Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

QUOTE(Mazule @ 2012 09 01, 19:06)
Mergaitės, gal galite man patarti, kaip komp. rasti M. Word 2003 skaidrių kūrimo programytę? ir gal žinote, kur pasiskaityti apie jų kūrimą?...

Ačiū

Paskaitinėkit apie PowerPoint - ji įeina į MS Office sudėtį...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 01 rugsėjo 2012 - 19:13
QUOTE(Irmavi @ 2012 09 01, 20:11)
Paskaitinėkit apie PowerPoint - ji įeina į MS Office sudėtį...

Ačiū - pasiskaičiua - bet buvo jis prieš gerą pusmetį pas mane iškeltas į komp. ekraną - nenaudojau, tai išgaravo, o niekur tarp visų programų nerandu - gali taip būti?...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 01 rugsėjo 2012 - 19:47
QUOTE(Mazule @ 2012 09 01, 19:46)
Ačiū - pasiskaičiua - bet buvo jis prieš gerą pusmetį pas mane iškeltas į komp. ekraną - nenaudojau, tai išgaravo, o niekur tarp visų programų nerandu - gali taip būti?...

nebent išinstaliavot...
o šiaip PowerPointas turėtų būt čia - C:\Program Files\Microsoft Office\OFFICE11 (?) \POWERPNT.EXE - pasitikrinkit, gal dar rasit ? smile.gif

Arba įveskit START paieškoj : POWERPNT
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 01 rugsėjo 2012 - 19:54
Nėra... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2012 09 01, 19:53)
Nėra...  verysad.gif

na, tada reik apdeitint Ofisą ...
Atsakyti
Bet labai juokinga - radau viena skaidre kompe - tai su ja galiu dirbti, redaguoti ir pan. - reiskia ta programa kazkur yra?...

X-failai biggrin.gif

RADAU thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 01 rugsėjo 2012 - 20:03
labutis mamytes,norejau paklausti,gal zinot,kaip padaryti,kad tekstas butu apibreztas? user posted image
sitaip
Atsakyti
Galima lentelėse daryti išlygiuojant tekstą, galima su text box'ais daryti įrašant į juos tekstą...Daug būdų yra...
Papildyta:
QUOTE(♥SL♥ @ 2012 09 01, 12:21)
Kaip word pagalba nuo nuotraukos pasalinti uzrasa? Man minejo kad galima

jei 2007 offisas tai reiktų paspaust ant pav du kartus, atsiranda pav meniu viršuje ir viens iš būdų yra crop padaryt, kitas pasižymėti dalį pav ir delete...
Atsakyti
labai skubiai reikaia,gal padėsite,kur Word 2010 rasti ir įdėti rėmelius i dokumentą?
Atsakyti
QUOTE(erika30 @ 2012 09 06, 18:28)
labutis mamytes,norejau paklausti,gal zinot,kaip padaryti,kad tekstas butu apibreztas? user posted image 
sitaip

čia tik paprasčiausia lentelė insert-table
Atsakyti
QUOTE(Tedžiukė @ 2012 09 19, 20:22)
labai skubiai reikaia,gal padėsite,kur  Word 2010 rasti ir įdėti rėmelius i dokumentą?

Jei tie rėmeliai .jpg, tai tiesiog Insert > Picture.
Ant jo spaudžiate dešinį pelės klavišą > Text Wrapping > Behind Text ( tekstas bus ant paveiksliuko).
Atsakyti
Merginos, gal galite padeti smile.gif . Pamirsau kaip WORD teksta i 2 stulpelius padaryti doh.gif
Atsakyti