QUOTE(Liliuse @ 2009 03 31, 20:49)
nea... ir atsiprašo labai retai ir sunkiai nes visą laiką būna taip: "tu burbėjai, tai dėl to ir susipykom. jeigu būtum nepradėjus būtų viskas gerai, tai už ką aš turiu atsiprašyti?" o aš manau, kad abu būnam kalti, jeigu jis elgtųsi normaliai, tai aš neburbėčiau toks užburtas ratas
Papildyta:
Ragany, kai paskaičiau tavo pasakojimus, tai jetau kiek panašumų, net pačiai keista dėl ašarojimo, pirmais metais labai dažnai jis imdavo ašaroti, tada mane sugraudindavo ir imdavau kalta jaustis, bet jau užsiaugino storesnę odą geri metai, kaip jokių ašarų, net pati kažkada prisiminiau, kad šiuo atžvilgiu pasikeitė jis labai tada dėl to, kad kol neturėsiu savo namo, nuolatinių pajamų, jokių vestuvių ir vaikų o aš manau, kad visa tai galima susikurti abiem, kad taip net turėtų būti... kartais jau ir noriu šeimos... o jis noup gal kaip nors pralaušiu ledus per kokius metelius bet be visų priešingybių, nesutarimų ir pan. traukia pasiutusiai kažko jie tikrai turi
Papildyta:
Ragany, kai paskaičiau tavo pasakojimus, tai jetau kiek panašumų, net pačiai keista dėl ašarojimo, pirmais metais labai dažnai jis imdavo ašaroti, tada mane sugraudindavo ir imdavau kalta jaustis, bet jau užsiaugino storesnę odą geri metai, kaip jokių ašarų, net pati kažkada prisiminiau, kad šiuo atžvilgiu pasikeitė jis labai tada dėl to, kad kol neturėsiu savo namo, nuolatinių pajamų, jokių vestuvių ir vaikų o aš manau, kad visa tai galima susikurti abiem, kad taip net turėtų būti... kartais jau ir noriu šeimos... o jis noup gal kaip nors pralaušiu ledus per kokius metelius bet be visų priešingybių, nesutarimų ir pan. traukia pasiutusiai kažko jie tikrai turi
Nu va, ale pasirodo dar vienas panasus voragyvis... bet tai kaip sunku su tokiu poziuriu.. as jau kaip ir seimos noriu, man metu jau nebe 20.. dabar zadam po poros men kazkur iseit gyvent atskirai.. Tada jei viskas klostysis gerai, bandysiu mest gert KT aisku pasikalbejus su juo, tuo paciu ir apie mano sveikata.. dabartine situacija, kad jis labai nori mane su tevais supazindint, nepazistu as dar ju, tai grizo po operacijos namo vakar, ir zyzia, kad sedeciau pas ji, as nesutinku, neturiu noro eit pas nepazistamu zmoniu viena ir paskui dar kambary su jo 2 sesem sedet.. o pas mane kol jis gyveno turim savo kambari atskirai ir nelabai mano babule maiso, pati sako galit cia but, kam trintis kur daug zmoniu... bet jis nenori, grizo pas mama po operacijos, sako kol nesugysiu nepareisiu. tai man daba paskaitos, poryt zadu anksti grizt sakau jau gali grizt pas mane ateisiu pasitikt, busim kartu. netinka, man skauda. siandi sakau sestadieni tada, jau nusileidau vel netinka, man skauda, tu ateisi. Nu jo galvoju, musiet cia tavo slaptas planas lauzytis, kad neistverus ir jo nemacius nulekciau pati i jo namus.. Jis biski turi lapiskumo tokio per paskutinius 3 menesius jis namie nemiegojo nei karto..