Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir kiti saldumynai

Sveikos, o gal kas zinote kur skanius tortus kepa Alytuje? Mums siule Jazminu turguje antrame aukste pasiziureti, gal kas ten uzsakinejote?
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 05 14, 18:21)
o sugalvojau, kadangi puokstes savo nemesiu, tai galesiu geliu nuo torto pametyti  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sviliukas @ 2007 05 17, 17:16)
Nuotraukos neturiu, kadangi is nuotrauku buvo sunku pasirinkti, ejau kelis penktadienius pas juos i kepykla ir ziurejau naturoj, kokie vestuviniai tortai, taip man buvo lengviau pasirinkti. Tostas pas mane bus "Sokoladine svajone" ir "Viskio", niu labai skanus jie  thumbup.gif

oj, kokia tu saunuole! o as va eisiu likus 10dienu iki vestuviu..tavo tortas bus is dvieju tortu ant stovo? ar istisini darai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzytė @ 2007 05 17, 20:36)
Sveikos, o gal kas zinote kur skanius tortus kepa Alytuje? Mums siule Jazminu turguje antrame aukste pasiziureti, gal kas ten uzsakinejote?

As alytuje uzsakinejau cukraineje. Ten sake skanus tortai.
Atsakyti
QUOTE(Natelė @ 2007 05 18, 10:14)
oj, kokia tu saunuole! o as va eisiu likus 10dienu iki vestuviu..tavo tortas bus is dvieju tortu ant stovo? ar istisini darai? smile.gif

Lengva buti saunuole, kai dirbu netoliese, tai per pietus ir nulekiau, o mano tortas bus is dvieju tortu ant stovo, bus gelytes ir is virsaus viksvos gyvos, tai atrodo kaip fejerverkas, ar fontanas
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif

Siulau pabandyti "Mazosios ragaines" tortu, jie labai skanius kepa, kiek perku, tai visada sviezi, kvapnus ir ziauriai skanus wub.gif ten ir savo vestuvem torta uzsakinesiu (visus aukstus skirtingus daro, jei nori, gyvom gelem puosia, statuleles jaunuju). Vienu zodziu kokio noresite, toki ir gausite, kepejos ten vos ne meninikes biggrin.gif
Atsakyti
as uzsisakiau "Bijoloje" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2007 05 21, 15:47)
as uzsisakiau "Bijoloje"  rolleyes.gif

Sveikinu 4u.gif
koki uzsisakei ir ka kainavo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sviliukas @ 2007 05 21, 16:25)
Lengva buti saunuole, kai dirbu netoliese, tai per pietus ir nulekiau, o mano tortas bus is dvieju tortu ant stovo, bus gelytes ir is virsaus viksvos gyvos, tai atrodo kaip fejerverkas, ar fontanas

nu va, vakar irgi sau ten uzsakiau:) labai grazus tortas thumbup.gif o skoniai man atrodo kazkas panasaus kaip tavo -viskio ir sokoladine svajone (lygtai taip, neprisimenu tiksliai). sake, kad tai skaniausi tortai smile.gif
Atsakyti
4u.gif Vat o as bandysiu uzsisakyti toki torciuka,ziuresim ar sutiks man ji padaryt.Tik prasysiu,kad butu nuo didziausio iki maziausio,o ne vienodo dydzio triju aukstu.Plius nenoriu,kad tas tortas butu pervertas,kaip nuotraukoj.

user posted image

Noriu,kad butu kiekvienas aukstas ant atskiro padeklo

user posted image

Na tikiuos supratot mane tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
Pas mus tas pats bus - ant atskiru padeklu, nuo didz. iki maz...
Atsakyti
QUOTE(Elzytė @ 2007 05 17, 21:36)

Man tai skaniausius tortus daro centrinej IKI parduotuvej, ten galima uzsisakyti... 4u.gif
Atsakyti