Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

QUOTE(Avocetė @ 2011 12 12, 13:28)
kažkur nusttayta kad rodytų kaip juodraštį tuoj surasiu kur

4u.gif Labai laukiu, nes niekaip nesiseka rast kame bėda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivaivora @ 2011 12 15, 09:47)
4u.gif Labai laukiu, nes niekaip nesiseka rast kame bėda  doh.gif

nežinau, ar tikrai ta priežastis, bet pažiūrėkit, ar pažymėti punktai būtent taip yra pas jus nustatyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vaivaivora @ 2011 12 15, 09:47)
4u.gif Labai laukiu, nes niekaip nesiseka rast kame bėda  doh.gif

Nueik į Wordo Tools-Options-Print yra uždėta varnelė ant Draft Output (rodyti kaip juodraštį)
Papildyta:
QUOTE(keistuole @ 2011 12 15, 09:58)
nežinau, ar tikrai ta priežastis, bet pažiūrėkit, ar pažymėti punktai būtent taip yra pas jus nustatyti
user posted image

pas ją turbūt ant paskutinio punkto uždėta varna
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Sos reikia pagalbos help.gif ... zodziu darau pakvietimus ir noriu A4 lapa padalyti i dvi dalis ir uzdeti remelius , tikiuosi kad supratot.... esme tokia kad noreciau is A4 lapo gauti dviguba texta ir dvigubus remelius..... cia darau taupymo sumetimais nes popierius brangus , kad kuo maziau issimestu popieriaus... bet neiseina man doh.gif
aciu 4u.gif

:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamituke: 27 gruodžio 2011 - 22:24
QUOTE(mamituke @ 2011 12 27, 22:22)
Sveikutes 4u.gif

Sos reikia pagalbos help.gif ... zodziu darau pakvietimus ir noriu  A4 lapa padalyti i dvi dalis ir uzdeti remelius , tikiuosi kad supratot.... esme tokia kad noreciau is A4 lapo  gauti dviguba texta ir dvigubus remelius..... cia darau taupymo sumetimais nes popierius brangus , kad kuo maziau issimestu popieriaus... bet neiseina man doh.gif
aciu  4u.gif
:

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
jei supratau klausimą
Atsakyti
Labas, gal kas gales padeti ir man

kodel man vidury darbo, pasukus viena lapa is portrait i landskape, nuo tos vietos puslapiu numeracija prasideda is naujo? niekaip neiseina padaryti, kad ji testusi toliau.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulina26 @ 2012 01 04, 11:31)
Labas, gal kas gales padeti ir man

kodel man vidury darbo, pasukus viena lapa is portrait i landskape, nuo tos vietos puslapiu numeracija prasideda is naujo? niekaip neiseina padaryti, kad ji testusi toliau..  g.gif

Lūžius /Skyrius darei?
Reiktų panagrinėti Įterpimas-Puslapių numeravimas-Formatavimas
Atsakyti
Oi, aciu, tikrai per Format page numbers... continue from previous section pratese numeravima. nesuprantu kaip anksciau nemaciau 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Kaip panaikinti , atsidarius lapą ,atsiranda brūkšnys su tašku. g.gif Ir visuose dokumentuose atsirado tas ženklas ir taškai, vaikas kažką nureguliavo , o pati atstatyti nemoku ,padėkite prašau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anetė: 17 sausio 2012 - 17:43
Sveiki 4u.gif Iškilo problemėlė,turiu Windows Vista ir pas mane MC word neina,turbūt yra pasibaigęs free trial'as,kiek naršiau guuglėj,torrentuose,net supermamoi bandžiau nertis iš kailio,bet parsisiūntimui su serial key'iu niekur nerada,gal galit padėt? Kur rast patį word'ą ir kodą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anetė @ 2012 01 17, 17:32)
Sveiki,
Kaip panaikinti , atsidarius lapą ,atsiranda brūkšnys su tašku. g.gif Ir visuose dokumentuose atsirado tas ženklas ir taškai, vaikas kažką nureguliavo , o pati atstatyti nemoku ,padėkite prašau.

Kas tas būkšnys su tašku? gal tai Pi ?

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Papildyta:
QUOTE(nokiaa35 @ 2012 01 17, 18:53)
Sveiki 4u.gif Iškilo problemėlė,turiu Windows Vista ir pas mane MC word neina,turbūt yra pasibaigęs free trial'as,kiek naršiau guuglėj,torrentuose,net supermamoi bandžiau nertis iš kailio,bet parsisiūntimui su serial key'iu niekur nerada,gal galit padėt? Kur rast patį word'ą ir kodą 4u.gif

Man atrodo be šansų.

jei nori naudok pakaitalą http://www.openoffic...load/index.html

beveik tas pats kas MOffice
Atsakyti
[quote=Avocetė,2012 01 17, 21:46]
Kas tas būkšnys su tašku? gal tai Pi ?

user posted image
Taip tai tas Pi ,kaip jį panaikinti.
Atsakyti