Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 78

Ir aišku nei viena poveikio nežinot. biggrin.gif Bet labai susidomėjau. Jei ir nebus to efekto, bet bent jau gražiai atrodys. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 19, 23:52)
Ir aišku nei viena poveikio nežinot.  biggrin.gif Bet labai susidomėjau. Jei ir nebus to efekto, bet bent jau gražiai atrodys.  bigsmile.gif

O kaip ten zinoti, telieka tiketi biggrin.gif Nebent tureti specialius matavimo prietaisus ir ismatuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2010 11 19, 22:27)
tusa,ruza ir biria makiazo pudra.

Yra Bellapierre puslapy sudėtinės dalys parašytos kiekvienos priemonės, kiek mačiau su ružu irgi viskas tvarkoj turėtų būti, o tušas tai gal ne Bellapierre?
Šiaip geriausia yra įsidėmėti bent jau sudėtines dalis iš pirmos temos puslapio ir patikrint prieš perkant, ar tokių nėra konkrečioj priemonėj, aišku ten ne visi blogiukai surašyti, bet pagrindiniai.

QUOTE(_Pandora_ @ 2010 11 19, 23:34)
O kaip su kompaktine pudra? unsure.gif

Aš turiu kompaktinę, gera sudėtis.
Atsakyti
Merginos, o ka jus manot apie Natura House ir Omnia Botanica kosmetika? ar kanors naudojat?
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 19, 22:55)
Radau, kad rasakila parduoda. Gal kas turit?

Turiu ir as smile.gif zinojau, kad gerai prie kompiuterio laikyti, kad ora grynina. Na cia tokie nematomi dalykai, tai nepasakysiu tiksliai, ar veikia biggrin.gif bet sviesa maloni ax.gif tikiu, kad padeda
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 11 19, 22:55)
taip, toje iprastineje yra bismuth oxychloride, kuris ir kemsa ir berti nuo jo gali, sio komponento nera bare escentuals matte pudroje

jo as ta paprasta turejau kazkada senai, tai man taip ir atsitiko kaip parasei doh.gif
o sitos matte gera visa sudetis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2010 11 19, 18:36)
Grizau is "eko studijos".Mineralines dekoratyvines kosmetikos nusipirkau,tikiuos-naturalia nusipirkau,firma bellapierre

ta firma atskiriama labai paprastai: birūs produktai geri (pudros, šešėliai), o skysti blogi (krempudros, tušas). Yra ten visko pastarųjų sudėtyse. Kad nusipirkai, tai nesigraužk ir sunaudok, jei tiks. Tai tiesiog pažinimo pamoka tokia, ją reikia išmokti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2010 11 20, 01:10)
Merginos, o ka jus manot apie Natura House ir Omnia Botanica kosmetika? ar kanors naudojat?

turiu omnia botanica ranku krema ir intymios higienos prausikli, tai nesiskundziu, svelnios priemones,kremas gerai isigeria smile.gif
Atsakyti
mergaites, atejau su keleta klausimu pas jus g.gif
1)gal galetumete rekomenduoti naturalu sampuna bei balzama normaliems plaukams kad butu kaina ne super didele. dabar naudoju natura siberica,bet kazkaip suabejojau,nes ju kaina pakankamai nedidele 20lt (400ml), kai tuo tarpu kiti eklogiski sampunai mazdaug nuo 39lt kainuoja g.gif
2)gal patartumete ka naudoti pazastims nuo prakaitavimo? gal yra naturaliu dezodorantu? arba girdejau yra kazkoks akmuo,kuri sudrekini ir tepi pazastukus..? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 11 20, 01:38)
mergaites, atejau su keleta klausimu pas jus g.gif
1)gal galetumete rekomenduoti naturalu sampuna bei balzama normaliems plaukams kad butu kaina ne super didele. dabar naudoju natura siberica,bet kazkaip suabejojau,nes ju kaina pakankamai nedidele 20lt (400ml), kai tuo tarpu kiti eklogiski sampunai mazdaug nuo 39lt kainuoja g.gif 
2)gal patartumete ka naudoti pazastims nuo prakaitavimo? gal yra naturaliu dezodorantu? arba girdejau yra kazkoks akmuo,kuri sudrekini ir tepi pazastukus..? g.gif

Man naturos sibericos neutralus šampūnas labai tinka ir patinka, tai aš plaunu nepaisant kainos smile.gif Visa NS kosmetika palyginus labai nebrangi,bet visai ne bloga,ypač baltas kūno svietas man patinka 4u.gif O nuo prakaitavimo man visai patinka Tom's of Maine dezodorantas ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Pirmame puslapyje yra pamineta kosmetika "Faith in nature". Kiek skaitinejau tai ji neturi sertifikato, bet priskiriama prie naturaliu? g.gif Labai noriu isbandyti sios firmos sampunus ir balzamus, nes kaina labiau prieinama.. ax.gif
Atsakyti
Kas turite nei pernelyg šviesų, nei pernelyg tamsų odos atspalvį, gal esat išbandę LL arba EM birią pudrą ir galėtumėt parašyt, kuris atspalvis jum pasirodė natūraliausias, gražiausiai atrodė ant odos, o kurio visiškai nerekomenduotumėt bandyt? Žinau, kad individualu ir maišyt galima, bet vis dėlto 4u.gif
Atsakyti