Įkraunama...
Įkraunama...

Puodai, keptuvės, peiliai ir t.t.

QUOTE(Limcamca @ 2012 03 06, 15:03)
Bet, jūs man sakykit, neišmanėlei: kuom šita tema susijusi su mamomis užsienyje  g.gif  g.gif

tai kaip neismanelei galima pakonkretinti,tema atitinkai pagal tai kokia produkcija mamos vartoja uzsienyje o ne LT,nes kaip zinome asortimentas ir kokybe visur skiriasi mirksiukas.gif
Papildyta:
na va ir tema pajudejus biggrin.gif as pati bandziau ieskoti berghoff produkcijos cia uk man nekaip blush2.gif nes lt mamyciu ju produkcija isgirta ax.gif o cia uk pilna visokiu kompaniju,ir zinok zmogus ka pasirinkti konkreciai g.gif tai butu idomu pasidalinti patarimais,kas ka vartoja kiek tarnauja ir pan 4u.gif
pati linkus pirkti visa puodu ar keptuviu rinkini,tiesiog reikia issirinkti kokybiskus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gintirija @ 2012 03 07, 22:28)
tai kaip neismanelei galima pakonkretinti,tema atitinkai pagal tai kokia produkcija mamos vartoja uzsienyje o ne LT,nes kaip zinome asortimentas ir kokybe visur skiriasi mirksiukas.gif
Papildyta:
na va ir tema pajudejus biggrin.gif  as pati bandziau ieskoti berghoff produkcijos cia uk man nekaip blush2.gif  nes lt mamyciu ju produkcija isgirta ax.gif  o cia uk pilna visokiu kompaniju,ir zinok zmogus ka pasirinkti konkreciai g.gif  tai butu idomu pasidalinti patarimais,kas ka vartoja kiek tarnauja ir pan 4u.gif
pati linkus pirkti visa puodu ar keptuviu rinkini,tiesiog reikia issirinkti kokybiskus ax.gif

mano vyras del Berghoff i LT pasiryzes skrist.. Klp turguj yra vienas skyrius, kur is Vokieciu veza ir gali susikomplektuot rinkini kaip nori. patikrinom kainas- tikrai pigiau nei parduotuvej.. ax.gif dbr belieka susitaupyt pirkiniui ir kelionei.. biggrin.gif

keptuve LT pirkom, bet manau ir panarsius nete galima rast.. sunki, bestija, bet super.. lb patinka. vienodai apkepa, gerai laiko... panasi kaip tos rusu spizines- laikys tikrai ilgai, nors kaina nemaza... daugiau nei 300lt kainavo... tiesa, WOLL vadinas... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Amelita @ 2012 03 13, 14:42)
Atsiprasau. smile.gif Nepastebejau.

gossip.gif ketaus.. 4u.gif
maniske su titanu ir dar ten bele kuo... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zhirnius @ 2012 03 13, 21:13)
mano vyras del Berghoff i LT pasiryzes skrist.. Klp turguj yra vienas skyrius, kur is Vokieciu veza ir gali susikomplektuot rinkini kaip nori. patikrinom kainas- tikrai pigiau nei parduotuvej..  ax.gif dbr belieka susitaupyt pirkiniui ir kelionei..  biggrin.gif

keptuve LT pirkom, bet manau ir panarsius nete galima rast.. sunki, bestija, bet super.. lb patinka. vienodai apkepa, gerai laiko... panasi kaip tos rusu spizines- laikys tikrai ilgai, nors kaina nemaza... daugiau nei 300lt kainavo... tiesa, WOLL vadinas...  biggrin.gif
Papildyta:

gossip.gif ketaus..  4u.gif
maniske su titanu ir dar ten bele kuo...  biggrin.gif

na zinok ir as turiu minciu is Lt Berghoff parsivezti biggrin.gif kaip tik vasar busiu ten,tai mastau nuvykus i ju ofisa pasiimti koki rinkini,nes ju kokybe visu isgirta,ir daug pazistamu turi,beje ir kaina padori jei isvertus is svaru i litukus cool.gif nes kiek cia ieskojau internete tai niekaip neradau kur galeciau cia isigyti tuos berghoff unsure.gif net keista g.gif gaila man klaipeda bus per toli,kaunas arciau arba vilnius 4u.gif
reikes pasiziureti ta keptuve WOLL ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gintirija @ 2012 03 14, 10:42)
na zinok ir as turiu minciu is Lt Berghoff parsivezti biggrin.gif kaip tik vasar busiu ten,tai mastau nuvykus i ju ofisa pasiimti koki rinkini,nes ju kokybe visu isgirta,ir daug pazistamu turi,beje ir kaina padori jei isvertus is svaru i litukus cool.gif nes kiek cia ieskojau internete tai niekaip neradau kur galeciau cia isigyti tuos berghoff unsure.gif net keista g.gif gaila man klaipeda bus per toli,kaunas arciau arba vilnius 4u.gif
reikes pasiziureti ta keptuve WOLL ax.gif

joa, mes ir bandem UK ieskot, nei pro kur. matyt paklausi produkcija, tai britai bijo isileist... biggrin.gif nes ka cia pardavineja, man kokybe kainos neatitinka... ax.gif

Berghoff turi dyyydelius sriubinius puodus.. tai viena jamsiu... thumbup.gif

ten turguj senesnio modelio, ale kai as puodu madu nesivaikau, tai sueis.. biggrin.gif

paziurek, mazu atsotogas pasidarysit klp savaitgaliui, tai sest kaip tik turgu aplankytumet.. bigsmile.gif
Atsakyti
Susigundėm akcija ir pirkom Royalty Line Switzerland RL-16B-Bronze puodus. Palyginus su ZEPTER - pasirodė labai lengvi (išskyrus keptuvę). Pabandėm puodą pagal paskirtį - užvirti vandens (pas mus indukcinė kaitlentė). Viskas kaip ir tvarkoj, bet pastebėjau, kad puodo dugnas pakeitė spalvą (panašu į metalo perkaitinimą). Gal kas buvo susidūręs su tuo ir šiaip laukiu komentarų g.gif
user posted image
Atsakyti
Keliu tema i virsu, nes reikia puodu indukcinei kaitlentei...
I Lietuva del puodu neskrisiu, o cia pasirinkimas tooks didelis, o as atskirt geresnio puodo nuo visiskai slamsto nemoku...

Kur puodus perkat UK? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2012 03 07, 17:33)
Turiu tuos Global,bet pradedu itarinet kad fufliniu nusipirkau,nors mokejau tikrai nemazai...Pradejo rudyt doh.gif

Global peiliai, skirtingai nei pvz. damasko plieno, nebijo tos rūgštelės (pvz citrinų), spalvos nekeičia, dėmių neatsiranda ir rūdyt tikrai nepradeda, matyt ne originalas bus.

QUOTE(JustDi @ 2012 03 07, 22:25)
Sveikos 4u.gif
Paskaiciau apie jusu bedas su peiliais ir pasidalinsiu savo ziniomis. Peilius galima plauti indaploveje, tik negalima ten ju dziovinti, arba nustatot programa be dziovinimo arba tiesiog isimat tik issiplovus, tas pats liecia ir cuttlery 4u.gif

šauni ir vertinga informacija, kurios nepateikia net daugelis pardavėjų - tik pasako, kad negalima plaut, o kodėl nežino biggrin.gif bet kaip ir paminėta, negalima tik džiovint, tai galioja ir puodam ar keptuvėm su dangom (keramikom ar ten smėlio, ar titano nesvarbu) ir peiliams
Atsakyti