Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir kiti saldumynai

QUOTE(Natelė @ 2007 04 24, 11:46)
gal kas uzsakinejo  torta kirtimuose, Meistru g. ar Motoro g. hm, neprisimenu tiksliai gatves. ta gatve, kuri veda i tabora smile.gif as ten pora kartu piragus pirkau tai buvo labai skanu. idomu kaip ten su vestuviniais tortais.. g.gif

kiek zinau ten gali iskepti tik jaunyste ir dar kazkoki, nes jie yra is kietu tortu... Man ten negrazus tortai schmoll.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gita_tiesiog: 25 balandžio 2007 - 13:08
Oi kaip sunku apsispresti su tais tortais schmoll.gif Taip ir nesupratau kur Kaune geriausiai padaro...vienai tas nepasiseke,kitai kitas... g.gif na aisku,cia laimes dalykas...bet dabar jau visai pasimeciau blink.gif Galvojau nueisiu pas Gulbiniene ir ramu bus,bet cia prisiskaiciau,tai noras praejo.O kur ta Bijola Kaune?Gal ten reiks pabandyt,daugelis is jusu ja giria 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cc-mark @ 2007 04 27, 22:56)
Oi kaip sunku apsispresti su tais tortais schmoll.gif Taip ir nesupratau kur Kaune geriausiai padaro...vienai tas nepasiseke,kitai kitas... g.gif na aisku,cia laimes dalykas...bet dabar jau visai pasimeciau blink.gif Galvojau nueisiu pas Gulbiniene ir ramu bus,bet cia prisiskaiciau,tai noras praejo.O kur ta Bijola Kaune?Gal ten reiks pabandyt,daugelis is jusu ja giria 4u.gif

mes daremes savo tortuką Bijoloje mirksiukas.gif likom labai aptenkinti, o kaip skanu buvo bigsmile.gif ji yra priešais 25-mečio turgų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JUSSTE @ 2006 07 30, 13:02)
Na mes tai Alytuje radom, mano floriste pasiule, sake ten labai skanius daro...tai ir torto isvaizda issirinkom, ir vidu patys...1 kg. kainuoja 25 Lt...tikiuosi skanus bus.. g.gif  essen.gif

Labas gal galetum pasakyti, kur Alytuje radot torta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carisma: 28 balandžio 2007 - 12:03
as nuvariau i Bijola isragavau tu tortu, nusipirkau po gabaleli nuziuretu rusiu ir patiko tik vienas is kokiu 10ies..kiti isi lievi...sviestas kazkoks... blush2.gif man labiausiai patiko Alkavoje, jie ima uz bet kokio torto kilograma 30 lt, ir kadangi musu bus triju aukstu pristatys i vieta...bus kiekvienas tortas skirtingo skonio..bet man nten ir skanu ir kaina normali..ir labai graziai papuosia, man puos orchidejomi cukrinemis, nes visur dominuoja orchidejos pas mane ir balta su zalia spalvos..ir sakoti pas juos uzsakiau, kilogramas 24 lt jei neklystu, plius papuosias 20 gal litu. ax.gif
Atsakyti
As tai pat Kaune torta uzsisakysiu Alkavoje, kaineles normalios, atveza i vieta ir jau ne viena karta isbandyti tortukai.Kai buvome pas draugus vestuvese tai tortas buvo begalo skanus, nors pirstus apsilaizyk ir jis buvo is alkavos
Atsakyti
QUOTE(lininis @ 2007 04 28, 17:21)
As tai pat Kaune torta uzsisakysiu Alkavoje, kaineles normalios, atveza i vieta ir jau ne viena karta isbandyti tortukai.Kai buvome pas draugus vestuvese tai tortas buvo begalo skanus, nors pirstus apsilaizyk ir jis buvo is alkavos

thumbup.gif drinks_cheers.gif mano pamerge dar dirba ten tai nuolaida sake suveiks nemaza...babka mano dirbus seniau Krafte ten gan aukstas pareigas turejo tai saldainius perpus turbut pigiau nei pardose nusipirkau...tai va kiek mano sutaupymu biggrin.gif o Alkavoje tikrai geriausi tortai ir man...
Atsakyti
Sveikos merginos,

Kokio svorio torta reikia uzsakineti mazdaug 45 sveciams?
nesinori kad truktu ir visai nesinori jo dalinti kai per daug lieka.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RavenBlack @ 2007 04 30, 13:04)
Sveikos merginos,

Kokio svorio torta reikia uzsakineti mazdaug 45 sveciams?
nesinori kad truktu ir visai nesinori jo dalinti kai per daug lieka.... blush2.gif

as 40 zmoniu uzsakysiu 6-7kg torta, nes manau bus per akis, beto juk pamerges ir svocia dar atsinesa tortu o dar it kiti sveciai...tai kur juos kist paskui... g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 04 30, 13:15)
as 40 zmoniu uzsakysiu 6-7kg torta, nes manau bus per akis, beto juk pamerges ir svocia dar atsinesa tortu o dar it kiti sveciai...tai kur juos kist paskui... g.gif  biggrin.gif

oho. na ir kiekiai. Manyciau siek tiek per daug. Paprastai saldumynai ir kaip mesos patiekalai skaiciuojami, t.y. apie 100-150 gr., zmogui. Antra vertus turbut ne tik tortas bus sventeje. Kur dar sakotis, kokie pyrageliai ar saldainiai, vaisiai.
Atsakyti
Pas mus bus kokiu 6 kg tortas, vaisiai ir pyrageliai, uogu krepseliai, jokiu sakociu, pyragu ir sveciu prasom tortu nesinesti
Atsakyti