Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

QUOTE(Kile @ 2012 01 10, 20:01)
Silke:) ir dar labai stambus jos ziedai! patys stambiausi is visu mano turimu smile.gif Pas mane maru nusirgus, bet zydejo zydejo... sitam albume yra. Ir tai dar ne sauleje ji augo... http://www.facebook....mp;l=124ce995b6

Kile o kaip nuo maro gelbejei ?
Gal kjau nusiziurejei ka uzsisakinesi ?
Atsakyti
QUOTE(Kile @ 2012 01 10, 19:01)
Silke:) ir dar labai stambus jos ziedai! patys stambiausi is visu mano turimu smile.gif Pas mane maru nusirgus, bet zydejo zydejo... sitam albume yra. Ir tai dar ne sauleje ji augo... http://www.facebook....mp;l=124ce995b6

O grožis Jūsų brugmansijų wub.gif wub.gif wub.gif Ir kokia gausa žiedų. Ir kaip gali šios gražuolės nesusargdint sveiko žmogaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 01 10, 20:39)
O grožis Jūsų brugmansijų wub.gif  wub.gif  wub.gif Ir kokia gausa žiedų. Ir kaip gali šios gražuolės nesusargdint sveiko žmogaus lotuliukas.gif

biggrin.gif
Mergytes gal kuri turit "SUPER SPOT"

Demostruoju savo mazyli
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Purkelis @ 2012 01 09, 23:51)
is tu kas zidejo galit paziuret cia Durniukai

Nuo tokių grožių gali akys "išvarvėti" bigsmile.gif
Atsakyti
jau varva doh.gif doh.gif ir norai auga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kile @ 2012 01 10, 21:01)

Gal pavasarį turėsi 'Bornergold' ? ax.gif Turėjau šakelę, bet ji "nenori" gyventi ir nyksta verysad.gif
Atsakyti
Sveikos brugmansiju myletojos, priimkit dar viena ligone i savo buri 4u.gif 2011 rudieni issipilde mano svajone - is Kile gavau 9 veisliu brugmansiju sakeles, is ju liko 7 veisles. Kai kuriu veisliu turiu po kelis vienetus, jei sulauks pavasario, galesime pasikeisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 01 10, 21:23)
Gal pavasarį turėsi 'Bornergold' ? ax.gif Turėjau šakelę, bet ji "nenori" gyventi ir nyksta verysad.gif

As irgi pora mazuliu turiu kurios stovi ant lango ir nelabai jos man patinka mastau o jeigu jas patrest, gal atsigautu ?
Atsakyti
Kaip jūs auginate brugmansijas: ar sodinate į vazonus ar į gruntą? Kiek teko pastebėti Kile nuotraukose, daugiau vazonuose. Ar nesuvargsta augalai? Kokio dydžio turėtų būti vazonai? g.gif
Atsakyti
Purkeli, Siemet brugmansijom nauja kiema "uzsakinejam", tai gali tekt ir susilaikyt nuo pirkiniu. Bet tik gal smile.gif Noreciau viengubu, bet ryskiu spalvu ziedais. Aisku tokių veislių nedaug sad.gif
Dėl tręšimo - tai aš savo šviesiai laikomas bent karta per menesi truputi skysciau nei vasara patresiu (jei jos su lapais ir augt nori).

Aldam, labai smagu, kad prigijo! Tikiuos, sĖkmingai ir augs.

Jediara, Bornergold auginukai nusibaigė, bet pavasarį dar butu is ko nedideliu sakeliu pagenet. Turesiu minty, kad jus domina sita grazuole.

Linetax, aš visuomet auginu vazonuose. Vazono dugnuose prigrezta apie 5 cm skersmens skyliu. Augalai per tas skyles isleidzia saknis i pieva, ir taip vasara dregmes trukuma geriau iskencia, grazesni auga. Seneliu gelyne (visa gimine jau brugmasnijas pas mane augina biggrin.gif), kur jas reciau palaisto, sukasam su visais vazonais i zeme ne tik dugne, bet ir sonuose skyliu pridare. Rudeni nukertam saknis, islindusias is vazono ir nesam i rusi - taip maziau pasizeidzia pagrindinis saknu gniuzulas, nei tiesiai i dirva sodinti, o paskui iskasineti. Tas, kurios auga vazone ir stovi ant betono, terasoj ir panasiai, butinai kasmet persodinti i vis didesni vazona. Pernai kelias patingejau persodinti - visos jos sirgo ir maru, ir kenkejai puole. O tos, kuriu saknys daug laisves turi, sveikos liko... Vazono dydis pagal augala. Mano antrametes auga ~30L vazonuose.

Purkeli, tiesa, del maro. Purskiau Previkuru. Bet tos, kurios greitai lapus numete, tai isgyveno ir pasveiko. O tos, kurios ilgai su liga kovojo, tai ir neatlaike - kai jau stiebus puvinys pazeide, sunaikinau... Taigi, įsitikinau, kad tikrai verta nesaugoti, o kuo greičiau išskinti ligotus lapus.
Atsakyti
QUOTE(Kile @ 2012 01 13, 23:25)
Purkeli, Siemet brugmansijom nauja kiema "uzsakinejam", tai gali tekt ir susilaikyt nuo pirkiniu. Bet tik gal smile.gif Noreciau viengubu, bet ryskiu spalvu ziedais. Aisku tokių veislių nedaug sad.gif
Dėl tręšimo - tai aš savo šviesiai laikomas bent karta per menesi truputi skysciau nei vasara patresiu (jei jos su lapais ir augt nori).

Jediara, Bornergold auginukai nusibaigė, bet pavasarį dar butu is ko nedideliu sakeliu pagenet. Turesiu minty, kad jus domina sita grazuole.

Linetax, aš visuomet auginu vazonuose. Vazono dugnuose prigrezta apie 5 cm skersmens skyliu. Augalai per tas skyles isleidzia saknis i pieva, ir taip vasara dregmes trukuma geriau iskencia, grazesni auga. Seneliu gelyne (visa gimine jau brugmasnijas pas mane augina biggrin.gif), kur jas reciau palaisto, sukasam su visais vazonais i zeme ne tik dugne, bet ir sonuose skyliu pridare. Rudeni nukertam saknis, islindusias is vazono ir nesam i rusi - taip maziau pasizeidzia pagrindinis saknu gniuzulas, nei tiesiai i dirva sodinti, o paskui iskasineti. Tas, kurios auga vazone ir stovi ant betono, terasoj ir panasiai, butinai kasmet persodinti i vis didesni vazona. Pernai kelias patingejau persodinti - visos jos sirgo ir maru, ir kenkejai puole. O tos, kuriu saknys daug laisves turi, sveikos liko... Vazono dydis pagal augala. Mano antrametes auga ~30L vazonuose.

Purkeli, tiesa, del maro. Purskiau Previkuru. Bet tos, kurios greitai lapus numete, tai isgyveno ir pasveiko. O tos, kurios ilgai su liga kovojo, tai ir neatlaike - kai jau stiebus puvinys pazeide, sunaikinau... Taigi, įsitikinau, kad tikrai verta nesaugoti, o kuo greičiau išskinti ligotus lapus.

Ačiū Kile už išsamų atsakymą apie brugmansijų sodinimą 4u.gif Jei neprieštaraujate, norėčiau parašyti Jums až blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kile @ 2012 01 14, 00:25)

As irgi noreciau kazkoko paprastesnio, pvz. SUPER SPOT, nusiziurejau as ja , jeigu nieks neturi tai ja tikrai uzsisakinesiu. Dar pasaiskinau del siuntimo. Per tarpininkes gal biski pigiau gaunas is Vokietijos parvest.
Geltonos idomesnes formos labai dar noreciau, bet paskaiciau kad jas tas kazkoks brudas ,saknu puvinys, puola tai dar svarstau.
Atsakyti