Merginos gal turite pardavimui brugmansia sanguinea daigeli?
Ar sunkiai brugmansijos sudaiginamos is seklu?
Oho Purkeli, kaip faina, lauksim dabar ziedu As tai pabandziau karta is seklu tai man atrodo daugiau nebandysiu, nes neisejo...
Kile, ar pridavei savo darba?
Na cia nebent Kile turetu, bet atrodo, kad sitos sudetingiau dauginasi... siulyciau Shetelige pasiziureti, ten man atrodo viena Sanguinea veisle atveza kasmet. As siemet sakiau pirksiu jei uzmatysiu.
QUOTE(Tina* @ 2012 03 05, 17:17)
Na cia nebent Kile turetu, bet atrodo, kad sitos sudetingiau dauginasi... siulyciau Shetelige pasiziureti, ten man atrodo viena Sanguinea veisle atveza kasmet. As siemet sakiau pirksiu jei uzmatysiu.
Purkeli, pasiduodu Saunūs sėjinukai... As dar tik ziuriu i savo vaisiukus ir svarstau, ar seti, o cia jau visas miskas
Iš sėklų - kaip kam sekasi Jei yra galimybe užtikrinti bent 25°C temperatūrą kiaurą parą, sudygsta gerai (jei sėklos tvarkoj).
Samguinea nebeturiu. Labai jautri pomidorų ligoms man ji pasirode (ta raudona, neveisline, is Patioplant).
Ji kaip apsalusi... labai glezni lapukai? Ar trapūs? Ir kalcio trukumas akivaizdus, ir magnis pagelbėtu. O dirva nežaliuoja, neuzslapus?
Nepridaviau. Dar liko smagiausia - ivadas ir isvados... Bet jei per sia savaite "prisiduodu", dar yra vilties spėti į benuvažiuojantį traukinį...
QUOTE(Tina* @ 2012 03 05, 17:17)
Iš sėklų - kaip kam sekasi Jei yra galimybe užtikrinti bent 25°C temperatūrą kiaurą parą, sudygsta gerai (jei sėklos tvarkoj).
Samguinea nebeturiu. Labai jautri pomidorų ligoms man ji pasirode (ta raudona, neveisline, is Patioplant).
QUOTE(*finy* @ 2012 03 05, 18:43)
Labuka,
Manoji taip pat pradejo sparciai augti,tik kazkas nepatinka jai
Manoji taip pat pradejo sparciai augti,tik kazkas nepatinka jai
Ji kaip apsalusi... labai glezni lapukai? Ar trapūs? Ir kalcio trukumas akivaizdus, ir magnis pagelbėtu. O dirva nežaliuoja, neuzslapus?
QUOTE(kaškoniukas @ 2012 03 05, 18:46)
Nepridaviau. Dar liko smagiausia - ivadas ir isvados... Bet jei per sia savaite "prisiduodu", dar yra vilties spėti į benuvažiuojantį traukinį...
QUOTE(Kile @ 2012 03 05, 20:35)
Susalusi tai tikrai nebuvo.Rusyje ziemojo,bet kai tik pastebejau kysancius sviesiai zalius lapelius,iskart istraukiau ir ant palanges.Dabar ji ten jau kokios tris savaites.Permirkusi tikrai nebuvo,o del trasu tai.... nedaviau dar Galvojau,kad per anksti dar
QUOTE(Kile @ 2012 03 05, 20:35)
As sejau is seklu pirkau zalioj stotelej tai is kokiu 6 lygtai viena tik isaugo ir isgyveno
QUOTE(*finy* @ 2012 03 05, 21:39)
Susalusi tai tikrai nebuvo.Rusyje ziemojo,bet kai tik pastebejau kysancius sviesiai zalius lapelius,iskart istraukiau ir ant palanges.Dabar ji ten jau kokios tris savaites.Permirkusi tikrai nebuvo,o del trasu tai.... nedaviau dar Galvojau,kad per anksti dar
Labas rytas
Finy as irgi patarciau patrest pamatysi lapukai iskart atsities
Des seklyciu tai labai daug kas priklauso nuo pacios seklos kokybes. As tikrai nelaikau 25 silumos pas mane namie tik 21
Apie zalios stoteles seklas as nekokios nuomones, mano pazystama nusipirko sanguinea seklu pries 3 metus. Is pakelio isgygo 2 o is ju tik viena isgyveno ir tai zydi balati ir tokie nieko labai ipatingo:(
Del amaru, tas lapu blizgiklis stebuklus daro
QUOTE(plateliai @ 2012 03 06, 10:39)
Linksma kai kazkas isdygsta. Tik cia man atrodo durnaropes.
Ziurekit koki skelbima radau Nuoroda, net nezino ka parduoda ir kaina
Aciu uz atsakymus As pernai sejau Ballerina is cia: http://www.originali...lt/lt?sq=datura Daigumas buvo geras, spalvos atitiko. Man buvo net perdaug daigeliu, tai isdalinau. Viena parsitempiau i rusi ziemot, nors pagal mane jos ne daugiametes. Nesenai patikrinau, tai stovi plikas stiebas, bet manau, kad lauke turetu atzelti.