Ji dar nežydi tik kortelė su nuotrauka ir pavadinimu, vakare kai grįšiu per googlą reikės patikrinti ar atitinka pavadinimas su nuotrauka.
QUOTE(kristinkag @ 2011 07 28, 16:04)
Merginos, pasakykit recepta kaip prazydint jas ir kai kurios tokias maziukes, kad atrodo ziedas vos ne didesnis uz gele, nes noriu pamatyt ziedelius bet nerodo, dabar sukrove mazuliukus kol prazydes tai ir ruduo ateis kazin ar spes prazydeti ir dar i kokio dydzio vazonus sodinat dideles brugmansijas mano vazonas apie 5 litru noretusi i didesni sodint?
norint, kad zydetu reikia daug tresti ir rupintis, kad nieko joms netruktu, kad kenkejai nepultu...
Del dideliu neaisku, apie kokio dydzio augala klausi... Dideles suaugusios brugmansijos tiesiog kubiluose jau auga, o ne 5l vazone.
Išsiverčiau per vertėją savo gėlės aprašymą ir nei pavadinimo nieko nėra, tik parašyta, kad pilnavidurė ir rožinė. dabar reikia laukti, kokia pražys, o šią vasarą gal jau ir nesulauksiu.
QUOTE(silke:) @ 2011 07 29, 13:46)
norint, kad zydetu reikia daug tresti ir rupintis, kad nieko joms netruktu, kad kenkejai nepultu...
Del dideliu neaisku, apie kokio dydzio augala klausi... Dideles suaugusios brugmansijos tiesiog kubiluose jau auga, o ne 5l vazone.
Mano nera labai didele 2 kotus dar issiaugino reiks nusipirkti didesni vazona
Pasirodau ir as savo ruzavute
Astaite1 nepergyvenk, kad inai neveisline mano pilnavidure irgi neveisline bet ziedai visteik gazus )
kristinkag nepersisteng su vazonais . Buvau nusipikus didziuli, bet rudeni su inesimu buvo problemu. Pas mane didziosios auga 35 lt. auga.
Astaite1 nepergyvenk, kad inai neveisline mano pilnavidure irgi neveisline bet ziedai visteik gazus )
kristinkag nepersisteng su vazonais . Buvau nusipikus didziuli, bet rudeni su inesimu buvo problemu. Pas mane didziosios auga 35 lt. auga.
QUOTE(Purkelis @ 2011 07 30, 19:58)
Gražu
QUOTE(Purkelis @ 2011 07 30, 18:58)
Kokia grazuole, skaiciau kad jai uztenka 20 litru vazono na tai gal kokiu 25 nusipirksiu
tylu ramu cia, ikelsiu kele ziedu, vat senoji po trumpos pauzes vel suzydejo, maziau ziedu, bet labai dziugina.
pernai is Kiles gauta sakele Herzenbrucker
Ir dar viena su vienu pilnaviduriu ziedu, prazydo baltai o dabar bando tapti oranzine Herrenhouser Garden's, Kile, ant foto buvo toks ryskiai oranzinis ziedas ir pernai zydejo vienas pas mane, bet siemet tiesiog matau bando isplesti tas oranzine, tai toiais kaip plemais ismetytas gal jai kazkokiu ypatingu salygu reiketu kad ta spalva gautusi...
pernai is Kiles gauta sakele Herzenbrucker
Ir dar viena su vienu pilnaviduriu ziedu, prazydo baltai o dabar bando tapti oranzine Herrenhouser Garden's, Kile, ant foto buvo toks ryskiai oranzinis ziedas ir pernai zydejo vienas pas mane, bet siemet tiesiog matau bando isplesti tas oranzine, tai toiais kaip plemais ismetytas gal jai kazkokiu ypatingu salygu reiketu kad ta spalva gautusi...
QUOTE(kaškoniukas @ 2011 08 11, 00:58)
Labai gražu Kas ši pilnavidurė?
O mano vieną augaliuką nulaužė vėjas , net su pumpurais
Šiemet labai vėjuota, aš gėles sustatau, atrodo ir akmenimis apramstau, o grįžusi po darbo vėl randu išvartytas. O brugmansijos dažniausiai nukenčia, nes jos aukštos ir vėjas ištisai jas skriaudžia.
Kaip cia tylu
Mano tinginiuke tik dabar pastebimai pradejo augti.Virsunele jau issisakojusi,ir matau pumpureliai kraunasi.Labai noreciau speti pamatyti ziedelius Ir dar,galvoju ar verta rudeniop persodineti.Gal geriau pavasari?
Papildyta:
kaskoniuk,ta sijonuotoji kokia grazuole
Mano tinginiuke tik dabar pastebimai pradejo augti.Virsunele jau issisakojusi,ir matau pumpureliai kraunasi.Labai noreciau speti pamatyti ziedelius Ir dar,galvoju ar verta rudeniop persodineti.Gal geriau pavasari?
Papildyta:
kaskoniuk,ta sijonuotoji kokia grazuole
Nereaaaliai gražios visų brugsmansijos
Ir aš prieš keletą metų kol nebuvo mažojo auginau vieną geltoną, tačiau paskum visų prigąsdinta jog durnaropės yra nuodingos, pabijojau auginti, kad koki lapą mažius nesuvalgytų ir atidaviau Beje, naujoji šeimininkė mano gražuolę kažkaip sugebėjo numarinti per pirmąją žiemą
Dabar vis užsuku pasigėrėti Jūsų grožiais ir paaugus mažajam, mąstau vėl pradėti auginti. Pradžiai bent vieną .. Išduokite pleeas paslaptį, kur perkate/pirkote savo gražuoles Visos įmanomos Klaipėdos parduotuvės lyg ir tikrintos/perpatikrintos-neradau
Ir aš prieš keletą metų kol nebuvo mažojo auginau vieną geltoną, tačiau paskum visų prigąsdinta jog durnaropės yra nuodingos, pabijojau auginti, kad koki lapą mažius nesuvalgytų ir atidaviau Beje, naujoji šeimininkė mano gražuolę kažkaip sugebėjo numarinti per pirmąją žiemą
Dabar vis užsuku pasigėrėti Jūsų grožiais ir paaugus mažajam, mąstau vėl pradėti auginti. Pradžiai bent vieną .. Išduokite pleeas paslaptį, kur perkate/pirkote savo gražuoles Visos įmanomos Klaipėdos parduotuvės lyg ir tikrintos/perpatikrintos-neradau