QUOTE(Joa @ 2007 05 14, 18:21)
o sugalvojau, kadangi puokstes savo nemesiu, tai galesiu geliu nuo torto pametyti
QUOTE(sviliukas @ 2007 05 17, 17:16)
Nuotraukos neturiu, kadangi is nuotrauku buvo sunku pasirinkti, ejau kelis penktadienius pas juos i kepykla ir ziurejau naturoj, kokie vestuviniai tortai, taip man buvo lengviau pasirinkti. Tostas pas mane bus "Sokoladine svajone" ir "Viskio", niu labai skanus jie
oj, kokia tu saunuole! o as va eisiu likus 10dienu iki vestuviu..tavo tortas bus is dvieju tortu ant stovo? ar istisini darai?
QUOTE(Elzytė @ 2007 05 17, 20:36)
Sveikos, o gal kas zinote kur skanius tortus kepa Alytuje? Mums siule Jazminu turguje antrame aukste pasiziureti, gal kas ten uzsakinejote?
As alytuje uzsakinejau cukraineje. Ten sake skanus tortai.
QUOTE(Natelė @ 2007 05 18, 10:14)
oj, kokia tu saunuole! o as va eisiu likus 10dienu iki vestuviu..tavo tortas bus is dvieju tortu ant stovo? ar istisini darai?
Lengva buti saunuole, kai dirbu netoliese, tai per pietus ir nulekiau, o mano tortas bus is dvieju tortu ant stovo, bus gelytes ir is virsaus viksvos gyvos, tai atrodo kaip fejerverkas, ar fontanas
Sveikutes
Siulau pabandyti "Mazosios ragaines" tortu, jie labai skanius kepa, kiek perku, tai visada sviezi, kvapnus ir ziauriai skanus ten ir savo vestuvem torta uzsakinesiu (visus aukstus skirtingus daro, jei nori, gyvom gelem puosia, statuleles jaunuju). Vienu zodziu kokio noresite, toki ir gausite, kepejos ten vos ne meninikes
Siulau pabandyti "Mazosios ragaines" tortu, jie labai skanius kepa, kiek perku, tai visada sviezi, kvapnus ir ziauriai skanus ten ir savo vestuvem torta uzsakinesiu (visus aukstus skirtingus daro, jei nori, gyvom gelem puosia, statuleles jaunuju). Vienu zodziu kokio noresite, toki ir gausite, kepejos ten vos ne meninikes
QUOTE(bagiriukas @ 2007 05 21, 15:47)
as uzsisakiau "Bijoloje"
Sveikinu
koki uzsisakei ir ka kainavo
QUOTE(sviliukas @ 2007 05 21, 16:25)
Lengva buti saunuole, kai dirbu netoliese, tai per pietus ir nulekiau, o mano tortas bus is dvieju tortu ant stovo, bus gelytes ir is virsaus viksvos gyvos, tai atrodo kaip fejerverkas, ar fontanas
nu va, vakar irgi sau ten uzsakiau:) labai grazus tortas o skoniai man atrodo kazkas panasaus kaip tavo -viskio ir sokoladine svajone (lygtai taip, neprisimenu tiksliai). sake, kad tai skaniausi tortai
Vat o as bandysiu uzsisakyti toki torciuka,ziuresim ar sutiks man ji padaryt.Tik prasysiu,kad butu nuo didziausio iki maziausio,o ne vienodo dydzio triju aukstu.Plius nenoriu,kad tas tortas butu pervertas,kaip nuotraukoj.
Noriu,kad butu kiekvienas aukstas ant atskiro padeklo
Na tikiuos supratot mane
Noriu,kad butu kiekvienas aukstas ant atskiro padeklo
Na tikiuos supratot mane
Pas mus tas pats bus - ant atskiru padeklu, nuo didz. iki maz...
QUOTE(Elzytė @ 2007 05 17, 21:36)
Sveikos, o gal kas zinote kur skanius tortus kepa Alytuje? Mums siule Jazminu turguje antrame aukste pasiziureti, gal kas ten uzsakinejote?
Man tai skaniausius tortus daro centrinej IKI parduotuvej, ten galima uzsisakyti...