cias pas jus ne wordo problema, jums truksta kaip cia pasakius, teksto stiliaus paveiksliuko. neatvaizduoja. o tie stiliai saugomi win direktorijoje...
Sveikos, kas gali išsamiai paaiškinti kaip daryti turinį su wordu 2007, su 2003 mokėjau, o čia net nežinau kur ieškot lietuviškai viskas ir nebesusigaudau,padėkit ačiū
Sveikos,
kas gali išsamiai paaiškinti kaip daryti turinį su wordu 2007, su 2003 mokėjau, o čia net nežinau kur ieškot lietuviškai viskas ir nebesusigaudau,padėkit ačiū
Radau pati kaip padaryti tik niekaip nežinau, kaip padaryti, kad nenumeruotų man pirmo puslapio, t. y. turinio, ant to psl man numeris nereikalingas, kaip jį pašalint?
Radau pati kaip padaryti tik niekaip nežinau, kaip padaryti, kad nenumeruotų man pirmo puslapio, t. y. turinio, ant to psl man numeris nereikalingas, kaip jį pašalint?
Turiu beda: rasau kursini, iskilo problema, kai parasau kokia citata, po citatos reikia parasyti skaiciuka (skaiciukas virsuje) bei lapo apacioje reikia parasyti citatos saltini, vat kaip tai padaryti?
Turiu beda: rasau kursini, iskilo problema, kai parasau kokia citata, po citatos reikia parasyti skaiciuka (skaiciukas virsuje) bei lapo apacioje reikia parasyti citatos saltini, vat kaip tai padaryti?