atbegam ir mes pasigirti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2011 01 27, 23:35)
labai labai grazus megztukas
QUOTE(eling @ 2011 01 27, 18:58)
Jau kaip gražu! O va tas pledukas apačioje irgi rankų darbo?
Irgi mano megztas
Matytas ir žinomas modeliukas, bet labai norėjau jį pamatyti gyvai, tai numezgiau draugės ropojančiam berniukui, ant dupsės žiūrisi labai linksmai
kaip grazu
QUOTE(Lace @ 2011 01 27, 16:00)
Tai kad aš be schemos, iš galvos mezgu
Labai labai gražu
QUOTE(*Radvileee @ 2011 01 27, 17:05)
Mamytės, gal kuri mezgėte tokį megztuką ir turite schemutę būčiau labai dėkinga, jeigu atsiųstumėte į guodele@gmail.com
Turėtų būti schemose vaikiškų rūbelių
QUOTE(irmusiux @ 2011 01 28, 16:17)
Matytas ir žinomas modeliukas, bet labai norėjau jį pamatyti gyvai, tai numezgiau draugės ropojančiam berniukui, ant dupsės žiūrisi labai linksmai
Dailios kelnytės
QUOTE(irmusiux @ 2011 01 28, 16:17)
labai grazios kelnytes as irgi savo zvirbliui planuoju tokias megzt
QUOTE(irmusiux @ 2011 01 28, 15:17)
labai grazios kelnytes as irgi planuoju savo mazei tokias numegzti, bet rusiskai nesuprantu, gal galit trumpai parasyti kaip mezget? kaip klynuka daret?buciau labai dekinga
QUOTE(Ingushko @ 2011 01 28, 22:23)
Dar didoka mano manymu? Ir man tos rankovytės nelabai, bet jei jum patinka tai puiku, manau dar gražiau atrodys kai paaugs
QUOTE(jurrrte @ 2011 01 29, 00:08)
labai grazios kelnytes as irgi planuoju savo mazei tokias numegzti, bet rusiskai nesuprantu, gal galit trumpai parasyti kaip mezget? kaip klynuka daret?buciau labai dekinga
Na ten kiek eilių megzti priklauso nuo amžiaus, aš mezgiau 6-9mėn. bet į jas tilpo ir mano 1,5m dukrytė, o ji ne iš smulkiųjų. O klyniukui tiesiog paliekamos priekyje ir nugaroje viduryje po 6 akis, paskui jos susiuvamos.