Įkraunama...
Įkraunama...

ES planuoja uždrausti natūralius produktus?

Perskaičiau ir likau šoke. blink.gif Jei tokį dalyką tikrai priims, apie ekologiją galėsim pamiršti. Permeskit akim ir pasakykit savo nuomonę apie tai:

http://www.ipetition...ghandsinhealth/
Atsakyti
o lietuviskai galite apibudinti apie ka ten raso?
Atsakyti
Galite paskaityti per google verteja

http://translate.goo...=n&.../&act=url
Atsakyti
na jo, ekologija juk daro zala verslui, o verslas turi itakos viskam, nes verslas=pinigai.As apakus
Atsakyti
QUOTE(gatopreto @ 2010 11 17, 06:17)
Perskaičiau ir likau šoke. blink.gif  Jei tokį dalyką tikrai priims, apie ekologiją galėsim pamiršti. Permeskit akim ir pasakykit savo nuomonę apie tai:

http://www.ipetition...ghandsinhealth/


Pasiskaičius giliau, kas ten rašoma, nelabai aišku, koks yra peticijos tikslas.

Kas man užkliuvo, kad jie prieštarauja tam, jog natūralūs papildai būtų reguliuojami, jiems būtų įvesta kontrolė. Mano nuomone tai yra būtina, nes pavyzdžiui JAV natūralūs papildai, vitaminai yra absoliučiai nekontroliuojami, neturi vaisto, veiklaus papildo statuso ir žmonės perka juos rizikuodami kartu su žolelėmis (kurių sudėtyje dažnai net nebūna) gauti receptinių vaistų, sunkiųjų metalų priemaišų ir kitų medžiagų, nenurodytų ingredientų sąraše. Papildai dažnai importuojami iš Kinijos, nenurodant nei gamintojo (dėl ko neįmanoma atsekti, kas atsakingas), nei sudėties, nevykdant jokios kokybės kontrolės. O patikrinus sudėtį randamas arsenikas, draudžiami vaistai ir t.t. Manau, jei produktas yra parduodamas gydymo tikslais, natūralu, kad jis turi atitikti tam tikrus standartus.

Ir dar, kas sukėlė įtarimą (nežinau, ar pagrįstą)- peticijos apačioje yra prašoma aukų kampanijai palaikyti. Man automatiškai, kai yra kažkas "dergiama", o tada bandoma prastumti kažką "geresnio", atrodo įtartina.
Atsakyti
Na, jeigu jau taip atsitiktų, beliktų tiesiog arba susitaikyti su blogėjančia situacija, arba imti šurmuliuoti ir rengti atsakomąją peticija smile.gif
Atsakyti