QUOTE(kaškoniukas @ 2012 01 23, 14:09)
na as viena koki, gal du... jei Kile tu imiesi sito reikalo
Aha sitas puslapis tikrai gerokai sumazino... tai gal kaip pernai? istiesu man tai tas pats. O taviskes kur pernai uzsakinejai kaip ar issilaike? Mano abi tai gerai subujoje buvo, saltojoj ziemoja, viena apsaldziau prie i nesima, tikiuosi kazkas liks, labai laikiau ziedu tai laikiau iki paskutines minutes todel pasunkinau adaptacija...
As galiu imtis, tik prasom bendrai nuspresti is kur uzsakinejam, ir siusti pageidavimus
Pernykstes kolkas abi gyvos, vienos vaikiukai "del atsargos" padauginti irgi laikosi gerai, o kitos virsunele - neprigijo. Angel's Shredded dress lapai ir visas augimas labai panasiai kaip Knightii, tik kas - ir susiraito, nuplinka... Nors siaip graziai is rudens jau augo.
QUOTE(Purkelis @ 2012 01 23, 14:45)
Aga as irgi Olanda seku
jis isvis buvo visas isemes , bet dabar jau atsirado ... gal pavasari kas daugiau bus. Del tu lenku tai paziurejau kad siuntimas ten brangus tai as jiem meila parasiau (aisku angliskai), paziuresiu ar atsakys.
Seip as irgi daug neimciau kol kas tik Super spota isiziurejau ...
Kile o tu Iochromu ka nors turi ? Man jos tokios grazios
niekaip neislaikau per ziema.
Purkeli, ar lenkai neatrase? Gal kaimynams pigiau atsiustu
Iochroma grandiflora nusibaige - perdžiovinau siltam rusy, itariu. O tokia negrynaveisle, melynais mazais varpiukais - auga ir bujoja taip, kad jau mielai kam daugiau erdves turinciam perleisciau. Dabar rusy, matysiu kaip pavasari.
Super Spoto, kiek pamenu, niekas neturejom. Tik angel's exotic - kaip super spot spalva, tik dviguba. Jas pirko Isdykele, dingus cia is musu skyrelio, nors kiek zinau, pas ja bent pernai, tai gerai augo ir dar viena moteriske is Rokiskio.
QUOTE(Purkelis @ 2012 01 30, 13:14)
Sala po biski luke jau sendien ryte tik 18 buvo ten kur sildom.
Idomu nieko blogo jiegu jos siemet nepamiegos ziemos miegu ?
Pas mane jos visais metais tik "snaude". Is pavasario kartais nelabai grazios buna, jauni ugliai nukepa, bet paskui viskas joms gerai.
QUOTE(jediara @ 2012 02 05, 20:14)
Jei užsakinėsite - prisijungčiau
Prasom prisijungti, tik kazi, ar pirksim is sito olando, jei asortimentas brugmansiju nepadides... Siaip auglai sveiki, tik is ju pirkta bugenvilija jau ketvirti metai neprazista.