Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

QUOTE(DuoDuo @ 2012 01 30, 19:16)
Man rodos ten yra kryziukas uzdaryti ta kairyji langa?

Jai būtų taip paprasta tai tikrai nevarginčiau kitų žmonių blush2.gif Nėra kryžiuko uždaryti schmoll.gif
Lyg visur išlandžiojau,bet nerandu kur ten varnelė automatiškai užsidėjo g.gif nes aš jos tai nedėjau schmoll.gif

QUOTE(Avocetė @ 2012 01 30, 19:19)
čia padaryta kad turinį rodytų ar kitaip čia pavadint. atsiminsiu parašysiu kur funkcija  uždėta

Didelis dėkui aciuks.gif
Atsakyti
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

pasirink kitą rodynį. pvz vidurinį (pas tave parinktas skaitymo išdėstymas rodėl taip ir rodo)

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocetė: 31 sausio 2012 - 12:56
QUOTE(Kaliteja @ 2012 01 31, 12:55)
Jai būtų taip paprasta tai tikrai nevarginčiau kitų žmonių  blush2.gif  Nėra kryžiuko uždaryti  schmoll.gif
Lyg visur išlandžiojau,bet nerandu kur ten varnelė automatiškai užsidėjo  g.gif  nes aš jos tai nedėjau  schmoll.gif

Kuriu metu jusu office'as?
kokia kalba? smile.gif
Ziurejote meniu View?
Cia parodyta kaip ijungiama ir isjungiama ta lentele kaireje
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2012 01 31, 12:50)
pasirink kitą rodynį. pvz vidurinį (pas tave parinktas skaitymo išdėstymas rodėl taip ir rodo)

Pasirinkus rodinį kažko nenorėjo man pakeisti nes ten jau ir anksčiau buvau prispaudinėjusi,bet kai pažiūrėjau DuoDuo vaizdinę medžiagą ir paspaudžiau ant Document map viskas pasidarė taip kaip noriu assa.gif

Didelis didelis dėkui Jums už pagalbą aciuks.gif
Atsakyti
Laba dienele

prasau pagalbos, gal galetume kas nors paaiskinti kaip pasidaryti vienam wordo dokumente su automatinius turinius? viena pasidariau antrastems, o reikia dar vieno paveikslams, ir lentelems tikriausiai reikes. Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
turiu prašymą, gal kas žinot ar turit tokią paslaugėlę. Kaip būtų galima skaityti naujesnių metų ofiso wordinį dokumentą ir nebūtinai, excelį ar kitas programas skaityti senesnių metų offise.
Aš kažkada įsiinstaliavau kažkokią programėlę ir ėjo skaityti visų metų dokus, bet db vėl neina...
Dėkui.
Atsakyti
QUOTE(vilmmmuks @ 2012 02 16, 20:18)
Laba diena,
turiu prašymą, gal kas žinot ar turit tokią paslaugėlę. Kaip būtų galima skaityti naujesnių metų ofiso wordinį dokumentą ir nebūtinai, excelį ar kitas programas skaityti senesnių metų offise.
Aš kažkada įsiinstaliavau kažkokią programėlę ir ėjo skaityti visų metų dokus, bet db vėl neina...
Dėkui.

kiek žn, galima tik tada, jei dokumentas išsaugotas senesniu formatu, nors kurtas ir naujais offsais... mirksiukas.gif apie programėles nesu girdėjus... g.gif o nebūtų paprašiau įsirašyti naujus ofisus ir tobulėti?.. blush2.gif juolab, kad su jais žymiai patogiau, lengviau ir smagiau dirbti... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tig®iuke @ 2012 02 23, 11:36)
kiek žn, galima tik tada, jei dokumentas išsaugotas senesniu formatu, nors kurtas ir naujais offsais... mirksiukas.gif  apie programėles nesu girdėjus...  g.gif  o nebūtų paprašiau  įsirašyti naujus ofisus ir tobulėti?..  blush2.gif  juolab, kad su jais žymiai patogiau, lengviau ir smagiau dirbti...  rolleyes.gif

o man nauji offisai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2012 02 23, 13:43)
o man nauji offisai  schmoll.gif

kažkurioj temoj jau rašiau, reikia parsisiųsti iš microsofto puslapiuko fileformatconverte.exe Lygtais taip vadinasi. Suinstaliuoji ir viskas
Atsakyti
QUOTE(edangra @ 2012 02 25, 11:53)
kažkurioj temoj jau rašiau, reikia parsisiųsti iš microsofto puslapiuko fileformatconverte.exe Lygtais taip vadinasi. Suinstaliuoji ir viskas

Aš ir iš tų, kuriems Office senasis išdėstymas labiau prie širdies.
Naudojau ir aš FileFormatConverters. Bet, deja, ne visada atidaro gerai, būna, kad išdarko, o būna, kad kitų išvis neatidaro, meta klaidą ir tiek.
O šiaip, jei yra galimybė, tai gal ir pats laikas atsinaujinti.
Atsakyti
Kaip nuimti puslapių numeracija? Pirma buvo puslapių numerių susimaišę (3,5,4,7,8). o dabar visur rodo 6 puslapį g.gif Ką daryt?
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2012 02 26, 20:48)
Kaip nuimti puslapių numeracija? Pirma buvo puslapių numerių susimaišę (3,5,4,7,8). o dabar visur rodo 6 puslapį  g.gif  Ką daryt?

user posted image

Atsakyti