QUOTE(Jumi @ 2006 02 23, 01:19)
Ziema bus 8 metai kaip mes kartu
As liute vyras skorpionas .
nematoma,klausi ko tiketis is tokios sajungos . MAnau ka abu sukursit ta ir turesit. Viena tik pastebejau,nieko nepasieksi pykciu skorpiono tokie metodai neveikia
Na, as ne liute, bet vyras skorpionas. Labai myliu savo skorpiona, bet kai mano kantrybe kartais plysta, tada as, kaip tikras jautis, tiesiai sviesiai ir garsiai, t.y. audringai issakau, kas ant dusios susikaupe. Kadangi piktas intonacijas panaudoju retai, tai mano skorpionas visada tupteli nuo mano uzmaurojimo ir pradeda paisyti mano issakytu minciu. O siaip tai piktumu ne vieno zmogaus i savo puse nepaveiksi, nesvarbu, kokio zenklo jis bus.
Aplamai tai galiu pasakyti, kad su skorpionu lengvo gyvenimo nereiktu tiketis. Per savo gyvenimeli esu labiau, nei virs soties prisiragavus skorpioniskos draugijos... Ir pirmoji meile, ir pedagogai ilgiem desimtmeciams leido sau juos pazinti visokiariopai... Na, ir galiausiai vyra nusirinkau is tu paciu ir stai 5 su puse metu, kai esam kartu. Buna daznai nelengva, rodos, galva i siena tasyk, bet gerai pagalvojus, tai suprantu, kad kitokio vyro salia saves nenoreciau. Man reikia butent tokio, koki pasirinkau. Manau, kad labai svarbu sugebeti,kad jis neuzliptu ant galvos ir nepradetu vadovauti beatodairiskai visur ir visada, t.y. piktnaudziauti sprendziamuoju balsu, nes tada busi zuvus. Kiek zinau, liutai nepakes, kad jiems kas nors vadovautu...
Bet reikia moketi skorpus nuleisti ant zemes labai subtiliai. Jokiu budu nestumdyti, nes gausi atgal dviguba "smeigtuka" ir tikrai pacia skaudziausia vietele, tegu ir labiausiai slepiama, nes skorpionai turi vidines akis, kurios juos retai apgauna. Ir teminiai pokalbiai turetu buti labai neapciuopiamai apie reikala, nes skorpiona lengva suerzinti, o suerzintas jis neria i tamsu plysi po akmeniu ir tada tas, kuris megina atvesti skorpa i tiesos ir doros kelia, lieka pats vienas sau tam kelyje...
Santykiuose su vyru skorpionu reikia baisiai daug kantrybes, minkstumo ir diplomatijos, kurios pavydetinai daug is prigimties turi zuvys... Man nuskilo, kad mano mama is zuvu...
O jau neduok dieve, jei uzpavydes! Galima tada garantuoti, kad mazas procentelis beliks santykiu stabilumui, nes suzeistas skorpionas niekada nepamirsta zaizdos. Taip kad istikimybe skorpionams - kone pats didziausias partnerio kokybes garantas. O patys...? Na, cia jau turbut priklauso nuo individualaus zmogaus, kas kokio stiprumo vertybes savyje puoseleja ir kokiu principu laikosi.