Ai, kad ten daug nepasiekiamu veisliu, kuriu man zinomose parduotuvese ir nera... Tai pasieskau tarp tu, ka parduoda ir pasitikslinu tik ten Nors daug ten esamu, o musu ziurimoj parduotuvej nesanciu veisliu yra www.brugmansia.nl parduotuveje
QUOTE(Kile @ 2011 03 16, 09:20)
Ai, kad ten daug nepasiekiamu veisliu, kuriu man zinomose parduotuvese ir nera... Tai pasieskau tarp tu, ka parduoda ir pasitikslinu tik ten Nors daug ten esamu, o musu ziurimoj parduotuvej nesanciu veisliu yra www.brugmansia.nl parduotuveje
oi Kile
O cia kainos mazesnes ir ivairove didesne, o kaip ju augaliukai? Gal nereikia labai metytis?
bet koks grozis
http://www.kwekerijg...shop/index.html
Kile o neturi sitos?
kaškoniuk, meta tavo nuorodose tik pagrindini puslapi. Geriau pavadinimais rasyk
Cia truputi ivairesni augalai, gana tvarkingus siuncia, ir siuntimas pigiau. Bet paciu graziausiu veisliu jiem selekcininkai pardavinet neduoda
O tam kur ziurejom, tai tik A.Kirchner-Abel, vienos moters isvestu veisliu parduotuve (na, bent didzioji dauguma augalu jos)
Cia truputi ivairesni augalai, gana tvarkingus siuncia, ir siuntimas pigiau. Bet paciu graziausiu veisliu jiem selekcininkai pardavinet neduoda
O tam kur ziurejom, tai tik A.Kirchner-Abel, vienos moters isvestu veisliu parduotuve (na, bent didzioji dauguma augalu jos)
Langenbuscher Garten
Angel's Paradise
Double Apricot - bet sitos neturi jau prekyboj.
Kile o tu turi Thea's Liebeling?
Angel's Paradise
sveikos
na apziurejau savo grazuoles jau parsivezus savaitgali tai didzioji balta leidzia graziai ugliukus mazesne balta kazkaip dar nieko nerodo o geltona pinavidure irgi kazkaip nekruta ir vel ziedu nesulauksiu pirma vasara ji nespejo suzydet nesmmete ziedus praeita vasara irgi nespejo nes buvo per ziema nudziuvusi virsune ir velai ugliukus nuo apacios sukrove ir zieda sukrove kaip jau reikejo vest i garaza miegelio tai ir nesulaukiau na ziuresim kaip bus simet ir dar viena maziuke balta kur augo namie draugei arba anytai graziai zaliuja ti mano katyte viena sakele padykele nulauze o i didzeja sumascius kad neblogas medis palaipiot sumaste
KILE as tau atvesciau ta bata bet matai dar gyvubes neparode
KASKONIUK as labai noreciau ruzavos o is kokiu jus miesto?gal ir man padaugintumet buciau parsius KILES na bet matau kad ir jai pagalbos prireike
na apziurejau savo grazuoles jau parsivezus savaitgali tai didzioji balta leidzia graziai ugliukus mazesne balta kazkaip dar nieko nerodo o geltona pinavidure irgi kazkaip nekruta ir vel ziedu nesulauksiu pirma vasara ji nespejo suzydet nesmmete ziedus praeita vasara irgi nespejo nes buvo per ziema nudziuvusi virsune ir velai ugliukus nuo apacios sukrove ir zieda sukrove kaip jau reikejo vest i garaza miegelio tai ir nesulaukiau na ziuresim kaip bus simet ir dar viena maziuke balta kur augo namie draugei arba anytai graziai zaliuja ti mano katyte viena sakele padykele nulauze o i didzeja sumascius kad neblogas medis palaipiot sumaste
KASKONIUK as labai noreciau ruzavos o is kokiu jus miesto?gal ir man padaugintumet buciau parsius KILES na bet matau kad ir jai pagalbos prireike
Kile iki kada reiktu apsispresti del augaliuku ?
Na ir grožiai tose parduotuvėse Tačiau man dar reikia išmokti su jomis draugauti
QUOTE(kaškoniukas @ 2011 03 16, 14:27)
Langenbuscher Garten
Angel's Paradise
Angel's Paradise
Angel's paradise - tos pacios, is kurios parduotuves renkames selekcijos, tik gaunasi cia nusipirkti pigiau
O Theas Liebling "turejau" - uzsisakiau tiesiai is sitos veisles selekcijos du augalus vasaros vidury gana brangiai, nes cia dar jom neprekiavo. Tai gavau... viena iskente dvi savaites, kol nusibaige, o kita pora menesiu reanimavau, bet rudeniui atejus ir ji neatlaike... Nei ziedu, nei kero augumo taip ir nemaciau
QUOTE(zylute81 @ 2011 03 17, 00:00)
Apziurek gerai, jei vienos tom paciom salygom jau sprogsta, o kitos gyvybes nerodo, tai gal jau sakeles sausos?
QUOTE(Purkelis @ 2011 03 17, 08:48)
Kile iki kada reiktu apsispresti del augaliuku ?
Iki kada susiorganizuosim Siaip jie anksciau geguzes neissiuncia augalu. Bet kuo anksciau susiruosim, tuo didesne tikimybe nusipirkti norimas veisles. T.Y. dabar perki, moki o issiuncia geguzi. Bet ir taip buna, kad geguzi randi vietoj keliu augaliuku voka su pinigeliais grazintais...
QUOTE(jediara @ 2011 03 17, 10:38)
Na ir grožiai tose parduotuvėse Tačiau man dar reikia išmokti su jomis draugauti
Vistik su paciom paprasciausiom susidraugauti lengviausia...
QUOTE(Kile @ 2011 03 17, 12:14)
Tačiau žinai, iš karto norisi pačių gražiausių
Sveikos
Turiu vieną brugmansiją, kurią pernai rudeniop davė kaimynė. Bet net nežinau, kaip turi žydėti , geltonai ar baltai.
Ir turiu klausimą: ką drayti su brugmansija, kuri augo visą žiemą. Dabar ji ~90 cm. Genėti ar ne? Jeigu taip, tai kiek? Atrodo ji va šitaip.
Turiu vieną brugmansiją, kurią pernai rudeniop davė kaimynė. Bet net nežinau, kaip turi žydėti , geltonai ar baltai.
Ir turiu klausimą: ką drayti su brugmansija, kuri augo visą žiemą. Dabar ji ~90 cm. Genėti ar ne? Jeigu taip, tai kiek? Atrodo ji va šitaip.
QUOTE(giedrulka @ 2011 03 17, 11:28)
Sveikos
Turite gražų augalą Kaip žydės, pagal nuotrauką galime tik spėti
Genėti nereikia, ji toliau augs, viršūnė šakosis ir sužydės. Nebent išskinti apatinius pažeistus lapus ir, jei norite formuoti medelį vienu stiebu, o ne šakotą krūmą,- išpjauti pašaknio ūglius (juos sėkmingai galima dauginti).
Taip, pasaknio ugli zadu atskirti. Tutbut jau laikas?
Skaiciau apie Y sakojimasi. Vis kisu ir kisu nosi prie virsunes, bet dar nei Y nei A
Del to genejimo. Per vasara, kiek suprantu, man ji isvis i geroka "medi" isaugs. Tuomet rudeni reiks geneti? Ar kuomet ji ima zydeti nustoja intensyviai augti? O is pazasteliu sakeles ims augti? Nes pumpureliai prie kiekvieno lapo.
Skaiciau apie Y sakojimasi. Vis kisu ir kisu nosi prie virsunes, bet dar nei Y nei A
Del to genejimo. Per vasara, kiek suprantu, man ji isvis i geroka "medi" isaugs. Tuomet rudeni reiks geneti? Ar kuomet ji ima zydeti nustoja intensyviai augti? O is pazasteliu sakeles ims augti? Nes pumpureliai prie kiekvieno lapo.