Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

QUOTE(Silwa @ 2011 07 09, 00:09)
ACiu! Banysiu vykdyti patarimus! O Wordas tai 2003.

Bandziau bandziau..bet atvirai sakant,niekas man nesigavo ir nesupratau,kur ka zymeti,kokius skaiciukus,t.y. turejot omenyje numeriu skaicius ar ka? Kaip tuos stilius sukurt??? rolleyes.gif g.gif tamsus miskas kolkas!!! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Silwa @ 2011 07 09, 21:52)
Bandziau bandziau..bet atvirai sakant,niekas man nesigavo ir nesupratau,kur ka zymeti,kokius skaiciukus,t.y. turejot omenyje numeriu skaicius ar ka? Kaip tuos stilius sukurt??? rolleyes.gif  g.gif  tamsus miskas kolkas!!! doh.gif

pabandykit čiapažiūrėt, gal kiek aiškiau bus

http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Labas, turiu problemą doh.gif Žiūrės ją vakare informatikas, bet patarimų niekada ne perdaug, kai jau yra problema. Turiu tokį sudėtinį Word dokumentą. Žodžiu atsidarai jį, ten yra tekstas, o tekste dar įklijuoti keli tokie patys Word failai. Aš vakar dirbau su vienu iš tų įklijuotųjų, viską saugojau kas kelias minutes, o po to uždariau tą dokuementą ir tą visą pagrindinį. Man parodė Do you want to save changes? Aš kažką užsigalvoju pagalvojau, kad kokias dar changes, juk viską saugojau ir paspaudžiau No doh.gif doh.gif doh.gif Šiandien tas vidinis dokumentas nepakeistas, darbas šuniui ant uodegos mad.gif Nieko neliečiau kol kas, tik dirbu kitame įklijuotame dokumente. Įmanoma bus atkurti? help.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu apipavidalinti sutarties dizainą.

Gal galite padėti su atskirų dalių "užrakinimais"?

Reikia, kad vadybininkai galėtų tam tikras dalis trinti, o prie tam tikrų - nieko negalėtų padaryti. Kaip užrakinti visą dokumentą, randu, o kaip tik dalis užrakinti?

Be to yra padaryti tokie kaip pasirinkimo laukai (pasirenka vieną iš kelių variantų, kaip interneto formose). Jei neužrakinu dokumento, tų pasirinkimų neduoda.

Tikiuosi, kad aiškiai parašiau, nes jau pati nelabai suprantu 4u.gif Word 2007 ... doh.gif
Atsakyti
4u.gif Uzdaviau si klausima temoje kompiuterio problemos, bet pasiziurejau, kad tikslingiau butu sioje temoje klausti.
Tagi, mano problema tokia, gal kas zinos kaip ja isspresti. 4u.gif
Kompiuteryje su Open Office Writer programa paruosiau rasto darba. Kadangi anksciau siunciant sia programa rasytus darbus i kitus kompiuterius, mano drbai daznai neatsidarydavo , nes formtas pas mane kitas (.odt) tai kaip visada pakeiciau i formata .doc
BET iskilo problema, kad si karta kompiuteryje i kuri siunciu si darba atidarius, jis taip ismetytas, nusoke parastes, ne visas diagramas, lenteles ir pan. rodo, o jei rodo, tai ne visos tokios, kaip realiai savo kompe dariau. Trumpai tariant darbas isdarkytas.
Tame kompiuteryje, kuriame darbas turi buti perziuretas Word 2007 programa, o pas mane Open Office Writer. ar imanoma kazka padaryti, kad zmogus matytu mano parengta darba tvarkinga...?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewacka: 22 rugpjūčio 2011 - 17:26
QUOTE(ewacka @ 2011 08 22, 18:25)
4u.gif  Uzdaviau si klausima temoje kompiuterio problemos, bet pasiziurejau, kad tikslingiau butu sioje temoje klausti.
Tagi, mano problema tokia, gal kas zinos kaip ja isspresti.  4u.gif
Kompiuteryje su Open Office Writer programa paruosiau rasto darba. Kadangi anksciau siunciant sia programa rasytus darbus i kitus kompiuterius, mano drbai daznai neatsidarydavo , nes formtas pas mane kitas (.odt) tai kaip visada pakeiciau i formata .doc
BET iskilo problema, kad si karta kompiuteryje i kuri siunciu si darba atidarius, jis taip ismetytas, nusoke parastes, ne visas diagramas, lenteles ir pan. rodo, o jei rodo, tai ne visos tokios, kaip realiai savo kompe dariau. Trumpai tariant darbas isdarkytas.
Tame kompiuteryje, kuriame darbas turi buti perziuretas Word 2007 programa, o pas mane Open Office Writer. ar imanoma kazka padaryti, kad zmogus matytu mano parengta darba tvarkinga...?

o jis negali atsidaryt kažkaip kaip žemesnės versijos dokumentą?
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 08 22, 17:29)
o jis negali atsidaryt kažkaip kaip žemesnės versijos dokumentą?

Sake, kad atsidaro, taiso tuos visus netikslumu, o kai paspaudzia issaugoti, neleidzia jokiu pakeitimu saugoti
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2011 08 22, 18:40)
Sake, kad atsidaro, taiso tuos visus netikslumu, o kai paspaudzia issaugoti, neleidzia jokiu pakeitimu saugoti

jei nereikia darbo taisyti, tiesiog sukonvertuokite ji i pdf ir is kiekvieno kompiuterio ji rodys tvarkingai. o jei jau reikia redaguoti, tai panasu kad 2007 office reik kazkokio papildinio.
Atsakyti
Gal kas pasakys, kaip Open Office Word puslapiu numeracija padaryti taip, jog pradetu numeruoti tik nuo antro/ trecio psl....?
Siaip visu psl numeracija iseina padaryti, bet taip kaip man reikia niekaip. ZIurejau ideta auksciau video, bet ten paaiskinta 2007 Windows, o pas mane kitoks meniu.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2011 08 25, 15:24)
Gal kas pasakys, kaip Open Office Word puslapiu numeracija padaryti taip, jog pradetu numeruoti tik nuo antro/ trecio psl....?
Siaip visu psl numeracija iseina padaryti, bet taip kaip man reikia niekaip. ZIurejau ideta auksciau video, bet ten paaiskinta 2007 Windows, o pas mane kitoks meniu.... g.gif

Labai reikia pagalbos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2011 08 25, 16:24)

bet principas tas pats
o koks pas jus wordas?
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 08 25, 21:19)
bet principas tas pats
o koks pas jus wordas?

Open Office Word
ten nevisi punktai - mygtukai yra, kurie parodyti youtube video, del to ir nesigauna man.... doh.gif
Atsakyti