Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir kiti saldumynai

QUOTE(remisita @ 2007 03 27, 20:40)
keletas tortu pavyzdeliu:
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

man tas su juros motyvais labai grazus wub.gif
o is realesniu variantu tai man va sitas labai grazus :
http://www.mazojirag...t/po.php?id=116
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
o kur rekomenduotumet uzsisakinet vestuvini torta klaipedoje?labai nemegstu tokiu perkrautu,pripuostu belekiek.... doh.gif
ir gal zinot pries kiek laiko butina uzsisakyt?
i lt grisiu tik likus dviem savaitem iki vestuviu... g.gif
Atsakyti
Kiek zinau uztenka pora savaiciu pris,nebnt ji nori kliu aukstu -reikia anksciau.

Kitas klausimas - AR REIKIA PALIKTI DEPOZITA ???? MAZDAUG KIEK??? ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinulis @ 2007 04 01, 18:28)
Kiek zinau uztenka pora savaiciu pris,nebnt ji nori kliu aukstu -reikia anksciau.

Kitas klausimas - AR REIKIA PALIKTI DEPOZITA ???? MAZDAUG KIEK??? ACIU 4u.gif

siai nereikia palikt uzstato, nebent tavo tortas bus ant kokio nors spec padeklo tai tada uz padekla palikt reiktu, kai grazini atiduoda. mes uzsisake buvom su fontanu ta tortuka tai uz padekla 500 reikejo palikt... nu ir pats tortukas 400 gyvu geliu papuosimas 120 lygtais.. na kazkas panasaus.
Atsakyti
o matet Bijolos puslapy pyragaicius,jau kokie jie man faini,gal kas uzisakinejot,kokia kaina?
ikelciau cia,bet man neduoda verysad.gif
Atsakyti
Suzinojau del tortu uzsakymo terminu, tai bijoloje paaiskino, kad proginius tortus pries sventes ir ypac vasaros sezonui vestuvems reikia uzsakyti bent menesi pries ax.gif
Atsakyti
Mes uzsisakinejome tortus Panevezio Egleje, joje daug metu viska uzsisakinejame, tai pasitikime smile.gif , o be to, vestuvinius tortus vezem i Vilniu, gerai, kad neistirpo. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Velniukstis @ 2007 03 31, 19:46)

ax.gif nesupratau, nesuprantu ir nesuprasiu tokiu noru... Tie lietuviai nebezino kaip pasauli apkakot, o tiesa sakant, tas kas kuklu, dazniausiai atrodo skoningiau, rafinuotiskiau... o ne pompastika, bet cia mano nuomone... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lineta22: 03 balandžio 2007 - 16:32
QUOTE(eglutep @ 2007 04 03, 10:23)
o matet Bijolos puslapy  pyragaicius,jau kokie jie man faini,gal kas uzisakinejot,kokia kaina?
ikelciau cia,bet man neduoda verysad.gif

as sia savaite buvau Bijoloj, jei gerai pamenu tai tu pirageliu kaina t.y. vieno kaina apie 5 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzeizy @ 2007 04 02, 20:30)
siai nereikia palikt uzstato, nebent tavo tortas bus ant kokio nors spec padeklo tai tada uz padekla palikt reiktu, kai grazini atiduoda. mes uzsisake buvom su fontanu ta tortuka tai uz padekla 500 reikejo palikt... nu ir pats tortukas 400 gyvu geliu papuosimas 120 lygtais.. na kazkas panasaus.

Sitiek daud tik uz padekla blink.gif O geles jie irgi patys uzdeda g.gif As kazkaip galvojau ,kad floriste unsure.gif ,na bet taip daug lengviau....
Atsakyti
O as buvau ir bijoloje ir M ragaineje, tai sustojau ties ragaine. Ten pigesni (del skonio neabejoju, nes dirbau kelis metus ten, tai prisiragavau mirksiukas.gif ) ir ideju visokiu mums mestelejo, pagal musu pageidavimus ax.gif Tortas mums kainuos apie 100 lt (5kg) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linze @ 2007 04 03, 21:05)
as sia savaite buvau Bijoloj, jei gerai pamenu tai tu pirageliu kaina t.y. vieno kaina apie 5 lt  smile.gif

doh.gif nu jooo,pasvajosiu tada tik smile.gif
Atsakyti
Linksmas tortas
user posted image
Atsakyti