Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir kiti saldumynai

gal kasnors uzsakinejo panasu i toki torta (is atskiru pyrageliu)?
http://www.apieceofc...s_star_fish.jpg
Idomu kiek daugmaz toks kainuotu, o gal skaiciuoja kaip ir kitus tortus priklausomai nuo svorio? g.gif
Atsakyti
Mums si labai tiktu,tik kazkoks nelabai blush2.gif Reikes kazkaip ant torto tu ramuniu butinai wub.gif
Mes irgi be stovo sakysime.Nors ideja apie skirtingus tortus viename man labai patiko.Skanumelis thumbup.gif blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
aggate, man irgi visai patiko sis tortas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija2 @ 2007 03 14, 11:41)
aggate, man irgi visai patiko sis tortas  smile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif Skoniai sutapo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2007 01 16, 20:50)
O sitas bus mano wub.gif

o kiek toks kainuos? man tas fontanas apačioj gražus, o šiaip tai jei neklystu čia kažkuriam lt tinklapy tortų kepėjų šitas yra, ar ne?...
Atsakyti
Sveikutes, o ar daug ir kokiu kitu saldumynu jus uzsakot be torto? galvoju, ar reikia tu piragu ar sausainiu. kike buvau vestuvese, tai praktiskai niekas ju ir nevalgo.. Ir dar del tortu, o kur ta Bijola randasi?
Atsakyti
QUOTE(Natelė @ 2007 03 15, 09:05)
Sveikutes, o ar daug ir kokiu kitu saldumynu jus uzsakot be torto? galvoju, ar reikia tu piragu ar sausainiu. kike buvau vestuvese, tai praktiskai niekas ju ir nevalgo.. Ir dar del tortu, o kur ta Bijola randasi?

Na,del Bijolos tai dar nieko neissiaiskinau,bet kas liecia saldumynus,tai bus triju aukstu tortas,2sakociai ir gal keletas krepseliu su grybukais,eziukais ir tais kitais skanestais lotuliukas.gif Pas mus zmoniu bus tik 26,tai nesinori apsipirkti to,kas greit suges,nors kas tortus atsines,tai atsines ir bus gerai smile.gif Mes apskaiciuojantys zmones blush2.gif Be to,dar vaisiu stalas bus,tai manau kad vienai dienai baliaus bus labai pakankamai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Natelė @ 2007 03 15, 08:05)

http://www.bijola.lt...p?kas=kontaktai ir jie ne tik tortus kepa, kitus saldumynus taip pat

Atsakyti
toms, kuriu vestuves juros tema
user posted image
user posted image

ir dar pora
user posted image
user posted image
Atsakyti
dar tortuku 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
tokiu graziu tortu juros tema prisiziurejau, tai tuoj uzsimanysiu ir vestuves ta pacia tema daryti biggrin.gif
Atsakyti
labai grazus tortai thumbup.gif
Atsakyti