buvo tokia temuke, kur vien tik modeliai vaikams, be jokiu pletku, nerandu dabar, gal kas numes linka
Papildyta:
gal šito kur schemuke yra??
eling-aciukas.. pagrindinis ''perliukas"kas 2 eiles...
QUOTE(Luana @ 2011 01 15, 22:49)
Merginos gal kas turite savo lobynuose šio sijonuko schemutę, ar kokį aprašymą būčiau labai dėkinga
Koks fainutis Aš ir tokio norėčiau. Bet kaip supratau čia vąšeliu nertas
QUOTE(Luana @ 2011 01 16, 00:49)
šitą mano mažoji irgi užsiprašius laukia eilės. viršų kaip nunerti žinau, toks kreivas motyvas buvo prie sijonuko PP. o apačioj kaip tas bangeles padaryti dar nesugalvojau.
jei reikia patį nėrimo principą tos viršui skersos dalies prikabinu. tik stulpelių skaičių pati pasiskaičiuok kiek reiks ilgiui.
arba gal šita aiškesnė
kaip suprantu darytos tokios kaip burės - kiekvienoj eilėj platinama didinant stulpelių skaičių, kaip mezgant reglaną. .. hhhrr. nemoku paaišškinti ... arba pončą - kai kampukas susidaro tokis, o čia tų kampukų va kiek daug ...
o la kuri turit po ranka kaip viakiškas kelnes megzti - žiemai vilnones dukrytei noriu - 104 ūgio.
QUOTE(Pasakyte @ 2011 01 16, 11:52)
kaip suprantu darytos tokios kaip burės - kiekvienoj eilėj platinama didinant stulpelių skaičių, kaip mezgant reglaną. .. hhhrr. nemoku paaišškinti ... arba pončą - kai kampukas susidaro tokis, o čia tų kampukų va kiek daug ...
O aš galvojau, kad pradžioj padaryta didelis išplatėjimas, kaip servetėlių, o po to tiesiog ratuku nerta ir gaunas tos didelės bangelės... Na gal eigoj, dar kažkiek paplatinama Dar įdomu kaip tos kvarbatkos viena prie kitos prijungtos
Labai jau sudomina tas sijonukas
Nors, atidžiau įsižiūrėjus tikrai panašu, kad ten trikampuko formos bangelės
Kelnytės, tai gi paprastai, ratuku po to tik klyną paformuoji ir viskas. Keli psl atgal buvo nuoroda į tas bobaužiuko kelnytes.
QUOTE(Pasakyte @ 2011 01 16, 12:52)
o la kuri turit po ranka kaip viakiškas kelnes megzti - žiemai vilnones dukrytei noriu - 104 ūgio.
čia įkėliau video
QUOTE(Kvaki @ 2011 01 16, 09:48)
Koks fainutis Aš ir tokio norėčiau. Bet kaip supratau čia vąšeliu nertas
Taip taip vašeliu, todėl ir knieti jį man nunert pupom, nes su vašeliu man geriau sekas draugaut nei su virbalais
QUOTE(vogels @ 2011 01 16, 10:25)
šitą mano mažoji irgi užsiprašius laukia eilės. viršų kaip nunerti žinau, toks kreivas motyvas buvo prie sijonuko PP. o apačioj kaip tas bangeles padaryti dar nesugalvojau.
jei reikia patį nėrimo principą tos viršui skersos dalies prikabinu. tik stulpelių skaičių pati pasiskaičiuok kiek reiks ilgiui.
Ačiū labai, jei nesugalvosiu kaip apačioj tas bangeles sudėliot tai kąnors kito sumeistrausiu, svarbu viršų žinosiu kaip padaryt
QUOTE(Luana @ 2011 01 15, 23:49)
prasom sijonelis
QUOTE(jurg@ @ 2011 01 16, 16:16)
Labai ačiūūūūūūūūū
dabar tik siūlus liko nusipirkt ir pavasariui mergytes turės po sujonuką