Įkraunama...
Įkraunama...

Liūtė ir skorpionas

QUOTE(abc @ 2007 01 30, 12:37)
Turejau drauga liuta,labai jis man patiko,tiesa pasakius,ir dar dabar labai noreciau su juo buti.Bet...Niekaip nesutikom,galima sakyti,nebuvo dienos,kad nebutumem susipyke.Pykomes ir pykomes,edem vienas kita biggrin.gif Pavydus baisiausiai,sekdavo,itarinedavo.Neiskenciau,nors jau sake pasikeis,pradedam viska is naujo ir pan.Tai va,is sitos savo draugystes galiu sakyti,kad liutas ir skorpione-sajunga prasta g.gif

Keista... g.gif nieko panašaus iš savo draugo nesulaukiau... pykčių dar jokių nebuvo, pavydo irgi kolkas nepastebėjau (nors gal ir situacijų tokių dar nebuvo kad pavydėt). ir iš vis, kuo toliau, tuo labiau įsitikinu - kad liūtas ir skorpionė - puiki sąjunga wub.gif wub.gif
Atsakyti
mane vakar vel antrakart paliko skorpionas (tas pats kur ir pirmakart) ir zinot kodel del cahrakteriu nesutapimo.del to kad jam nsuibodo kad mes pykstames.Nu tragedija kazkokia cray.gif verysad.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2007 02 01, 16:20)
mane vakar vel antrakart paliko skorpionas (tas pats kur ir pirmakart) ir zinot kodel del cahrakteriu nesutapimo.del to kad jam nsuibodo kad mes pykstames.Nu tragedija kazkokia  cray.gif  verysad.gif  cry.gif

Jei šitas paliko, visada atsiras tas, kuris bus 100 kartų geresnis mirksiukas.gif ir nereikia liūdėti console.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2007 02 01, 18:28)
Jei šitas paliko, visada atsiras tas, kuris bus 100 kartų geresnis  mirksiukas.gif  ir nereikia liūdėti  console.gif  4u.gif

aciu labai uz paguodima smile.gif .tik kad tas skorpionas toks mylimas buvo , bet turbut as jo buvau nemylima verysad.gif oi tikekimes kad atsiras tas geresnis , nes nezinau kaip tiem skorpionam pavyksta ,bet man jis ligi siol atrode beveik tobulas ,as jam turbut buvau per prasta.zodziu depresija man db ,greiciau jau atsirastu tas kitas
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
As liute. Skorpionai vyrai, kurie pasitaike mano kelyje, neatskiriama mistikos dalis laugh.gif Jie man jau is anksto kvepia skausmu ir apsivalymu. Jausmas toks, kad prisiartina, nulupa oda ir privercia tave atsigrezti i tai kas tikra, kas turi buti isgyventa, ar tai grazu, ar tai skausminga. Galima pamirsti abejinguma, ignoravima ar nora bent truputi atsijungti nuo tikrosios savo egzistencijos sioje zemeje laugh.gif Aisku, tai labai skatina kuryba, taciau as labai greitai issenku ir norisi pabegti, uzsikasti po saknimis ir nors trumpam leisti sau pasidziaugti savo saltakraujiskumu. laugh.gif Nezinau, kokia tureciau buti stipri ar drasi, kad ryzciausi pasirasyti tokiai sajungai jau vien del to, kad zinau koks butu nepakeliamai skausmingas issiskyrimas=neapsakomai laimei buti kartu. Antra kart nenoreciau to isgyventi, todel siuo metu laikau distancija. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2007 02 01, 16:20)
mane vakar vel antrakart paliko skorpionas (tas pats kur ir pirmakart) ir zinot kodel del cahrakteriu nesutapimo.del to kad jam nsuibodo kad mes pykstames.Nu tragedija kazkokia  cray.gif  verysad.gif  cry.gif

Gal dar susitaikysit 4u.gif Zinau tik viena, kad pykciais su skorpionu nieko nepasieksi doh.gif
QUOTE(biologė @ 2006 12 01, 09:33)
Matyt, ne visi skorpionai ar liūtai vienodi, kitaip kas gi būtų - 12 žmonių tipų, ir viskas tongue.gif   Nustebino mane, kad skorpionas vyras  - "namiseda,truksta jam fantazijos,tik darbas ir telikas...kartais atrodo toks nesupratingas...apkiautes" . Tokio dar neteko matyt, nors turiu ir giminių, ir draugų skorpionų. O apie sąjungą, tik atvirkščiai - skorpionė su liūtu - iš asmeninės patirties galiu pasakyt tiek: gyvenam kartu jau trečią dešimtį metų... ir vis dar nenusibodo, ir niekad nė vienam nebuvo noro "pasukt į šalį" (nors sako, kad žmona paskutinė sužino apie vyro neištikimybę, bet liūtams nebūdingi "nuotykiai" šalia šeimos - juk liūtai nerankioja apgraužtų kaulų patvoriais, jei jau kas, tai viešai ir atvirai susiras naują antilopę ir sąžiningai praneš). Niekada nesipykstam, nes abu tokie ambicingi, "visada teisūs", nė už ką nelinkę atsiprašyt ir nusileist, tad ko gero pirmas rimtesnis konfliktas taptų ir paskutiniuoju... Rimtai pyktis neturim priežasčių, o dėl niekniekių - abu pasistengiam pirma patys apgalvot, o paskui jau ramiai nuomones derint. Žodžiu, yra to "vaikščiojimo peilio ašmenim", bet gal ir gerai - ir po tiek metų bendraujam mandagiai, neužmiršdami "ar tu galėtum... jei nesunku, ar kada nors nepadarytum... suprantu tavo nuomonę, bet gal reikėtų pagalvot ir apie kitą variantą..." ir t. t.  Ir paliekam vienas kitam pakankamai erdvės sau - jei norim, pramogaujam, keliaujam ir atostogaujam atskirai, turim atskirų draugų, nereikalaujam vienas iš kito ataskaitos "kur buvai, ką veikei" - jei norim, papasakojam, jei nenorim - ne, nes vienas kitu absoliučiai pasitikim (ir pelnytai). Be to, liūtai turi galingą atsakomybės jausmą "už savo gaują", tad jiems visada šeima yra vertybė nr. 1.
Žodžiu, aš už skorpiones+liūtus visu 100 proc. Su sąlyga, kad nė vienas nesistengs "paimt viršaus" - čia būtų tikrai beviltiška ir baigtųsi sprogimais ir uraganais.

Mane visada kazkaip beprotiskai trauke skorpionai. Su vyru jau esame 13 metu kartu, pradzioje buvo daug konfliktu, kol bandeme vienas kitam irodineti savo virsuma ir destyti savo taisykles, sunkiai nusileisdavome vienas kitam. Bet kai pradejome suvokti, kad nieko tuo nelaimesim - viskas tiesiog pasikeite i priesinga puse. Be galo esu laiminga musu santuoka, niekada nebuvo nuobodu. Man visada reikejo issukio - o vyras tai suteikdavo, jis labai protingas, inteligentiskas, labai ivairiapusis zmogus, galime kartu gincytis, daug idomiu bendru temu. Buna kad erzina kai kurios skorpioniskos savybes, bet viska virsyja pliusai. Sakyciau idealus vyras - be galo rupinasi seima, visi draugai "dievina", i viska ziuri "labai giliai", analizuoja, domisi, visur sieka geriausio rezultato ir pasiekia. Turime sunu - tai beprotiskai ji myli, kartais atrodo per daug ji saugo, myli ir rupinasi - tokia gilia teviska meile, nori jam paties geriausio.
Nestumo metu jauciausi kaip inkstas taukuose - taip saugojo, mylejo, kad tik viskas butu gerai, kad nepervargciau, pakankamai ilseciausi ir t.t. Jauciausi, kaip debesyse...
Kas labiausiai mums padejo - tai pakeisti poziuri i konfliktus - dabar zymiai maziau pykstames, jei ir pykstames - greitai susitaikome. Cia aisku as daugiau inicijuoju isiziebiant konfliktui.
Budavo priekaistais noredavau ji pakeisti - is to nieko nesigavo. Geriau jam tiesiai sviesiai pasakyti ko is jo tikiesi - ir bus 100% geresnis rezultatas.
Laisve - jam viena is svarbiausiu savybiu, suteikiama ja vienas kitam, palaikome ir bandome tai suprasti.
Abu norim begalines meiles. Aisku "Liutas" ja zymiai atviriau demonstruoja, bet Skorpionas elgesiu tai labai gerai parodo.
Abu norime buti visame kame geriausi - siekiame idealumo.
Daug labai bendru tikslu ir savybiu bet daug ir skirtumu - gal del to vienas kita kaip magnetai ir traukia wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ericia: 16 vasario 2007 - 00:03
QUOTE(Ericia @ 2007 02 16, 01:01)
Abu norim begalines meiles. Aisku "Liutas" ja zymiai atviriau demonstruoja, bet Skorpionas elgesiu tai labai gerai parodo.
Abu norime buti visame kame geriausi - siekiame idealumo.
Daug labai bendru tikslu ir savybiu bet daug ir skirtumu - gal del to vienas kita kaip magnetai ir traukia  wub.gif

Tiesiog puikiai viską išsakei mirksiukas.gif Kuo puikiausiai pastebiu, kad abu beprotiškai norim meilės, bet liūtas (draugas) gerokai atviriau apie viską gali šnekėti, kai aš (skorpionas) tuo tarpu jau geriau parodysiu viską veiksmais, elgesiu, bet ne tiesioginiais žodžiais.
Ir ta trauka. Kartais net pagalvoju, kas mane prie jo traukia? Ir nežinau kas tiksliai, mane žavi ta visuma, tas sugebėjimas būti tiek rimtu vyru, su kuriuo galiu padiskutuoti įvairiomis temomis, tiek linksmu vaiku, su kuriuo galima kvailioti. Tiesiog kai jį pamatau, tai būna nerealus jausmas, kad noriu būti su juo dabar ir visada. Apsikabinus nenoriu paleisti, pradėjus bučiuotis nenoriu sustoti... ir t.t. wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2007 02 19, 23:54)
Tiesiog puikiai viską išsakei  mirksiukas.gif  Kuo puikiausiai pastebiu, kad abu beprotiškai norim meilės, bet liūtas (draugas) gerokai atviriau apie viską gali šnekėti, kai aš (skorpionas) tuo tarpu jau geriau parodysiu viską veiksmais, elgesiu, bet ne tiesioginiais žodžiais.
Ir ta trauka.

drinks_cheers.gif Pas mus tiek anksciau pykciu budavo, niekaip nesuprasdavau as kaip jis nerodo jausmu, kai man noredavosi visam pasauliui saukti wub.gif Bet kai perpratau - zinau, kad jis myli ir kad zymiai labiau elgesiu parodo tai, nei zodziais isreiskia bigsmile.gif
Del traukos tai drinks_cheers.gif Kazkox pastovus didziulis magnetas blush2.gif
Atsakyti
Na, žinokit, man jau ta liūto ir skorpiono sąjunga nebeatrodo tokia jau ideali... g.gif g.gif Abu tokie savarankiški, turintys savo gyvenimus, nenusileidžiantys ir t.t. Kai esam abudu, tik dviese, tada viskas ok, beprotiška aistra, bučiniai ir visa kita.. bet kai esam su kažkuo, jis man to dėmesio nelabai ir parodo. Išimtis - kai šokam. Pvz., užėjo man vieną vakarą jį panervinti ir viename vakarėlyje iš principo erzinau jį šokdama su kitais ir visai neprisileisdama jo. Jau būtumėt pamatę jo veido išraišką lotuliukas.gif visą laiką šokdamas mane stebėjo lotuliukas.gif beje, pats po to elgėsi taip pat - šoko su kitom merginom ir stengėsi, kad visada jį matyčiau. Ir taip pusę vakaro kaip vaikų darželyje vienas kitam pavydą bandėm sukelt - net draugė sakė, kad mes ten vienodai elgėmės. Bet po kiek laiko viskas pasikeitė ir jis manęs jau nebepaleido iš glėbio, kad ir norėdavau kažkur atsitraukt, visur jis šalia būdavo, tik pasisukdavau, ir jis ten atsirasdavo.. Šita vakaro dalis buvo tiesiog super, tiek jausmų buvo mums šokant kartu... wub.gif wub.gif ir tiek komplimentų iš jo išgirdau ax.gif

Po to vėl mums išsiskyrus (jis kitam mieste gyvena) po truputį dėmesys vėl sumažėjo.. susitikus ir vėl viskas atrodo OK.. Vat toks ir gaunasi dbr bendravimas man su liūtu... Kartais aš jo tiesiog nesuprantu, bet be jo negalėčiau gyvent ax.gif ax.gif
Atsakyti
Aš liūtė, vyras - skorpionas. Kartu - tuoj sukaks septyneri metai.
Mylimės, taikomės, apsišaukojam, bet mums labai gera kartu.
Jis nerealus idealistas, karjeristas darbe, o namie - atvirkščiai. Sunkus charakteris jo, na, bet ir aš ne tobula bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2007 04 09, 15:31)
Po to vėl mums išsiskyrus (jis kitam mieste gyvena) po truputį dėmesys vėl sumažėjo.. susitikus ir vėl viskas atrodo OK.. Vat toks ir gaunasi dbr bendravimas man su liūtu... Kartais aš jo tiesiog nesuprantu, bet be jo negalėčiau gyvent ax.gif  ax.gif

Daznai liutas tiesiog nori isprovokuoti Tavo demesi ignoravimu. Bent as cia apie save... ax.gif Visus vaikinus, kurie tikrai patikdavo - ignoruodavau, kol patys neprieidavo tongue.gif
Mes gyvenome kelis metus ne tik skirtinguose miestuose, bet skirtinguose kontinentuose. Isgyvenom, issiskyrimas buvo tik i gera, labai sustiprino santykius.
QUOTE(nendrelė @ 2007 05 05, 17:42)
Aš liūtė, vyras - skorpionas. Kartu - tuoj sukaks septyneri metai.
Mylimės, taikomės, apsišaukojam, bet mums labai gera kartu.
Jis nerealus idealistas, karjeristas darbe, o namie - atvirkščiai. Sunkus charakteris jo, na, bet ir aš ne tobula  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Del idealizmo darbe ir viso kito lotuliukas.gif Mums buna irgi visko- atrodo santykiai tiesiog idealus, negaletu buti nieko geriau, bet uzeina debeseliai - galvoju nu ir ka as cia veikiu? ax.gif Cia tikriausiai, kai uzgaunama mano savimeile ar pasijuntu nesuprasta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2006 11 30, 21:42)
smile.gif tarp moteru liutes ir skorpiones neimanoma draugyste smile.gif tikrai mirksiukas.gif

As Liutas, o mano geriausi drauge Skrorpionas. Nors jau kokia 7 metai gyvenam skirtngose miestuose, bet vis dar skaitau ja geriausia drauge wub.gif .
Atsakyti