Laaaabai grazus
Gal kas zino, kaip turetu atrodyt tortai retro tema?
QUOTE(Zziviliukas @ 2007 03 14, 09:28)
Gal kas bandet Fashion konditerijos? jie kepa tortus ir pyragaicius ir pan? vilniuje?
Labai skanu turi avietini varskes torta, nerealaus skonio dariau savo gimtadieniui super
Cia kazkas klause del bijolos. mano vestuviu tortas is ten buvo. padare labai grazu, man tikrai patiko. Kadangi dariau triju aukstu be padeklu, o vientisa (na kaip paveiksleliuose maciau cia), teko rinktis tuos sluoksnius ar vidu, net nezinau kaip cia pavadint, tokius, kad nesukristu: morengini, ar tai dar kazkoki, na kad tvirtas butu. tai vat tas vidus tai man visai neskanus buvo.
QUOTE(kadaryti @ 2007 03 19, 14:49)
Labai skanu turi avietini varskes torta, nerealaus skonio dariau savo gimtadieniui super
Aciu uz patarimus, zinosiu kai rinksiuos
idomu, kaip mazosios ragaines tortai..cia viena pazistama labai juos gire
QUOTE(Natelė @ 2007 03 22, 10:34)
idomu, kaip mazosios ragaines tortai..cia viena pazistama labai juos gire
pernai brolio vestuvem uzsakinejau ten torta. Esu laai patenkinta ir visi sveciai labai gyre, kad tortas labai skanus
QUOTE(ausrenas @ 2007 03 20, 12:59)
Cia kazkas klause del bijolos. mano vestuviu tortas is ten buvo. padare labai grazu, man tikrai patiko. Kadangi dariau triju aukstu be padeklu, o vientisa (na kaip paveiksleliuose maciau cia), teko rinktis tuos sluoksnius ar vidu, net nezinau kaip cia pavadint, tokius, kad nesukristu: morengini, ar tai dar kazkoki, na kad tvirtas butu. tai vat tas vidus tai man visai neskanus buvo.
mes taip pat norime be padeklu 3-4 aukstu, tai ka reiks visus morenginius sluoksnius daryti
QUOTE(Hun @ 2007 03 22, 16:28)
mes taip pat norime be padeklu 3-4 aukstu, tai ka reiks visus morenginius sluoksnius daryti
kodel?Taigi uzteks tik,kad apatinis tortas butu morenginis,o kiti aukstai,kokie nori.Siandien sia info suzinojau Mes morenginio nemegstam,tai sakysimes Napoleona,o kiti bus vaisiniai
QUOTE(laurytel @ 2007 03 20, 15:42)
Aciu uz patarimus, zinosiu kai rinksiuos
Ten labai skanus tortai. As ten salia dirbau, tai kiekvienas gimtadienis budavo su ju tortais
Gal kuri žinote kas Vilniuje kepa tokius saldumynus, kaip anksčiau per vestuves būdavo: grybukai, voveraitės, kaštonai, gėlytės..
QUOTE(aggate @ 2007 03 22, 14:34)
kodel?Taigi uzteks tik,kad apatinis tortas butu morenginis,o kiti aukstai,kokie nori.Siandien sia info suzinojau Mes morenginio nemegstam,tai sakysimes Napoleona,o kiti bus vaisiniai
aciu kad nuraminai