Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

Kaip suskaiciuoti simbolius Wordinima dokumente? Yra koks nors word count'as?
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 02 23, 16:36)
Kaip suskaiciuoti simbolius Wordinima dokumente? Yra koks nors word count'as?

CTRL+SHIFT+G
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 02 23, 19:08)
CTRL+SHIFT+G

aciu
Atsakyti
Gal kas galetu pagelbeti? 4u.gif
Noriu atspausdinti paveiksliuka, bet dideli, pvz A2 formato. Worde jei isdydinu, tai paveiksliuko fragmentas jau isdydintas, bet tik ant vieno lapo. Ar imanoma worde kazkaip suredaguoti toki dideli paveiksliuka ar reikia kitos programos? Jei taip tai kokios? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kabuki* @ 2011 02 28, 17:31)
Gal kas galetu pagelbeti?  4u.gif
Noriu atspausdinti paveiksliuka, bet dideli, pvz A2 formato. Worde jei isdydinu, tai paveiksliuko fragmentas jau isdydintas, bet tik ant vieno lapo. Ar imanoma worde kazkaip suredaguoti toki dideli paveiksliuka ar reikia kitos programos? Jei taip tai kokios? Aciu  4u.gif

informacijos rasi cia: http://superuser.com...n-an-a4-printer

kaip raso worde nurodyk kad tavo lapas bus a2 ir spausdins ant a4 formato
arba poster printer ieskok programu
Atsakyti
QUOTE(kavoliuko24 @ 2011 02 28, 18:23)
informacijos rasi cia: http://superuser.com...n-an-a4-printer

kaip raso worde nurodyk kad tavo lapas bus a2 ir spausdins ant a4 formato
arba poster printer ieskok programu

Printeris mano nepalaiko tokio formato. O worde nera pasirikti A2, yra tik visokie mazesni formatai verysad.gif jau viska isbandziau. Gal su page break kazkaip galima daryti?
Atsakyti
QUOTE(Kabuki* @ 2011 02 28, 20:29)
Printeris mano nepalaiko tokio formato. O worde nera pasirikti A2, yra tik visokie mazesni formatai  verysad.gif jau viska isbandziau. Gal su page break kazkaip galima daryti?

jus turite parsisiusti ir pasirinkit pdf printeri, jie palaiko visus formatus. atsispausdinsite i pdf ir nunesus kur spausdina A2 formata, atspusdins be problemu.
nemokamas pdf printeris yra pvz Bullzip
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2011 03 01, 00:35)
jus turite parsisiusti ir pasirinkit pdf printeri, jie palaiko visus formatus. atsispausdinsite i pdf ir nunesus kur spausdina A2 formata, atspusdins be problemu.
nemokamas pdf printeris yra pvz Bullzip

Jau supratau, kad su savo printeriu nieko nepadarysiu. Aciu, kad apsvietet 4u.gif bet jei nesti i copy salona tai gal tuomet ir su pdf neverta vargti? Man atrodo, kad ten jie is paprasto A4 atspausdina.
Atsakyti
sveiki,
gal jus siuntete kas nors neperseniausiai word programa?
as ieskau niekur nerandu. smile.gif
Atsakyti
Reikia labai skubiai:
Tekste įterpiau kelis paveisliukus, tekstas užima vieną lapą. Bet pažiūrėjus per Print Preview iš kažkur atsiranda dar daugiau paveiksliukų, kurie ištempia dokumentą per du lapus. Kaip man juos panaikinti? Tekste jų nesimato, kopinant tekstą į tuščią lapą jie irgi nusikopina verysad.gif
Ačiū
Atsakyti
ar galit padeti kaip su wordu padaryti kad salia teksto butu nuotrauka?
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2011 04 03, 23:19)
ar galit padeti kaip su wordu padaryti kad salia teksto butu nuotrauka?

eikit Picture tools
format
position
ir pasirinksit reikiamą išdėstymą
Atsakyti