Na ką, pas mane visi namai ir rankos trečią dieną česnaku dvokia, bet panašu, kad dar truputis šito smardalo, ir dauguma amariokų neatlaikys
Na, gaila, visas mažutes ant palangės, net ir vienetines taip uzpuole... Per savo rasto darbus augalus visai apleidau.
Įdomu, kad beieskant, kokiu santykiu cesnakus reiktu vandeniu uzpilti, radau kad nuo amaru labai gerai padeda... durnaropiu antpilas...
http://www.sodasirda...is-piktzolemis/Iš mano patirties, tai kitiems augalams nuo amarų pati "durnarope" labai padeda - iš kitų vazonų visi susikrausto ant jos...
Tiesa, užsakymas parduotuveje nr.1 padarytas, laukiu patvirtinimo. Laiskas del augalu pardavejai nr.2 parasytas, laukiu atsakymo.
Dėl iochromų
Australis man nelabai patiko. Grandiflora patiko labai - jos ziedai graziau matosi. Ir toks labai kūrybiskai pasišiaušęs krūmas - genėk negenėjus, o auga kaip nori
Iš sėklų auginčiau tik, jei nebutu galimybes gauti auginiu. Kazkada prireike man raudonos iochroma coccinea, pirkau seklas, mokejau belekiek... O jos mazutes mazutes, uz aguona net mazesnes o daigint kaip brugmansijas, ilgai ir nuobodziai reikia. Nesudygo, aisku...
Dėl siltnamio
As augalus tempiu i siltnami nesildoma stiklini anksti, kartais ir balandi sunesiu, kaip pavasaris. Nusaldyt dar nenusaldziau, o tikrai greiciau atzelia, grazesni ir stipresni auga.