QUOTE(kaškoniukas @ 2012 02 13, 14:39)
Gal iki ateinancio pirmadienio - vasario 20 - susiunciam tau uzsakymus? Kuo daugiau ziuri tuo daugiau visko nori
as tai uz tai kad uzsakymai nesidubliuotu, juk paskui galima pasikeisti auginukais jei ne pirmais metais tai antrais - zinoma jei pasiseka issaugoti. Pvz mano pernai metu uzsakymas puikiai augo ir rudeni laisvai galejau dauginti - Kile kaip pas tave mano duotos Phanomenal ir honeymoon berods? Man tai kazkaip garbes reikalas pasidalinti su Kile, nes tiek is jos esu gavus, plius atsivezus ivairesniu rusiu pasikeisti tarpusavyje atrodo protinga, as buciau uz tai, bet spresti kiekviena gali pagal save.
Na as taip noriu Sunny Smile... Purkeli o ji virusavo ar siaip puvinys? Nes man tai pernai kelios numiro nuo puvinio - ne del to kad jos buvo jautrios kazkokiam virusui, tiesiog per daug mano meiles
As irgi jau beveik apsisprendus is vokieciu puslapio taigi nesimetysiu daug
as tai uz tai kad uzsakymai nesidubliuotu, juk paskui galima pasikeisti auginukais jei ne pirmais metais tai antrais - zinoma jei pasiseka issaugoti. Pvz mano pernai metu uzsakymas puikiai augo ir rudeni laisvai galejau dauginti - Kile kaip pas tave mano duotos Phanomenal ir honeymoon berods? Man tai kazkaip garbes reikalas pasidalinti su Kile, nes tiek is jos esu gavus, plius atsivezus ivairesniu rusiu pasikeisti tarpusavyje atrodo protinga, as buciau uz tai, bet spresti kiekviena gali pagal save.
Na as taip noriu Sunny Smile... Purkeli o ji virusavo ar siaip puvinys? Nes man tai pernai kelios numiro nuo puvinio - ne del to kad jos buvo jautrios kazkokiam virusui, tiesiog per daug mano meiles
As irgi jau beveik apsisprendus is vokieciu puslapio taigi nesimetysiu daug
Jo kuo maziau laiko tuo maziau galimybiu persigalvot
As irgi uz dalinimasi Tik gaila Kilei nelabai ka galiu pasiulyt
Tik pas mane tokia betvarke kad puses jau neatpazystu pagal vasara darytas nuotraukas sifruoju. Reikia kazkokai gudrai sistema padaryt nes visus peiliukus kai kurie pukuoteji cia nunesa nes gi zailsiukas Darysiu sendien iventorizacija ziuresim kas neisgyveno... kiek atsimenu tau peach queen buvau sakute kazkur ikisus
Kastoniuk va cia gali paziuret kas jai buvo nuoroda
Nu as siemet vel rizikuosiu, paklausysiu kiles patarimo
Netsimenu kra klausiau, todel jei pasikartosiu nepykit. Kaip dezinfkuojat savo sitnamius?