Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir kiti saldumynai

QUOTE(dauraa @ 2007 05 23, 10:34)
sveika,hun,as pagaliau siandien irgi issprendziau sita problemele.uzsisakeme bijoloje kaune,bet atsiimsime vilniujepadarys tai ko norime,skirtingu skoniu ir kaina tikrai nebloga.labai maloniai aptarnavo ir pasirode rimtai.vakar vakare parasiau emaila,siandien gavau labai detalu atsakyma i visus mano klausimus.paskui susiskambinom ir uzsisakem.padarys panasius tortukus kaip auksciau idejus esu.dabar belieka kumscius laikyti.kas bus tas bus.

O kada jusu vestuves ir kur butent uzsisakinjote 4u.gif Gal mums tiesiog tokia nemaloni moteris pasitaike doh.gif

Dauraa, dziaugiuosi kad nors tau pasiseke jau sita isspresti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hun: 23 gegužės 2007 - 12:36
Alkavos tortai
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2007 05 23, 13:35)
O kada jusu vestuves ir  kur butent uzsisakinjote 4u.gif Gal mums tiesiog tokia nemaloni moteris pasitaike doh.gif

Dauraa, dziaugiuosi kad nors tau pasiseke jau sita isspresti 4u.gif

mes uzsakinejom centrinej bijolos bustinej kovo11osios gatvej.musu dienele lygiai po menesiuko,birzelio23diena.pabandyk ir tu dar karteli,gal moteriskiai tiesiog PMS buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 05 23, 11:48)
mes uzsakinejom centrinej bijolos bustinej kovo11osios gatvej.musu dienele lygiai po menesiuko,birzelio23diena.pabandyk ir tu dar karteli,gal moteriskiai tiesiog PMS buvo biggrin.gif

Bet mes ten ir buvome doh.gif Gal kita dirbo g.gif ar tiesiog negerai issimiegojusi buvo g.gif
Turbut geriau apsistosime su Alkava, nes jie keliose vietose ir visur ypac graziai patarnavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2007 05 23, 11:44)
As manau jums padare skirtingu skoniu todel kad dabar dar nera taip karsta kaip kad bus Liepos pabaigoje (bent jau kaip yra spejama doh.gif )
GAl Jus tiesiog kitame filijale pataikete pas normalesne pardaveja g.gif
Kokiu skoniu saketes wub.gif  4u.gif

na mūsųs vestuvės buvo praeitais metais rugpjūti, dienos karžtos buvo, nepatarė tik vaisinio ir jogurtinio užsisakyti, nes greitai genda, kiek pamenu buvo šokoladinis, kažkoks su juodųjų serbentų uogiene, labai skanusss thumbup.gif ir dar kažkoks g.gif nepamenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2007 05 23, 16:57)
na mūsųs vestuvės buvo praeitais metais rugpjūti, dienos karžtos buvo, nepatarė tik vaisinio ir jogurtinio užsisakyti, nes greitai genda, kiek pamenu buvo šokoladinis, kažkoks su juodųjų serbentų uogiene, labai skanusss  thumbup.gif ir dar kažkoks  g.gif nepamenu  doh.gif

O cia Bijoloje?
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2007 05 23, 18:59)
O cia Bijoloje?

taip, kovo 11 gatvėje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 05 23, 13:48)

o kokios ten tortu kainos? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2007 05 23, 17:02)
taip, kovo 11 gatvėje smile.gif

Nieko nebesuprantu blink.gif Vadinasi tai moterelei tiesiog nekokia nuotaika buvo ta diena gun_bandana.gif gun_bandana.gif bash.gif bash.gif
Butume jau uzsisake torta o dabar dar nervintis del to doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2007 05 24, 12:59)
Nieko nebesuprantu blink.gif  Vadinasi tai moterelei tiesiog nekokia nuotaika buvo ta diena gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  bash.gif  bash.gif
Butume jau uzsisake torta o dabar dar nervintis del to doh.gif

Na merginos, ko jus nervuojates del tu tortu, juk tai tik TORTAS, kaip ir visas kitais maista. Na suprantu nervus del sukneles, bateliu, sukuosenos, ceremonijos, bet del maisto ir juolabiau tortu, tai jau tikrai ne. Na nesupykite uz mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2007 05 24, 12:37)
Na merginos, ko jus nervuojates del tu tortu, juk tai tik TORTAS, kaip ir visas kitais maista. Na suprantu nervus del sukneles, bateliu, sukuosenos, ceremonijos, bet del maisto ir juolabiau tortu, tai jau tikrai ne. Na nesupykite uz mano nuomone  4u.gif

drinks_cheers.gif mano nuomone labai su tavaja sutampa...As irgi nesigilinu,koks musiskis tortas bus lotuliukas.gif Ar sudribs bevezant,man tas pats.Vis viena visi suvalgys thumbup.gif
O jei ir nebus panasus i vestuvini,bus dar labiau vienodai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2007 05 24, 10:37)
Na merginos, ko jus nervuojates del tu tortu, juk tai tik TORTAS, kaip ir visas kitais maista. Na suprantu nervus del sukneles, bateliu, sukuosenos, ceremonijos, bet del maisto ir juolabiau tortu, tai jau tikrai ne. Na nesupykite uz mano nuomone  4u.gif

drinks_cheers.gif bet uzsakyti vistiek reikia mirksiukas.gif o ei jau mokesi pinigus tai nesinori kad visas tortas butu vieno skonio mirksiukas.gif
Atsakyti