Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir kiti saldumynai

Laaaabai grazus thumbup.gif
Gal kas zino, kaip turetu atrodyt tortai retro tema? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zziviliukas @ 2007 03 14, 09:28)
Gal kas bandet Fashion konditerijos? jie kepa tortus ir pyragaicius ir pan? vilniuje?

Labai skanu turi avietini varskes torta, nerealaus skonio ax.gif dariau savo gimtadieniui super biggrin.gif
Atsakyti
Cia kazkas klause del bijolos. mano vestuviu tortas is ten buvo. padare labai grazu, man tikrai patiko. Kadangi dariau triju aukstu be padeklu, o vientisa (na kaip paveiksleliuose maciau cia), teko rinktis tuos sluoksnius ar vidu, net nezinau kaip cia pavadint, tokius, kad nesukristu: morengini, ar tai dar kazkoki, na kad tvirtas butu. tai vat tas vidus tai man visai neskanus buvo. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kadaryti @ 2007 03 19, 14:49)
Labai skanu turi avietini varskes torta, nerealaus skonio ax.gif  dariau savo gimtadieniui super biggrin.gif

Aciu uz patarimus, zinosiu kai rinksiuos 4u.gif
Atsakyti
idomu, kaip mazosios ragaines tortai..cia viena pazistama labai juos gire
Atsakyti
QUOTE(Natelė @ 2007 03 22, 10:34)
idomu, kaip mazosios ragaines tortai..cia viena pazistama labai juos gire

pernai brolio vestuvem uzsakinejau ten torta. Esu laai patenkinta ir visi sveciai labai gyre, kad tortas labai skanus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrenas @ 2007 03 20, 12:59)
Cia kazkas klause del bijolos. mano vestuviu tortas is ten buvo. padare labai grazu, man tikrai patiko. Kadangi dariau triju aukstu be padeklu, o vientisa (na kaip paveiksleliuose maciau cia), teko rinktis tuos sluoksnius ar vidu, net nezinau kaip cia pavadint, tokius, kad nesukristu: morengini, ar tai dar kazkoki, na kad tvirtas butu. tai vat tas vidus tai man visai neskanus buvo. verysad.gif

verysad.gif mes taip pat norime be padeklu 3-4 aukstu, tai ka reiks visus morenginius sluoksnius daryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2007 03 22, 16:28)
verysad.gif mes taip pat norime be padeklu 3-4 aukstu, tai ka reiks visus morenginius sluoksnius daryti doh.gif

schmoll.gif kodel?Taigi uzteks tik,kad apatinis tortas butu morenginis,o kiti aukstai,kokie nori.Siandien sia info suzinojau mirksiukas.gif Mes morenginio nemegstam,tai sakysimes Napoleona,o kiti bus vaisiniai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laurytel @ 2007 03 20, 15:42)
Aciu uz patarimus, zinosiu kai rinksiuos  4u.gif

Ten labai skanus tortai. As ten salia dirbau, tai kiekvienas gimtadienis budavo su ju tortais thumbup.gif
Atsakyti
Gal kuri žinote kas Vilniuje kepa tokius saldumynus, kaip anksčiau per vestuves būdavo: grybukai, voveraitės, kaštonai, gėlytės..
Atsakyti
netradicinis

ispudingai atrodo

man labai patinkaman tai toki thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dauraa: 26 kovo 2007 - 12:34
QUOTE(aggate @ 2007 03 22, 14:34)
schmoll.gif kodel?Taigi uzteks tik,kad apatinis tortas butu morenginis,o kiti aukstai,kokie nori.Siandien sia info suzinojau mirksiukas.gif Mes morenginio nemegstam,tai sakysimes Napoleona,o kiti bus vaisiniai blush2.gif

karsta.gif karsta.gif aciu kad nuraminai 4u.gif
Atsakyti