QUOTE(Purkelis @ 2012 02 08, 09:15)
Kile pas tave gal tokia likus ?
As siulau uzsisakineti is cia
Nuoroda
Nes cia pasirinkimas didesnis.
Klausinejau tarpininkiu, per jas pingiau butu siuntimas (nes siustu iki adreso vokietijoje o tada jau savo transportu i LT), bet nezinau ar augaliukai tiek iskenetetu visteik gi veza siuntinius ne kiekviena diena.
Taip, tokia
Cia is to puslapio pirkta, is kurio vis uzsisakinejam buvo. Jie rusies nenurodo, tik genti... "Acnistus (Iochroma) mėlyna
QUOTE(Purkelis @ 2012 02 08, 13:51)
Va ziurekit kas pas mane daros
Pas mane tas pats... Tris žiemos mėnesius nei vieno amaro nemačiau, o dabar - pilna. Ir pumpurai, aišku, skaniausi....
QUOTE(Purkelis @ 2012 02 09, 08:16)
Kile ar tu naudoji koki ph matuokli ? Galvoju siemet nusipirkt tik mastau ar senukuose esantys geri , o gal lakmuso popierelius geriau pirkt ?
Nenaudoju matuoklio. Kazkada kai buvo idomu - pasimatavau darbe. As gal tingine, bet nematau nei reikalo nei gaistu laika sokineti dar ir su pH metru. Patikrinau, kad mano darzo zeme nerugsti. Durpes pH parasytas ant pakuotes. Žinau, kas rūgština žemę ir to vengiu, bet to, kad smarkiau užrūgštėjusi žemė matyti "is akies". O nedidelius pH pokycius jos gana gerai toleruoja.
Tie, is kuriu perkam, raso apie tai, kaip brugmansijos jautrio pH. O ju atsiusti daigai daznai buna net pazaliavusioj zemej
O jei pirkti, pirkciau elektronini matuokli, kad ir is senuku - tikslumas ju daugmaz i tema, o su lakmusu irgi tikslumo nera - tik terliones daugiau - reikia uzmerkti zeme vandeny, palaikyti, nusunkti, tada matuoti... Tiesa, lakmusas tiktu ir vandens pH nustatyti, kai elektroniniai - ne visi. Nors vandentiekio vandens pH yra tinkamas ir taip.