QUOTE(ingaul @ 2010 11 19, 21:27)
tusa,ruza ir biria makiazo pudra.
Pazistamas tas atradimo jausmas ir didelis noras viska kuo greiciau pasidaryt, pasikeist i geros sudeties priemones ir pan. Bet patarciau labai neskubet ir kuo daugiau pasidomet sudetim, pasiskaityt kaip kam patiko, koks poveikis ir pan. Na cia tiesiog patarimas, bet daug firmu skelbiasi naturaliom, kai sudety koks vienas toks produktas, tai paskui ir apsigauna zmones. O ir pati leciau atsirinksit ko tikrai riekia, o ko ne.
Pvz pati iki siol naturalaus tuso nesu atradus - patiko labai 2:
Dr.Hauschka 'volume' ir Gabriel. Abu labai panasiai daze, efektas vienodas buvo ir pan (tik Gabriel reikejo kelis kartus papildomai perbraukt, kad graziai issisukuotu blakstienos). Bet nekartoju nei vieno is ju, nes man per daug lengvai nusivalo (uztenka apsiasarot, o mano akys jautrios ir daznai vien nuo vejo paasaroju) ir dazo jau laaabai kasdieniskai, kudokai. Dar neatradus lupu blizgiu/lupdaziu naturaliu - kolkas
Zuii patinka, bet tik 2 spalvas bandzius/naudoju, tai nezinau kaip kitos ir kaip su spalvu pasirinkimu.
Tarte blizgiai patinka, bet pasirinkimas spalvu nekoks, nebent rinkiniuose, bet sunkokai issikrapsto is pakuotes. O daugiau kaip ir neradus kazko faino (
Mineral Fusion turiu pora blizgiu sandeliuke, bet nezinau dar kaip jie ant lupu), tai tenka chemijas naudot.
Korres smagus tiek blizgiai, tiek lupdaziai, bet pastaruju spalvu nera pasirinkimo, o blizgiai pieniniu spalvu labai subega i raukslytes lupu (nors siaip labai faini).
Seselius jau atradau -
CoastalScents birus mineraliniai man labai patinka. Iki siol turejau tik meginius, bet jau ir pilna pakuote esu nusipirkus vienos spalvos.
Na o pudru ir bronzatu tai galybe fainu ir geromis sudetimis. Tikrai rekomenduoju
Physician's Formula pudras isbandyt, dar labai patiko
Lily Lolo, Sephora (berods sios nera bloga sudetis, daug alieju),
Bare Escentuals mineralines.