Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir kiti saldumynai

QUOTE(Indre_ @ 2006 04 18, 23:53)
Gal kas zino kur kaune galima gauti tikrai skanius sakocius ir kokia mazdaug kg kaina?  smile.gif

Labai superinius kepa Vaisvydavoj, kilogramo kaina 22lt. Ten privaciai, tik nepuosia tom cukrinem gelytem. Daro triju dydziu. Kiek kas ragavo tai laaaabai gyre. TIKRI SAKOCIAI thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2006 04 19, 08:32)
Labai superinius kepa Vaisvydavoj, kilogramo kaina 22lt. Ten privaciai, tik nepuosia tom cukrinem gelytem. Daro triju dydziu. Kiek kas ragavo tai laaaabai gyre. TIKRI SAKOCIAI thumbup.gif

O turi koki telefoniuka ar adresa, kur butu galima uzsisakyti? O jie trapus buna ar tie senoviski tokie minksti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2006 04 19, 11:16)
O turi koki telefoniuka ar adresa, kur butu galima uzsisakyti? O jie trapus buna ar tie senoviski tokie minksti?  smile.gif

Sitie tai tikrai tokie senoviski minksti, jei nori, kad taptu kietesnis, tai siulo kokias kelias dieneles ispakuota palaikyti.
Adresas Medyneliu 39, o telefonu uzsisakysit 383882 Aldona.
Tiesa, aptikau, kad kaina 2 kg- 40lt, cia tas maziausias, o vienakart buvau uzsisakiusi ir vidutini 4kg-75lt buvo.
Atsakyti
Dekui. smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
labai grazus tortas Mike thumbup.gif

tai va truputi informacijos pasidalinssiu, buvau uzsukusi i "Mazaja ragaine" cia tokia tortu ir kitu kepiniu firmele, as is jos visada perku tortus ir dar niekada nebuvau nusivylusi, taigi paklausiai apie proginius tortus tai sake kad kaina svyruoja nuo 20 - 25 Lt/ kg cia ieina jau ir papuosimas. taigi tikiuosi kad kam pades si info 4u.gif
Atsakyti
Man šis labai gražus ,bet jį sakė padarys tik 7 kg ,nes kitaip nebus nei vaizdo nei skonio ,nei laikysis ,atsieit trukinės ,bet man jo tokio didelio nereik
Atsakyti
o mane atkalbejo nuo to marcipaninio padengimo ant viso torto... nors man taaaaip grazu... bet sake, kad jis labai sunkiai duodasi pjaunamas - tempiasi kaip guminis...
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2006 04 26, 12:03)
Man šis labai gražus ,bet jį sakė padarys tik 7 kg ,nes kitaip nebus nei vaizdo nei skonio ,nei laikysis ,atsieit trukinės ,bet man jo tokio didelio nereik

labai grazus tortas wub.gif
Atsakyti
užsakėm tortus bijoloj ir deja likom nepatenkintos nei aš ,nei jaunoji

jaunosios turėjo but morenginis ,tai to morengo nelabai buvo daugiau kremas ,papuošimas visai neatiko parodyta nuotraukoje ,nors užsakinėjo pagal ju nuotraukas

mano irgi nebuvo klazkas skanaus

kadangi ne pati atsiėmiau ,nezinau svorio negaliu pasakyt ,bet atrodo daug mažesni buvo negu užsakėm , net ir pagal kainą taip atrodo, o vaizdas visai ne koks , panašus bet schmoll.gif
daugiau ten neisiu
Atsakyti
O as dar karta pagirsiu blush2.gif vaisvydavinius sakocius. Sestadieni per vestuves ragavom 4 rusiu, bet visi vienbalsiai nusprende, kad sitas skaniausias thumbup.gif
Atsakyti
o man kazkas sake geriau eit pas Gulbiniene nei i Bijola, tai net nezinau ka ir daryti...vieni giria viena, kiti kita.. unsure.gif

help.gif help.gif help.gif o gal kuri zinot kur kaune kepa tuos tarybiniu grybukus, braskes ir .t.t???
Atsakyti