Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir kiti saldumynai

QUOTE(majami @ 2007 01 13, 16:44)
Aš tai tortą dariausi Bijoloj nusinešiau šitą foto, radau dar pas juos vieną su gražiais raštais ( nes tokių kaip čia niekas man nebūtų raitęs ) ir gavosi superinis tortukas (tiesa bantus dariau valgomus, o vietoj broškių smulkias gėlytes) thumbup.gif  nerealus pati negalėjau atsistebėti grožiu  wub.gif
user posted image

o kiek kilogramas torto kainavo? na, man idomu, ar del balto glaisto uzdejo antkaini? zinau, kad kai kur uzdeda po 10lt/kg doh.gif ar cia visur taip daro? ir vien del balto glaisto... o gal del zodzio "vestuves"... nezinau. o jei kazin sakytum, kad krikstynos, neuzdetu antkainio? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(majami @ 2007 01 14, 13:27)
Berods prieš savaitę jei gerai prisimenu  mastau.gif

Mes irgi užsakinėjom Bijoloj thumbup.gif viską padarė kaip sakė thumbup.gif buvom labai patenkinti biggrin.gif irgi prieš savaitę užsakėm, tik ankščiau užsakėm stovą, gražų tokį drinks_cheers.gif na, man ši firma labai patikima, nenusivyliau, ir gimtadieniui užsakau visada thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2007 01 14, 13:56)
o kiek kilogramas torto kainavo? na, man idomu, ar del balto glaisto uzdejo antkaini? zinau, kad kai kur uzdeda po 10lt/kg  doh.gif ar cia visur taip daro? ir vien del balto glaisto... o gal del zodzio "vestuves"... nezinau. o jei kazin sakytum, kad krikstynos, neuzdetu antkainio?  biggrin.gif

Kiek tiksliai nepamenu, nes dariau 4 aukštų, visi aukštai buvo skirtingų skonių, tad ir kainos skirtingos. Apatinį patį didžiausią rinkausi morenginį, jis labai lengvas tad mažai ir kainuoja, o man dar be to labai skanus.
Tiesa visai pamiršau apie stovą, jei kam reikės - užsisakykit iš anksto! Galit ir prieš mėnesį. Man jo nereikėjo, man be stovo gražiau, bet čia jau skonio reikalas....
Atsakyti
QUOTE(majami @ 2007 01 15, 09:49)
Tiesa visai pamiršau apie stovą, jei kam reikės - užsisakykit iš anksto! Galit ir prieš mėnesį. Man jo nereikėjo, man be stovo gražiau, bet čia jau skonio reikalas....

Mes gal 3 aukstu uzsakinesim, irgi be stovo, man graziau toks vientisas drinks_cheers.gif
Atsakyti
O ar reikia uzstata palikti torta uzsisakant g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinulis @ 2007 01 16, 19:26)
O ar reikia uzstata palikti torta uzsisakant g.gif

velnias, dabar nepamenu g.gif tik pamenu,kad palikau užstatą už stovą, ir lyg tai už tortą nepalikom, nes sumokėjom atsiimant mirksiukas.gif a, va, dar šį savaitgalį buvau užsakius tortuką gimtadieniui, tai užstato nebuvau palikus. Bet manau viskas priklauso nuo firmos,kuri gamina torčiukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2007 01 14, 13:56)
na, man idomu, ar del balto glaisto uzdejo antkaini? zinau, kad kai kur uzdeda po 10lt/kg  doh.gif ar cia visur taip daro? ir vien del balto glaisto... o gal del zodzio "vestuves"... nezinau. o jei kazin sakytum, kad krikstynos, neuzdetu antkainio?  biggrin.gif
Atsakyti
O sitas bus mano wub.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2007 01 16, 18:35)
velnias, dabar nepamenu  g.gif tik pamenu,kad palikau užstatą už stovą, ir lyg tai už tortą nepalikom, nes sumokėjom atsiimant  mirksiukas.gif a, va, dar šį savaitgalį buvau užsakius tortuką gimtadieniui, tai užstato nebuvau palikus. Bet manau viskas priklauso nuo firmos,kuri gamina torčiukus  smile.gif

Aciu 4u.gif Na man vasarai reikia,bet informacija renku ax.gif Planuoju i Bijola vaziuot.
Papildyta:
QUOTE(BabyGrite @ 2007 01 16, 19:50)
O sitas bus mano wub.gif

blink.gif blink.gif blink.gif O kiek zmoniu bus g.gif
Papildyta:
Man labiausiai patinkantys:

[attachmentid=83895]

[attachmentid=83896]

[attachmentid=83897]

[attachmentid=83898]

Atsakyti
[attachmentid=83895]

Mano tikiuosi bus panasiausias i si wub.gif
Atsakyti
Laba diena.
Gal zinote kur panevezyje galima uzsisakyti sventini torta (taip vadinama scocios karvoju)?
Atsakyti
Gal kas bandet Fashion konditerijos? jie kepa tortus ir pyragaicius ir pan? vilniuje?
Atsakyti