudojusi, nežinau kokiai odai jis skirtas, bet man pasirodė normalus, toks lengvas, drėkinantis, lengvai maitinantis ir raminantis 4u.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 11 21, 00:31)
drinks_cheers.gif

Ga gali palyginti Medium Beige ir Neutral Beige atspalvius? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 11 20, 18:08)

Beje, praeitą savaitgalį dariausi kaukę plaukams, labai patiko poveikis, nes sumažėjo plaukų slinkimas, kvapas liko, bet labai silpnas.
1 valg. šaukštas alijošiau sulčių;
1 valg. šaukštas medaus;
1 arb. šaukštelis česnako sulčių.
Laikyti ~2 valandas.

o po to vos gave dregmes plaukai cesnaku nedvokia? g.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 11 21, 01:31)
drinks_cheers.gif
paziurek isparduotuve, kaip tik parduoda druide nenuplaunama, paskaiciau aprasyma, tai jis kaip tik isnarpliojimui plauku:)

as jau i ji kesinuosi tongue.gif
Atsakyti
gal koki plauku balzama rekomenduotumete normaliems plaukams?
is sampunu zadu pameginti Laveros su apelsinais arba Urtekram su rozemis? kaip jie?
Atsakyti
Baigėsi mano akių alergijos ir pagaliau išbandžiau Hauchkos tušą smile.gif Dažo lengvai, labai juodai, tačiau pakankamai plonai, taip kasdieniškai, neiššaukiančiai. Nesulipina blakstienų. Išbuvau pasidažiusi visą dieną, teko ir sušilti, ir sušalti, ir drėgmėje pabūti, tai neištepė nei vokų, nei paakių (nors labai bijojau, kad taip bus), o vakare vos vos aptrupėjo tik todėl, kad akį pasitryniau blush2.gif Nusivalė irgi labai lengvai, valiau su Laveros alavijų pieneliu. Pirmas įspūdis geras, patiko. Žiūrėsim kaip seksis toliau naudoti.
Gal kada prie progis įkelsiu nuotrauką kaip dažo smile.gif
Atsakyti