Įkraunama...
Įkraunama...

Puodai, keptuvės, peiliai ir t.t.

QUOTE(-Astreja- @ 2011 09 25, 15:41)
Turiu Scanpan puodus jau kokius 4 + metus ir neatsidziagiu  thumbup.gif  tikrai rekomenduoju  ax.gif
Mano va tokie:
user posted image

Naudoju Scanpan puodus virš 6 metus thumbup.gif Pirkau Danijoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2012 03 06, 16:03)
Bet, jūs man sakykit, neišmanėlei: kuom šita tema susijusi su mamomis užsienyje  g.gif  g.gif

Nu mamos uzsienyje ir puodai/keptuves uzsienyje tai ir susije biggrin.gif

Dar vienas dalykas, kuri rekomenduoju, yra Global firmos peiliai
user posted image user posted image
Ju visokiu dydziu yra, bet visu rankenos tokios metalines taskuotos, labai liuks thumbup.gif
Atsakyti
Turiu tuos Global,bet pradedu itarinet kad fufliniu nusipirkau,nors mokejau tikrai nemazai...Pradejo rudyt doh.gif
Atsakyti
Geras bigsmile.gif Aš turiu tuos Global thumbup.gif MB dirbo pas toki italą, virėja, ir anas jam atidavė. Tikrai geri thumbup.gif Apie firmą, net nebuvau susimąsčiusi g.gif Ir aš dabar mandri, su mandriais užsienietiškais peiliais užsienyje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2012 03 07, 16:33)
Turiu tuos Global,bet pradedu itarinet kad fufliniu nusipirkau,nors mokejau tikrai nemazai...Pradejo rudyt doh.gif

o kur pirkai? tikrai jauciu kokia padielka ikiso blink.gif

Limcamca, pasiseke, kad atidave thumbup.gif
Atsakyti
Is tokio pazistamu pazistamu pazistamo...Nu bet yra visi sertifikatai,lagamineely odiniam sudeti buvo...Galnegalima indaplovej plaut g.gif Nes peilius turiu tai kazkur 6m,bet tik 3 indaplove,o butent tada ir pradejo po biski rudeles atsirast...
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2012 03 07, 17:24)
Is tokio pazistamu pazistamu pazistamo...Nu bet yra visi sertifikatai,lagamineely odiniam sudeti  buvo...Galnegalima indaplovej plaut g.gif Nes peilius turiu tai kazkur 6m,bet tik 3 indaplove,o butent tada ir pradejo po biski rudeles atsirast...

as kai neturiu indaploves, tai neteko susidurt g.gif bet gali but ir del to, nes jie kiek dabar skaitau nerekomenduoja plaut indaplovej g.gif
Atsakyti
Siaip indaplovej nerekomenduoja,nes atsimpa greitai...Turiu viena paprasta peili,kuris irgi plaunamas indaplovej ir nieko jam nesidaro...
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2012 03 07, 17:46)
Siaip indaplovej nerekomenduoja,nes atsimpa greitai...Turiu viena paprasta peili,kuris irgi plaunamas indaplovej ir nieko jam nesidaro...

tai cia gal is serijos, kuo mandresnis daigtas tuo maziau viska toleruoja doh.gif jei dar neseniai turi, gali bandyt firmai rasyt ir gal pakeis i naujus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Astreja- @ 2012 03 07, 16:49)
tai cia gal is serijos, kuo mandresnis daigtas tuo maziau viska toleruoja  doh.gif  jei dar neseniai turi, gali bandyt firmai rasyt ir gal pakeis i naujus?  g.gif

6metai...
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2012 03 07, 18:03)
6metai...

aaaa, galvojau 6 men ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Paskaiciau apie jusu bedas su peiliais ir pasidalinsiu savo ziniomis. Peilius galima plauti indaploveje, tik negalima ten ju dziovinti, arba nustatot programa be dziovinimo arba tiesiog isimat tik issiplovus, tas pats liecia ir cuttlery 4u.gif
Atsakyti