Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 78

QUOTE(Rasma @ 2010 11 19, 21:03)
Dar "Bella pierre" makiažo pagrinde visos sudėtinės dalys iš nelabai gerų, net keista, kad beveik vien chemija..

O pardaveja aiskino,kad viskas ekologiska,naturalu.Gaunas ,kad nuo chemijos vel ant chemijos perejau doh.gif Dar sampuna,vaikams pasta paemiau
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2010 11 19, 21:27)
tusa,ruza ir biria makiazo pudra.

Pazistamas tas atradimo jausmas ir didelis noras viska kuo greiciau pasidaryt, pasikeist i geros sudeties priemones ir pan. Bet patarciau labai neskubet ir kuo daugiau pasidomet sudetim, pasiskaityt kaip kam patiko, koks poveikis ir pan. Na cia tiesiog patarimas, bet daug firmu skelbiasi naturaliom, kai sudety koks vienas toks produktas, tai paskui ir apsigauna zmones. O ir pati leciau atsirinksit ko tikrai riekia, o ko ne.

Pvz pati iki siol naturalaus tuso nesu atradus - patiko labai 2: Dr.Hauschka 'volume' ir Gabriel. Abu labai panasiai daze, efektas vienodas buvo ir pan (tik Gabriel reikejo kelis kartus papildomai perbraukt, kad graziai issisukuotu blakstienos). Bet nekartoju nei vieno is ju, nes man per daug lengvai nusivalo (uztenka apsiasarot, o mano akys jautrios ir daznai vien nuo vejo paasaroju) ir dazo jau laaabai kasdieniskai, kudokai. Dar neatradus lupu blizgiu/lupdaziu naturaliu - kolkas Zuii patinka, bet tik 2 spalvas bandzius/naudoju, tai nezinau kaip kitos ir kaip su spalvu pasirinkimu. Tarte blizgiai patinka, bet pasirinkimas spalvu nekoks, nebent rinkiniuose, bet sunkokai issikrapsto is pakuotes. O daugiau kaip ir neradus kazko faino (Mineral Fusion turiu pora blizgiu sandeliuke, bet nezinau dar kaip jie ant lupu), tai tenka chemijas naudot. Korres smagus tiek blizgiai, tiek lupdaziai, bet pastaruju spalvu nera pasirinkimo, o blizgiai pieniniu spalvu labai subega i raukslytes lupu (nors siaip labai faini).

Seselius jau atradau - CoastalScents birus mineraliniai man labai patinka. Iki siol turejau tik meginius, bet jau ir pilna pakuote esu nusipirkus vienos spalvos.

Na o pudru ir bronzatu tai galybe fainu ir geromis sudetimis. Tikrai rekomenduoju Physician's Formula pudras isbandyt, dar labai patiko Lily Lolo, Sephora (berods sios nera bloga sudetis, daug alieju), Bare Escentuals mineralines.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 19 lapkričio 2010 - 20:39
QUOTE(ingaul @ 2010 11 19, 20:35)
O pardaveja aiskino,kad viskas ekologiska,naturalu.Gaunas ,kad nuo chemijos vel ant chemijos perejau doh.gif Dar sampuna,vaikams pasta paemiau

Jūs nesigraužkit taip, birioje pudroje tikrai nieko blogo nėra (kiek pamenu), skaistalų, deja, nežiūrėjau sudėties. Tušas irgi natūralus.
Aš kaip netikusį įsidėmėjau būtent tik makiažo pagrindą, nes nusirašius buvau sudėtį ir po to sutikrinau visas sudėtines dalis.
O kokį šampūną ir pastą pirkote? Aš ten esu pirkusi kasdieniam plaukų trinkimui "Bentley" šampūną su apelsinų eteriniais aliejais, tai irgi sudėtis gera.
Atsakyti
sampunas eco cosmetics,o pasta braskine natures anticavity.Gerai,kad dar ten seseliu,lupdaziu nepasiemiau.O kur jus perkat seselius CoastalScents?
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2010 11 19, 21:49)
O kur jus perkat seselius  CoastalScents?

Sios firmos puslapyje - LT neprakiauja ja. O siuncia jie ir i LT, tai ne problema isigyt.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 11 19, 18:25)
labas visoms 4u.gif
Mano nauji "Nvey" šešėliai supelijo blink.gif Vieną savaitę palikau nenaudodama, šįryt atsidarau...vaje...'žolytė' jau blink.gif  doh.gif Ir tik violetinė spalva..tokio 'čiūdo' dar nebuvau mačiusi g.gif Kažkaip liūdnoka g.gif

doh.gif Siandien nusipirkau Nvey seselius, 50% nuolaida buvo ax.gif ir dabar pasiziurejau-galiojimas iki 2011 04 30 retai dazausi seseliais, bet kartais prireikia, taciau iki balandzio nesunaudosiu doh.gif

QUOTE(giedrulia77 @ 2010 11 19, 19:28)
Gal kuri uzfiksavot, kuris ea nukenksmina kompu, mobiliaku ir televizoriu spinduliavima? Siandien zmogus papasakojo, kad ismatavo savo laptopa su bevieliu internetu, tai sis atstojo 20-30 stacionariu  doh.gif

Ne EA, bet gal visai naudinga butu himalaju druskos lempa arba zvakide ax.gif

Mokslas įrodė, kad mūsų savijauta tiesiogiai priklauso nuo teigiamų ir neigiamų jonų, esančių ore, pusiausvyros. Per didelis teigiamų jonų kiekis, kurį iššaukia TV ir kompiuterių ekranai, cigarečių dūmai, įvairūs elektros prietaisai, sukelia apatiją ir depresiją. Ši problema gali būti išspręsta naudojant druskos žvakides, kurios skleidžia didelės koncentracijos neigiamus jonus.

QUOTE(Rasma @ 2010 11 19, 21:03)
Dar "Bella pierre" makiažo pagrinde visos sudėtinės dalys iš nelabai gerų, net keista, kad beveik vien chemija..

O kaip su kompaktine pudra? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 11 19, 21:38)
Bare Escentuals mineralines.

sitos kiek zinau tikrai nera gera sudetis ir ji tikrai nera naturali kiek zinau, jai klystu pataisykit merginos g.gif man asmeniskai tai kimso poras doh.gif
o del bella piere kiek zinau buvo diskutave bent apie mineral foundation tai sudetis lyg gera g.gif
Atsakyti
Jau mačiau, kad rekomendavot Dr. Hauschka bronzantą, tai aš dar noriu paantrinti, kad jis man dar labiau patinka nei ta egipto žemė smile.gif Spalvą ne tokią geltoną duoda ir maloniai dengia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 11 19, 22:35)
sitos kiek zinau tikrai nera gera sudetis ir ji tikrai nera naturali  kiek zinau, jai klystu pataisykit merginos  g.gif man asmeniskai tai kimso poras  doh.gif

taip, toje iprastineje yra bismuth oxychloride, kuris ir kemsa ir berti nuo jo gali, sio komponento nera bare escentuals matte pudroje
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 11 19, 21:29)
Tegu prisideda kaštonų prie monitoriaus, apsistato kaktusais ir šiek tiek sugers neigiamą poveikį ax.gif

Turėjau kaktusą prie monitoriaus, sudžiūvo ir nuvyto vargšas. blink.gif

QUOTE(ingaul @ 2010 11 19, 21:35)

Ne visada aklai galima pasitikėti pardavėjomis ir ekologiškose parduotuvėse parduodama kosmetika... Pardavėjos, jei nėra savininkės, kažin ar apie visus produktus ir jų sudėtis viską išmano... Jos gali manyti, kad visi produktai tikrai ekologiški, bet taip gali ir nebūti. ax.gif Todėl prieš perkant reikia pačiai labai domėtis. Toj pačioj Ekostudijoj žiūrėjau dažus (nepamenu pavadinimo), pardavėja man juos labai gyrė, bet paskaičiau sudėtį ir pasirodė įtartina (nors dar labai gerai etikečių studijuoti nemoku), tai nepirkau. ax.gif Beje, vienas iš "sufleratorių", kad produktas ekologiškas yra gaminio sertifikatas. Jei gaminys turi sertifikatą man atrodo, kad labai mažai šansų, jog jis savo sudėty turės negerų elementų.

QUOTE(_Pandora_ @ 2010 11 19, 22:34)
Ne EA, bet gal visai naudinga butu himalaju druskos lempa arba zvakide ax.gif

Radau, kad rasakila parduoda. Gal kas turit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 19 lapkričio 2010 - 21:59
QUOTE(micefee @ 2010 11 19, 22:55)

Ne tik rasakila, pagooglinus radau, kad dabar daug kur ja galima isigyti. As pati Rasakiloj pirkau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 19, 21:55)

Aš turiu didelę didelę lempą, bet nepirkau "Rasakiloje", man mama padovanojo (nežinau kur pirko) - turbūt kokios poros kg. Himalajų druskos luitą smile.gif Naudojamės, labai jaukiai vakarojam, o kiek ji duoda sveikatos, tai viens Dievas težino.
Atsakyti