Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 78

QUOTE(lapuaite @ 2010 11 20, 00:38)
2)gal patartumete ka naudoti pazastims nuo prakaitavimo? gal yra naturaliu dezodorantu? arba girdejau yra kazkoks akmuo,kuri sudrekini ir tepi pazastukus..? g.gif

Jūs kalbat apie alūno akmenėlį. Apie jį galima daugiau pasiskaityti internete. mirksiukas.gif O ekologiški dezodorantai panaikina prakaito kvapą, bet nesulaiko prakaitavimo. 4u.gif Aš pati ekologiško dezodoranto nesu turėjusi, bet taip merginos rašė.
Atsakyti
QUOTE(Karalajte @ 2010 11 20, 01:02)
Sveikos. Pirmame puslapyje yra pamineta kosmetika "Faith in nature". Kiek skaitinejau tai ji neturi sertifikato, bet priskiriama prie naturaliu? g.gif  Labai noriu isbandyti sios firmos sampunus ir balzamus, nes kaina labiau prieinama.. ax.gif

Nebloga ju kosmetika smile.gif bet kai kuriom merginom atsirasdavo pleiskanu, kai kuriom niezulis galvoj prasidedavo, o treciom labai patiko wink.gif Gausit pati isbandyti ir ziureti ar tinka wink.gif
Atsakyti
Aš vėl gi pasikabinau ant natūralios kosmetikos kvapų biggrin.gif , šį kartą nusipirkau Evijos kremą savo sauoms rankoms, tai kvapelis pasklido per visus namus doh.gif Vyras mačiau jau dairėsi blogo kvapo šaltinio ieškodamas nail.gif hihihi.gif
Atsakyti
CUP'o trečiame aukšte, prie pat išėjimo į automobilių stovėjimo aikštelę atsidarė Natur boutiq'as. Jame yra aliejų (jų kaina pasirodė aukštoka, o platintojas negirdėtas), hidrolatų, Argital ir kitos kosmetikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ayaan @ 2010 11 20, 00:04)
Kas turite nei pernelyg šviesų, nei pernelyg tamsų odos atspalvį, gal esat išbandę LL arba EM birią pudrą ir galėtumėt parašyt, kuris atspalvis jum pasirodė natūraliausias, gražiausiai atrodė ant odos, o kurio visiškai nerekomenduotumėt bandyt? Žinau, kad individualu ir maišyt galima, bet vis dėlto 4u.gif

Man iš EM Neutral Beige(semi matte formulės) atspalvis idealiai tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ayaan @ 2010 11 20, 00:04)
Kas turite nei pernelyg šviesų, nei pernelyg tamsų odos atspalvį, gal esat išbandę LL arba EM birią pudrą ir galėtumėt parašyt, kuris atspalvis jum pasirodė natūraliausias, gražiausiai atrodė ant odos, o kurio visiškai nerekomenduotumėt bandyt? Žinau, kad individualu ir maišyt galima, bet vis dėlto 4u.gif

mano oda prie sviesesniu. Turiu Barely Buff, odos spalva atitinka idealiai. Bet beda tame, kad as noriu buti rudesne, turet lengvo idegio atspalvi doh.gif manau, kad prasoviau su spalva, nes ji tik sulygina mano veido oda, bet jam nesuteikia gyvumo.
Turiu dar meginuku is LL is Light serijos - tikrai labai sviesus. Dabar rinkciausi is medium serijos.

su EM panasiai, kai gavau 5 miniukus is Medium serijos, pagalvojau, kad susimaise ir idejo light, nes labai sviesios pudros.

Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 20, 01:04)
Jūs kalbat apie alūno akmenėlį. Apie jį galima daugiau pasiskaityti internete.  mirksiukas.gif O ekologiški dezodorantai panaikina prakaito kvapą, bet nesulaiko prakaitavimo.  4u.gif Aš pati ekologiško dezodoranto nesu turėjusi, bet taip merginos rašė.

As dar papildysiu, kad is pavadinimo galima pasakyt kam skirta:
dezodorantas - panaikina bloga kvapa
antiperspirantas - sulaiko prakaita.

Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 11 20, 00:38)
2)gal patartumete ka naudoti pazastims nuo prakaitavimo? gal yra naturaliu dezodorantu? arba girdejau yra kazkoks akmuo,kuri sudrekini ir tepi pazastukus..? g.gif

Daugiausia teigiamų atsiliepimų buvo sulaukę Acorelle rožių ir Madaros dezodorantai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karalajte @ 2010 11 20, 00:02)
Pirmame puslapyje yra pamineta kosmetika "Faith in nature". Kiek skaitinejau tai ji neturi sertifikato, bet priskiriama prie naturaliu

Tai kad turi "Ecocert" sertifikavimą, tik tiek, kad ne visas produktas, o produkto sudėtinės dalys g.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 11 20, 06:07)
As dar papildysiu, kad is pavadinimo galima pasakyt kam skirta:
dezodorantas - panaikina bloga kvapa
antiperspirantas - sulaiko prakaita.

o ar egsiztuoja toks ekologiskas dezodorantas-antiperspirantas...? g.gif kad ir kvapa panaikintu,ir prakaita sulaikytu...?
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 11 20, 12:21)
o ar egsiztuoja toks ekologiskas dezodorantas-antiperspirantas...? g.gif  kad ir kvapa panaikintu,ir prakaita sulaikytu...?

Kažkaip labai abejoju, nes žiūrint iš žmogaus fiziologinės pusės, tai neįsivaizduoju gamtinės kilmės medžiagos, kuri sulaikytų prakaitavimą g.gif Nebent botulino toksino suleidimas į pažastis, kad prakaito liaukutes paveikt..
Atsakyti
Sveikos, o COASTAL SCENTS kosmetika yra naturali? blush2.gif
Atsakyti