QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2011 07 18, 11:33)
nugis pamaciau durnaropiu seklu parduotuveje pavasari, susigundziau, nusipirkau. Is 5 sudygo 2 ir taip graziai auga ne tas zodis, bet neformuoja ziedu, tik lapai........nieko nesuprantu, ka blogai darau. Gal reikia virsune nugnybti, nes aukstis jau koki 80 cm, daug soniniu atzaleliu is pazastu, bet nei vieno ziedo. Pamedituoju kiekviena vakara as prie jos ir nueinu nezinodama ka daryti. Gal ka patarti galite?
as pries kelis metus sejau durnaropes. tai man jos prazydo rugpjucio viduryje, dabar is foto primetu, kad buvo tikrai apie metra aukscio. Nemanau, kad virsune gnybt reikia, nes ju ziedai virsuje ir prasidejo pas mane. Tiesiog islaukt reikia
. Maniskes buvo violetines pilnavidures. Siemet irgi sejau, sudygo beveik visos, apie 14 vnt, bet paskui del nelabai aiskiu priezasciu daigeliai nusibaige. Kazkaip galvoju, kad prastas substratas pasitaike...
QUOTE(Purkelis @ 2011 07 18, 13:32)
Aga apacioj. As irgi kazkaip galvoju kad cia erkute.
As nevilti atradau nauju seklyciu partija
http://shop.ebay.com...p;_trksid=p3686
sedziu varvinu seile ir gavoju pirkt ar nepirkt. Ar isvis man ju reikia
, bet itariu kad blogai man baigsis ir galiausiai nusipirksiu, tik kaip atspet kuri graziausia bus
gal Jus patarsit
apzeldintoja diplomante- as pora metu turejau, bet as jas labaiu naikinau nei auginau nes uzsisejo pacios. Gal vieta jom bloga ? Kokio dydzio pats augalas ? Ar tresi ?
liga
as tai geriau pataupyciau kitam pavasariui augaliukui
na bet groziai tai tikrai
QUOTE(Purkelis @ 2011 07 18, 14:44)
Kadangi cia kryzmintos tai neaisku koks galutinis variantas bus. Tevai gali grazus but o uzaugs paskui koks baisukas
aisku jei kas is ju isvis isdygs
vat tame ir reikalas, kad su tom seklom, nezinai ka gausi... gal visai paprasta augala
kaip loterija...