QUOTE(Purkelis @ 2012 01 10, 08:40)
Labai tikiuosi "New wave" iki pavasario islaikyt. Stovi sviesiai jiani, bet sakeles po viena nyksta
tik ant vienos grazus lapukai , jiegu viskas gerai baigsis, tikrai duosiu.
Kazkur perskaiciau kad gerai amarus su feiriu nuplaut, as pabandziau lyg ir veikia.
Purkeli, laikausi as visai gerai. Niekur nedingau, tik dabar užsiėmus dideliu dideliu rašto darbu ir dar su vaiku ant galvos, tai pasižadėjusi sau kompiuteri jungti tik darbų tikslais
Bet va "sugriesijau". Skubinuos rasyt, nes kai pavasaris i sirdi belstis pradės, galiu jau ir mest ta savo diertacija
New wave prasom neskriaust. Jau kai bus didelis sakotas augalas tada prosm sakute rezervuoti
Pati žinau, kaip sunku augalui, kai jis tik vieną šaką per žiemą išsaugojęs atugt bando, o aš dar ir ją nukirpus pasidalinu su kuo nors
Kazkaip "plaut" nuo amaru tai pasizeidzia jautrus virsuneles llapeliai man. Arba pribega feirio i vazona, kas augalui nelabai patinka - na, tokia nelabai kruopsti as
Pasistatau purkstuva prie geles, ir vis praeinant purksteliu. Feiris purkštuve putoja labai, tai man patogiau su "ekologisku" zaliuoju muilu.
Del kvapu, tai tikrai, neveislinukes kvepia visos ir labai. Veislinukiu daugumos kvapas svelnesnis, ir tikrai yra viena kita kuri vos vos kvapeli turi ir taip galvos nesvaigina. Cia is tikruju yra problema. Bent pas mane, maniake. Kai masiskai zydi keli nemazi augalai, tai bent vakarais tai kieme galva sukasi... Va, vyras jautresnis, tai jam pastovi migrena per zydejima buna...