Labai grazus batukai, gal galima butu schemute?
QUOTE(nojema @ 2011 02 10, 23:56)
LABAI GRAZUS BATUKAI GAL SCHEMUTE KAS TURIT SITU BATUKU,KAIP MEGZT?
Pažiūrėk keliomis žinutėmis žemiau.
QUOTE(nojema @ 2011 02 10, 23:56)
LABAI GRAZUS BATUKAI GAL SCHEMUTE KAS TURIT SITU BATUKU,KAIP MEGZT?
Prašom
http://www.tindirind...aikiski-batukai
QUOTE(dodone @ 2011 02 10, 13:45)
Niu žinokit negaliu nepasidalinti grožiais mergytėms, kuriuos radau interneto platybėse. Žydrojo grožio schemutes sudėjau į vaikisku rubeliu schemu tema, o kitu groziu schemuciu neradau, bet bent jau idejoms idedu...
Cia tai pasakiski grociai taip spalvinga, mergaitiska jei turesiu megyte, pagaminsiu kazka panasaus o jei berniuka - tada teks masinytem siuvinet
Šaunu, Greta77, labai gražiai spalvytes parinkai.
QUOTE(Greta77 @ 2011 02 12, 22:13)
Numezgiau vyresnėlei ir tokią pačią ar bent panašią megsiu mažylei
Labai labai faina suknytė O mezgei tiesiai, nei kiek neplatindama?
o stai mano suknyte pirmas reglanas ir stai kas ja nesios tik man kazko vis dar truksa, galvoju apie dirzeli bet is tu paciu siulu kazin ar iseis, mazai beliko
QUOTE(edinka @ 2011 02 13, 12:35)
Labai labai faina suknytė O mezgei tiesiai, nei kiek neplatindama?
Dėkui Nugarą mezgiau tiesiai, o priekį pasiaurinau ties krūtine. Reikėjo taip ir nugarą megzt, bet taip jau gavosi Dar tik bandymus mezgime darau
Papildyta:
QUOTE(viosim @ 2011 02 13, 11:43)
Šaunu, Greta77, labai gražiai spalvytes parinkai.
Specialiai spalvyčių nerinkau, tiesiog gavau iš anytos maišą siūlų Teko megzt margai, kad siūlų užtektų ir mažylės sarafaniukui
Papildyta:
[quote=ingauk,2011 02 13, 13:49]
o stai mano suknyte pirmas reglanas ir stai kas ja nesios tik man kazko vis dar truksa, galvoju apie dirzeli bet is tu paciu siulu kazin ar iseis, mazai beliko
Super suknelytė ir modeliukas Aš ir planuoju kažką panašaus narpliot, tik dar reglano nesu mezgus Dirželis tikrai nekenktų, aš nerčiau iš spalvotų ratukų
QUOTE(Greta77 @ 2011 02 13, 13:06)
Super suknelytė ir modeliukas Aš ir planuoju kažką panašaus narpliot, tik dar reglano nesu mezgus Dirželis tikrai nekenktų, aš nerčiau iš spalvotų ratukų
zinok cia mano irgi pirmas regalnas taip kad imk virbalus ir pirmyn jeigu kas padesiu ka zinau jau
labai gražios suknytės-tunikos
greta77,labai grazi suknyte spalvos suderintos puikiai