QUOTE(Murziuke30 @ 2011 09 11, 09:57)
Sveikos ar ne laikas jau jas iškasti, nes mano ne vazonuose, o žemėje.
del sito negaliu pasisakyti, nes auginu saviskes vazonuose
QUOTE(kristinkag @ 2011 09 11, 11:33)
Jusu pakankamai dideles, o kiek litru jusu vazonai? turbut reguliariai treset, kad taip zydi? mano dar tik auginasi ziedukus ir pernai taip buvo nespes suzydeti
pirmametes 5-7 litru vazonose kazkur, antrametes 30l, didizoji ketvirti eina tai 50l atrodo taip
Jediara aciu, smagu ypac dabar kai dauguma augalu jau zydejimas eina i pabaiga o cia pleska visu groziu kai kurios
Purkeli, o kas atsitiko kol atostogavai? Man cia nieko baisaus nesimato... 2 savaites nemazas laikas, ypac jei saule uzkepina, as keliom dienom buvau islekus su seima tai pasiprasiau, kad palaistytu mano geles, visur pridejau 5 l buteliu su vandeniu... o pernai kaimynes prasiau, isvykom parai, karstis didelis, sakau palaistyk per piet ir vakare mano didziaja, tai vargse stresa sake apturejo, per piet priliejo, o kai vakare atejus laistyti rado visa nuleipusia - besotes vandeniui kai karsta:)
Maniskiu aukstu labai nera, net senoji geltona labiau i sonus pleciasi, nei i auksti kaip matei, bet siemet sau prisiauginau is pavasario ruzava paprasta, tai kaip dave i auksti, visas mano turimas pralenke savo auksciu. Augalas grazus ir vazonas nedidelis, kitais metais savo didele ruzava sodinsiu i dirva tiesiai ir jau netempspsiu ziemot, kad ir kaip ziauriai skambetu, tiesiog ji lengvai dauginasi ir galima jau pirmais metais tureti grazu augala - tai neapsimoka tampytis su 50 l vazonu i kuri jau ateinanti pavasari ja reiketu perkelti... taip paciai zadu daryt ir su senaja geltona o po metu ir su kitom ir isvis atsirinkt veisles kurios lengvai prazysta ir nesikaprizije atrodo efektingai
Sakele is manes varieguota turetu buti Maya, pamatysi ant ziedu - man dabar ant foto nesimato, bet jie turetu pasidaryti tokie svelniai abrikosiniai - dar viena varieguotais lapais is Kiles tu turetum tureti jei neklystu Katrin Bonte - sitos ziedai kaip paprastos ruzavos.
Beja taviske kremine prazydo - grazuole
Gal kada busi mano krastuose? tureciau tau savo vienos vokietukes vaikiuka.