aciu .
megsta ''kojininiu mezgimu'' -viena puse ger om,kita blogom akim..cia matot''isvirksciaja puse'' ....man kazkaip ji grazesne pasiroge, ..geruju akiu pusej linijos tokios grieztos ,o man norejosi truputi ''kreiziskesnio'' megstuko... ..nors jis vistiek isejo ''rimtas''
QUOTE(sherry @ 2010 12 30, 19:20)
Pirmasis mano bandymas megzti reglano rankoves
Šaunus banymas
Joliyk Gražutis sarafaniukas
QUOTE(*coliukeee* @ 2010 12 19, 21:31)
Sakykit kaip ismegzti ta kiaurarasti kur per vidury liemenes Gal glima schemute ar aprasyma
nu labai jau grazus gal dirzeli ties pazastis o ant galiuku gelytes,bet cia tik mano nuomone
QUOTE(Makra @ 2011 01 04, 20:12)
Sakykit kaip ismegzti ta kiaurarasti kur per vidury liemenes Gal glima schemute ar aprasyma
Ryt nuskenuosiu, jei nieko pries siandien jau tingeti
QUOTE(tiklis @ 2011 01 04, 14:20)
naiste777-bitutes fantastiskos ...labai vasariska ir linksma
rogue-labai labai labai ziemiskas ir grazus megstukas ...na jauciu silpnybe siaurietiskiems rastams
nerilyte- linksmuolis peliukas-padukelis ..
na ir mano kuklusis megstukas sunui is siuliuku atlieku(siulai-vilna ir pusvilne )...realiai melyna ''navy blue''-tamsi melyna
rogue-labai labai labai ziemiskas ir grazus megstukas ...na jauciu silpnybe siaurietiskiems rastams
nerilyte- linksmuolis peliukas-padukelis ..
na ir mano kuklusis megstukas sunui is siuliuku atlieku(siulai-vilna ir pusvilne )...realiai melyna ''navy blue''-tamsi melyna
jau megztuko gražumas šaun us mažas vyrukas su šauniu megztuku
QUOTE(MAMICY @ 2011 01 05, 14:57)
Jei megzti nelabai rastuota komlektuka naujagimiui megztukas plius kelnes. kiek man gali mazdaug siulu bambukiniu prisireikti?
tokiu
tokiu
Na, sunku tiksliai pasakyt. Bet metrazas nera labai didelis, manau, kokiu 200-300 g. Priklauso nuo mezgimo ir nuo rasto.
Pirmas šių metų nėrinys
QUOTE(MAMICY @ 2011 01 05, 14:57)
Jei megzti nelabai rastuota komlektuka naujagimiui megztukas plius kelnes. kiek man gali mazdaug siulu bambukiniu prisireikti?
tokiu
tokiu
Galvoju, kad perdaug parasiau. Mezgu pleduka is panasaus metrazo, tau turetu pakakt 200 g.