QUOTE(linuzielia @ 2007 02 01, 16:20)
Gal dar susitaikysit
Zinau tik viena, kad pykciais su skorpionu nieko nepasieksi
QUOTE(biologė @ 2006 12 01, 09:33)
Matyt, ne visi skorpionai ar liūtai vienodi, kitaip kas gi būtų - 12 žmonių tipų, ir viskas
Nustebino mane, kad skorpionas vyras - "namiseda,truksta jam fantazijos,tik darbas ir telikas...kartais atrodo toks nesupratingas...apkiautes" . Tokio dar neteko matyt, nors turiu ir giminių, ir draugų skorpionų. O apie sąjungą, tik atvirkščiai - skorpionė su liūtu - iš asmeninės patirties galiu pasakyt tiek: gyvenam kartu jau trečią dešimtį metų... ir vis dar nenusibodo, ir niekad nė vienam nebuvo noro "pasukt į šalį" (nors sako, kad žmona paskutinė sužino apie vyro neištikimybę, bet liūtams nebūdingi "nuotykiai" šalia šeimos - juk liūtai nerankioja apgraužtų kaulų patvoriais, jei jau kas, tai viešai ir atvirai susiras naują antilopę ir sąžiningai praneš). Niekada nesipykstam, nes abu tokie ambicingi, "visada teisūs", nė už ką nelinkę atsiprašyt ir nusileist, tad ko gero pirmas rimtesnis konfliktas taptų ir paskutiniuoju... Rimtai pyktis neturim priežasčių, o dėl niekniekių - abu pasistengiam pirma patys apgalvot, o paskui jau ramiai nuomones derint. Žodžiu, yra to "vaikščiojimo peilio ašmenim", bet gal ir gerai - ir po tiek metų bendraujam mandagiai, neužmiršdami "ar tu galėtum... jei nesunku, ar kada nors nepadarytum... suprantu tavo nuomonę, bet gal reikėtų pagalvot ir apie kitą variantą..." ir t. t. Ir paliekam vienas kitam pakankamai erdvės sau - jei norim, pramogaujam, keliaujam ir atostogaujam atskirai, turim atskirų draugų, nereikalaujam vienas iš kito ataskaitos "kur buvai, ką veikei" - jei norim, papasakojam, jei nenorim - ne, nes vienas kitu absoliučiai pasitikim (ir pelnytai). Be to, liūtai turi galingą atsakomybės jausmą "už savo gaują", tad jiems visada šeima yra vertybė nr. 1.
Žodžiu, aš už skorpiones+liūtus visu 100 proc. Su sąlyga, kad nė vienas nesistengs "paimt viršaus" - čia būtų tikrai beviltiška ir baigtųsi sprogimais ir uraganais.
Mane visada kazkaip beprotiskai trauke skorpionai. Su vyru jau esame 13 metu kartu, pradzioje buvo daug konfliktu, kol bandeme vienas kitam irodineti savo virsuma ir destyti savo taisykles, sunkiai nusileisdavome vienas kitam. Bet kai pradejome suvokti, kad nieko tuo nelaimesim - viskas tiesiog pasikeite i priesinga puse. Be galo esu laiminga musu santuoka, niekada nebuvo nuobodu. Man visada reikejo issukio - o vyras tai suteikdavo, jis labai protingas, inteligentiskas, labai ivairiapusis zmogus, galime kartu gincytis, daug idomiu bendru temu. Buna kad erzina kai kurios skorpioniskos savybes, bet viska virsyja pliusai. Sakyciau idealus vyras - be galo rupinasi seima, visi draugai "dievina", i viska ziuri "labai giliai", analizuoja, domisi, visur sieka geriausio rezultato ir pasiekia. Turime sunu - tai beprotiskai ji myli, kartais atrodo per daug ji saugo, myli ir rupinasi - tokia gilia teviska meile, nori jam paties geriausio.
Nestumo metu jauciausi kaip inkstas taukuose - taip saugojo, mylejo, kad tik viskas butu gerai, kad nepervargciau, pakankamai ilseciausi ir t.t. Jauciausi, kaip debesyse...
Kas labiausiai mums padejo - tai pakeisti poziuri i konfliktus - dabar zymiai maziau pykstames, jei ir pykstames - greitai susitaikome. Cia aisku as daugiau inicijuoju isiziebiant konfliktui.
Budavo priekaistais noredavau ji pakeisti - is to nieko nesigavo. Geriau jam tiesiai sviesiai pasakyti ko is jo tikiesi - ir bus 100% geresnis rezultatas.
Laisve - jam viena is svarbiausiu savybiu, suteikiama ja vienas kitam, palaikome ir bandome tai suprasti.
Abu norim begalines meiles. Aisku "Liutas" ja zymiai atviriau demonstruoja, bet Skorpionas elgesiu tai labai gerai parodo.
Abu norime buti visame kame geriausi - siekiame idealumo.
Daug labai bendru tikslu ir savybiu bet daug ir skirtumu - gal del to vienas kita kaip magnetai ir traukia