Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocetė: 17 sausio 2012 - 21:11
QUOTE(Anetė @ 2012 01 17, 21:08)
Taip tai tas Pi ,kaip jį panaikinti.

Pabandykit įrankių juostoje jį atspausti mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Esu pradziamoksle.tad prasau padejimo.Pas mane Word2007,atsiunte dokumenta is kompiuterio kuris turi Word 97-2003.as negaliu sio dokumento perskaityti.matau kai kuriuos zodzius ir ivairius zenklus.ka tureciau daryti.negi nera iseities.
Atsakyti
QUOTE(REGINA1662 @ 2012 01 19, 21:58)
Esu pradziamoksle.tad prasau padejimo.Pas mane Word2007,atsiunte dokumenta is kompiuterio kuris turi Word 97-2003.as negaliu sio dokumento perskaityti.matau kai kuriuos zodzius ir  ivairius zenklus.ka tureciau daryti.negi nera iseities.

na šiaip tai aukštesnės versijos wordas paprastai atidaro žemesnio dokumetą be didesnių problemų unsure.gif
Bent pas mane viskas puikiai matosi, gal problema visai kita g.gif
Atsakyti
QUOTE(REGINA1662 @ 2012 01 19, 21:58)
Esu pradziamoksle.tad prasau padejimo.Pas mane Word2007,atsiunte dokumenta is kompiuterio kuris turi Word 97-2003.as negaliu sio dokumento perskaityti.matau kai kuriuos zodzius ir  ivairius zenklus.ka tureciau daryti.negi nera iseities.

jau gal ir nereikia, bet pasisakysiu. ax.gif
Gali buti, kad tas zmogus, kuris siunte jums dokumenta naudojasi ne Microsoft Word 2007, o Open Office Word. Tokiu atveju daznai reikia pakeisti siuntejui formata. Taigi, tas kas siunte dokumenta, tegul to failo formata pakeicia ir tada siuncia jums.
Formatas keiciamas kaip spaudziama SAVE AS norint issaugoti faila .... ismeta lentele, kur galima pasirinkti kurioje kompiuterio vietoje saugoti, na pvz: desktop nu ir ten zemiau kur yra pasirinkti koki pavadinima suteiksite dokumentui, dar zemiau yra langelis, kuriame pasirenkami formatai.
Ten ir pasirenkamas formatas.
Jei kaip sakiau, pas zmogu Open Office Word, jis turetu rinktis formata: Microsoft Word 97/2000/XP
Atsakyti
Gal atsiras kas gali patarti.
Nu niekaip print screen nepasidaro cry.gif ir vienaip ir kitaip meginu,gal sugedęs mygtukas g.gif kad vaizdinę medžiagą įdėti. Spaudžiu mygtuką su užrašu insert/prt sc o po to ctrl ir v bet nieko nesidaro verysad.gif
Gal aš kažką neteisingai darau g.gif

Pas mane senas ofisas o atsiunte sutvarkyti darbą rašytą naujame ir mano Worde kažkas išsiderino verysad.gif na kairiame kampe išmeta melsva juostą kur matosi visi temų užvadinimai o man šito nereikia ir mane labai nervina,aš noriu,kad rodytų,tik mano rašomą lapą ir viskas ir nžn kaip tai padaryti cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliteja: 30 sausio 2012 - 13:05
Yra tokia snipping tool programa tinkama screenam. jei Windows XP rasi čia http://xpsnipping.co...ases/view/69679

http://snipping-tool-exe.fyxm.net/
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2012 01 30, 12:46)
Yra tokia snipping tool programa tinkama screenam. jei Windows XP rasi čia http://xpsnipping.co...ases/view/69679

http://snipping-tool-exe.fyxm.net/

O čia Jūs man ir reikia ją parsisiųsti blush2.gif
na nesu labai protinga visuose šituose reikaluose. Ir ką ta programa duos blush2.gif
Aš gal su fotiku nufotkinsiu ir įkelsiu,kad suprastumėte kas mane nervina ir ko nenoriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliteja: 30 sausio 2012 - 12:54
QUOTE(Kaliteja @ 2012 01 30, 13:48)
O čia Jūs man ir reikia ją parsisiųsti  blush2.gif
na nesu labai protinga visuose šituose reikaluose. Ir ką ta programa duos  blush2.gif
Aš gal su fotiku nufotkinsiu ir įkelsiu,kad suprastumėte kas mane nervina ir ko nenoriu.

Ta programa Jums leis programiskai (ne mygtuku) padaryti screen shot. Kad galetumet mums parodyti ir fotiku nereiketu vargt smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2012 01 30, 16:09)
Ta programa Jums leis programiskai (ne mygtuku) padaryti screen shot. Kad galetumet mums parodyti ir fotiku nereiketu vargt smile.gif  4u.gif

Oi tai aš ten po to neišsiaiškinčiau kaip tai daroma blush2.gif ant stacionaro man viskas pavyko o nešiojamame kažkas su prt/sc yra doh.gif

Įmetu foto gal suprasite,na baltas lapas nėra iki kairojo šono o ten melsvas langas atsidaręs ir jei būtų pilnas darbas tai jis ten rodo visus užvadinimus.

user posted image

O noriu,kad būtų šitaip (skolinta foto)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliteja: 30 sausio 2012 - 17:35
QUOTE(Kaliteja @ 2012 01 30, 18:21)
Oi tai aš ten po to neišsiaiškinčiau kaip tai daroma  blush2.gif  ant stacionaro man viskas pavyko o nešiojamame kažkas su prt/sc yra  doh.gif

Įmetu foto gal suprasite,na baltas lapas nėra iki kairojo šono o ten melsvas langas atsidaręs ir jei būtų pilnas darbas tai jis ten rodo visus užvadinimus.

Man rodos ten yra kryziukas uzdaryti ta kairyji langa?
Arba View > Document Map (kazkas panasaus turetu buti... Pas mane naujas Office'as, tai nepamenu, kaip ten senesniame).
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2012 01 30, 17:21)
Oi tai aš ten po to neišsiaiškinčiau kaip tai daroma  blush2.gif  ant stacionaro man viskas pavyko o nešiojamame kažkas su prt/sc yra  doh.gif

user posted image

user posted image

čia padaryta kad turinį rodytų ar kitaip čia pavadint. atsiminsiu parašysiu kur funkcija uždėta
Atsakyti