Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir kiti saldumynai

QUOTE(ruta_zalia @ 2007 04 30, 14:02)
oho. na ir kiekiai. Manyciau siek tiek per daug. Paprastai saldumynai ir kaip mesos patiekalai skaiciuojami, t.y. apie 100-150 gr., zmogui. Antra vertus turbut ne tik tortas bus sventeje. Kur dar sakotis, kokie pyrageliai ar saldainiai, vaisiai.

sakai? g.gif hm...na as kazkaip nezinojau kaip ten skaiciuoti tai man taip pasake pardaveja tai ir gerai galvoju bus...beto dar nera aiskaus skaiciaus zmoniu...o kazkaip pirsliene man sake kad po vestuviu daromi kazkokie laukneseliai kad ten i dezutes kraunamos vestuvines vaises tai tortas irgi ieina...nu nz zodziu...pas mus bus tortas vaisiai ir saldainiai ant saldaus stalo..gal dar kokiu idomesniu sausainiu ar pyrageliu padesim.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 04 30, 12:41)
sakai? g.gif  hm...na as kazkaip nezinojau kaip ten skaiciuoti tai man taip pasake pardaveja tai ir gerai galvoju bus...beto dar nera aiskaus skaiciaus zmoniu...o kazkaip pirsliene man sake kad po vestuviu daromi kazkokie laukneseliai kad ten i dezutes kraunamos vestuvines vaises tai tortas irgi ieina...nu nz zodziu...pas mus bus tortas vaisiai ir saldainiai ant saldaus stalo..gal dar kokiu idomesniu sausainiu ar pyrageliu padesim.. ax.gif

Anksciau gal ir taip, bet siais laikais schmoll.gif schmoll.gif as idesiu savo mociutei, kuri i vestuves neatvaziuos, o ne visiems kitiems schmoll.gif schmoll.gif
Pacios pagalvokit, vestuves kainuoja nemazai ir taip siais laikais. Zinoma cia tik mano nuomone blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 04 30, 15:41)
sakai? g.gif  hm...na as kazkaip nezinojau kaip ten skaiciuoti tai man taip pasake pardaveja tai ir gerai galvoju bus...beto dar nera aiskaus skaiciaus zmoniu...o kazkaip pirsliene man sake kad po vestuviu daromi kazkokie laukneseliai kad ten i dezutes kraunamos vestuvines vaises tai tortas irgi ieina...nu nz zodziu...pas mus bus tortas vaisiai ir saldainiai ant saldaus stalo..gal dar kokiu idomesniu sausainiu ar pyrageliu padesim.. ax.gif

nesu daug vestuviu dalyvavusi, bet lauktuves net ir siais laikais tikrai deda. Man net nepatogu butu nieko svecias neideti, galbut ju vaikuciai ar kiti namiskiai laukia gryztanciu. Taigi, sutinku, kad tai reikia ivertinti. As net po eilinio gimtadienio draugams po gabala torto idedu.
O del patarimo tai pardavejos pacios prasciausios patarejos siais laikais. Jeigu darai vestuves kavineje, ten vistiek yra kazkoks gamybos sefas, tai jau geriau su juo pasikonsultuoti, jis bent jau is savo patirties patars. Juk kai gamina maista irgi skaiciuoja kiekius. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2007 04 30, 14:09)
nesu daug vestuviu dalyvavusi, bet lauktuves net ir siais laikais tikrai deda.  Man net nepatogu butu nieko svecias neideti, galbut ju vaikuciai ar kiti namiskiai laukia gryztanciu. Taigi, sutinku, kad tai reikia ivertinti. As net po eilinio gimtadienio draugams po gabala torto idedu.
O del patarimo tai pardavejos pacios prasciausios patarejos siais laikais. Jeigu darai vestuves kavineje, ten vistiek yra kazkoks gamybos sefas, tai jau geriau su juo pasikonsultuoti, jis bent jau is savo patirties patars. Juk kai gamina maista irgi skaiciuoja kiekius. Sekmes  4u.gif

Mes darome vestuves kartu su vaikuciais, ir net dvi dienas, taip kad tikrai visi gali pakankamai prisivalgyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2007 04 30, 17:09)
nesu daug vestuviu dalyvavusi, bet lauktuves net ir siais laikais tikrai deda.  Man net nepatogu butu nieko svecias neideti, galbut ju vaikuciai ar kiti namiskiai laukia gryztanciu. Taigi, sutinku, kad tai reikia ivertinti. As net po eilinio gimtadienio draugams po gabala torto idedu.
O del patarimo tai pardavejos pacios prasciausios patarejos siais laikais. Jeigu darai vestuves kavineje, ten vistiek yra kazkoks gamybos sefas, tai jau geriau su juo pasikonsultuoti, jis bent jau is savo patirties patars. Juk kai gamina maista irgi skaiciuoja kiekius. Sekmes  4u.gif

4u.gif na daba turesiu apie ka pagalvot.. ax.gif o del lauktuviu tai drinks_cheers.gif bet del to kad pas mus vestuves be vaiku nors ir dvi dienas :mirksiukas:kazkaip jei pirsliene asake tai kaip dabar as sakysiu : O as nedesiu nes jau niekas taip nedaro...ir negi gaila, kur as kisiu viska, tik suges...geriau kazka namie dar paragau torto ir prisimins musu vestuves vel lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai irgi nedesiu. praejo tie laikai, kai is vestuviu pilnais maisais iseidavo g.gif
Atsakyti
as tai nesuprantu koks skirtumas ar madoje ar nemadoje, jeigu liks daug maisto tai kam jums jis reikalingas, kur ji det...antras dalykas kad tik nebutu taip kad tik jums atrodo kad nemadinga o sveciu tarpe atsiras nesupratusiu kodel neidejo net torto gabalelio, ir pletku nebutu negraziu... ax.gif nzn nzn, kadangi sakau as nezinojau sito dalyko, o man pasake tai labai dziaugiuosi kad nestovesiu nesusipratus po vestuviu biggrin.gif juk daugkas gali buti nemadinga, ir keliu uztverimas, bet tai negi neduosit saldainiu...taigi nesunku tuos laukneselius padaryti, i kiekviena maiseli po saujele tu saldainiu imest.Restoranuose isvis sudeda i plastikines dezutes viska ir isdalina sveciams jei jaunieji pageidauja, arba sudeda visas dezutes i vena didele deze ir jaunieji gali daryti ka nori su tuo maistu... smile.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad ne laikuose, o zmoguje cia esme. Na kad ir apie tuos laikus, net ir seniau budavo tokiu zmoniu, kurie likucius ismesdavo, bet lauktuviu nededavo. Netgi teko toki bobuciu prietara girdeti, kad duodant lauktuves sveciai jaunuju laime isnesa, na cia juokingiau buti tai jau negali lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Pries pora metu dalyvavau lietuvaites ir amerikono vestuvese, kurie sveciams skirstantis abu drauge dalino sveciams lauktuves i indelius. Buvo labai miela ir grazu bigsmile.gif
Atsakyti
Vaje, nu ir torčiuką interneto tyruose radau blink.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šis tas originalesnio 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2007 04 30, 17:49)
Man atrodo, kad ne laikuose, o zmoguje cia esme. Na kad ir apie tuos laikus, net ir seniau budavo tokiu zmoniu, kurie likucius ismesdavo, bet lauktuviu nededavo. Netgi teko toki bobuciu prietara girdeti, kad duodant lauktuves sveciai jaunuju laime isnesa, na cia juokingiau buti tai jau negali  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Pries pora metu dalyvavau lietuvaites ir amerikono vestuvese, kurie sveciams skirstantis abu drauge dalino sveciams lauktuves i indelius. Buvo labai miela ir grazu bigsmile.gif

Na zinai kaip kur, zinau kad ne vienas is musu sveciu net nesuprastu kam tie laukneseliai lotuliukas.gif
Teisingai jau ka maista mesti, tai geriau atiduoti drinks_cheers.gif bet is karto nereikia jo uzsisakineti dvigubai daugiau nei reikia mirksiukas.gif
Bet zinoma, tai nuo zmoniu priklauso mirksiukas.gif ir dar nuoto kur tas vestuves darai, nes restoranuose siaip tai paskaiciuoja taip kad nelabai kas ir lieka, o jei dar antra diena i gamta tai tie likuciai taip gerai sueina mirksiukas.gif
Bet zinoma sekmes toms kurios ruosiasi uzsisakyti tiek kad uztektu dar ir dalinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2007 05 01, 11:15)
Na zinai kaip kur, zinau kad ne vienas is musu sveciu net nesuprastu kam tie laukneseliai lotuliukas.gif
Teisingai jau ka maista mesti, tai geriau atiduoti drinks_cheers.gif bet is karto nereikia jo uzsisakineti dvigubai daugiau nei reikia mirksiukas.gif
Bet zinoma, tai nuo zmoniu priklauso mirksiukas.gif ir dar nuoto kur tas vestuves darai, nes restoranuose siaip tai paskaiciuoja taip kad nelabai kas ir lieka, o jei dar antra diena i gamta tai tie likuciai taip gerai sueina mirksiukas.gif
Bet zinoma sekmes toms kurios ruosiasi uzsisakyti tiek kad uztektu dar ir dalinti 4u.gif

o tavo gal vyras nelietuvis g.gif nes mes su MB kai buvom vestuvese ir mums idejo laukneseli tai jis taip suregavo blink.gif sako tu tik neimk, sakau kodel ne, nu tai pagalvos, kad mes valgyt neturim ka lotuliukas.gif ir juolab cia buvo mano brolio vestuves lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti